Stratenmakers in Veenoord

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde stratenmakers in Veenoord. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de stratenmakers van Werkspot in Veenoord

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Veenoord

 • G. Kamphuis
  G. Kamphuis
  Beoordeling: 4.7 van 54.75147 reviews
  Stratenmaker in Veenoord

  Sinds 2016 is mijn bedrijf aangemeld op Werkspot. Omdat ik al 10 jaar ervaring heb in onderstaande werkzaamheden, (als ZZP'er VCA gecertificeerd) lijkt het me nu een mooie uitdaging, om zelf klussen aan te nemen op het gebied van: - Grof tuinonderhoud - Grondwerk - Straatwerk - Gecertificeerd in glasvezelblazen - Ook voor het vervoer van kleine goederen Graag sta ik voor u klaar!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Zou prijs krijgen diezelfde week, maar niets gehoord. Week later zag men van de klus af. Schiet lekker op. 2de slechte ervaring met Werkspot "werkers".
  Kom in contact
 • N. Ruiter Bestrating
  N. Ruiter Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Stratenmaker in Veenoord

  Zoekt u een stratenmaker om uw tuin klaar te maken ? U bent bij ons aan het juiste adres. Met de nodige ervaring maken wij uw inrit, looppaden, terrassen maar ook cirkels etc gereed. Heeft u oude ongelijke stenen zoals kinderkopjes, keien, waaltjes of dikformaten ? Ook alles onder de hamer kunnen wij!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Konden snel komen, en is netjes afgewerkt. Dankjewel!
  Kom in contact
 • HH Hoveniers diensten
  HH Hoveniers diensten
  Beoordeling: 4.5 van 54.556 reviews
  Stratenmaker in Veenoord

  HH Hoveniers diensten is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Emmen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  De klus was binnen 2 weken klaar, precies volgens afspraak. Prettige communicatie.
  Kom in contact
 • Post Hoveniers
  Post Hoveniers
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Stratenmaker in Veenoord

  Beste, Weet u even niet meer wat u met uw tuin moet, of moet de oprit er opnieuw in? Dan bent u hier aan het goede adres. Post hoveniers is het bedrijf die al uw zorgen uit handen neemt buitenshuis. Denk hierbij aan de volgende aspecten. Aanleg -Sierestrating -Gazon -Beregenings instalatie -Blokhutten plaatsen -Beplanting Onderhoud -Onkruidbestrijding bestrating -Snoeien van uw beplanting -Gazon (verticuteren,bemesten,maaien) Kortom het bedrijf waar u uw tuin veilig uit handen kan geven. Wij regelen alles, van A tot Z. Het hoveniersbedrijf voor particulier en bedrijf. Heb ik uw intresse gewekt? Neem vrijblijfend contact op.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  komen op tijd en leveren netjes werk, binnen de verwachte tijd.
  Kom in contact
 • Onze klus
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Stratenmaker in Veenoord

  Aannemers/bestratingsbedrijf/landscaping Wij hebben meerdere specialisten (zzp/bedrijven) in 1 netwerk die wij inzetten voor klussen voor uw tuin of bestrating Wij zijn werkzaam in Drenthe, Groningen en Overijssel. De klus van ons samen

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Vooraf een duidelijke offerte en communicatie. Komen afspraken na en leveren goed werk af.De bestrating goed opgehoogd en na de klus alles weer netjes achtergelaten. Kortom,een top bedrijf en aardige mensen.
  Kom in contact
 • schans dienstverlening
  schans dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Veenoord

  Schans Dienstverlening : Bedankt voor u interesse in Schans dienstverlening. Mijn naam is Bennie Kollmer, eigenaar van Schans dienstverlening. Samen met mijn collega Eddie voeren wij stratenmakers klussen uit bij bedrijven en u als particulier. Onze werkwijze: Als u voor ons heeft gekozen, dan nemen wij, naar aanleiding van uw beschrijving van de werkzaamheden, contact met u op om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak wordt er gekeken naar wat uw wensen zijn en welke kosten hiervoor worden berekend. Samen met u gaan we kijken hoeveel werk er verricht moet worden tegen welke prijs, en hoe de planning zal gaan verlopen. U weet dan precies waar u aan toe bent. Telkens als hier verandering in komt, wordt u op de hoogte gehouden. De afgesproken prijs blijft echter gehanteerd. Als u een goed gevoel heeft, voeren wij graag voor u de klus uit. Uw voorgangers waren erg tevreden over de kwaliteit van onze werkzaamheden en natuurlijk zullen wij er alles aan doen, om ook u tevreden te stellen! Graag tot ziens.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Super mooi werk geleverd! Wij zijn hardstikke tevreden met de nieuwe bestrating
  Kom in contact
 • Korsintrieubeslag

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Veenoord

  Korsintrieubeslag kan je helpen met je Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Veenoord en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Gras leggen of zaaien, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met Korsintrieubeslag om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Hoveniersbedrijf BKC
  Hoveniersbedrijf BKC
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Stratenmaker in Veenoord

  Hoveniersbedrijf BKC is een allround Hoveniersbedrijf wij gaan voor kwaliteit, service en goed contact / overleg met de klant. Wij zijn er voor de particulieren maar ook voor de zakelijke klant. Wij doen: - Tuin aanleg - Tuin Onderhoud - Tuin Ontwerp En zijn gespecialisseerd in het slopen / afbreken van bomen doormiddel van Klimmen, Hoogwerker of gewoon bij de grond. Voor meer informatie kunt u ons bellen, Mailen of een bericht sturen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Harde werker. Veel tips gekregen over de tuin. Flexibel.
  Kom in contact
 • Agrarisch Bedrijf H. Nevels
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Stratenmaker in Veenoord

  Melkveehouderij beëindigt.. nu in t groen engrondwerk

  Kom in contact
 • Elnomi B.V.
  Elnomi B.V.
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Stratenmaker in Veenoord

  GROENIDEE - tuinprojecten is al meer dan 30 jaar jaar CRE-ACTIEF met het ontwerpen en aanleggen van bijzondere tuinen! Wat we beloven: altijd een offerte van te voren, afspraken komen we na en planning is planning. We zijn nieuw op deze website, dus nog geen reviews! Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Graag tot ziens! Jurgen en Pietsje

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Jurgen en Pietsje van Groenidee/Elnomi B.V. hebben voor mij een prachtige tuin aangelegd. Voorafgaand aan de klus zijn zij op bezoek geweest om mijn tuinontwerp door te lopen. Ze hebben goed meegedacht om het ontwerp beter te maken. 2 maanden later is de tuin aangelegd. Ze werken hard, door weer en wind, en daarbij ook netjes en secuur. Het resultaat mag er zijn, en daar bovenop was de prijs alleszins schappelijk. Maar bovenal zijn ze vriendelijke en fijne mensen. Ik gun iedereen zulke fijne hoveniers.
  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Veenoord, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 125 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Veenoord

Andere vakmensen in Veenoord

Vind vakmensen bij jou in de buurt