Vind stratenmakers in Mantgum

Op zoek naar stratenmakers in Mantgum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Mantgum

 • NPA Multiservice
  NPA Multiservice
  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews
  Stratenmaker in Mantgum

  NPA MULTISERVICE Werkzaamheden: Bestrating,tuininrichting,schuttingen/hekwerk plaatsen en sloop. Neem gerust contact op voor een eerste kennismaking!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Aardige en vakkundige mensen. Niet duur. Super blij met het geleverde werk.
 • Tvb bestratingen
  Tvb bestratingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Stratenmaker in Mantgum

  Welkom op het profiel van Tv multiservice Voor al uw straatwerk en het plaatsen van schuttingen en het bouw en verbouwen. Wij zijn Vca gecertificeerd en ondertussen 9 jaar ervaring met particuliere opdrachten! Betrouwbaar en eerlijk zijn de 2 kernwoorden van dit bedrijf. Met vriendelijke groet, Tinus Veenstra van Tv multiservice

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Afspraak gemaakt en de klus werd snel en netjes afgerond. Super fijn dat het ook zo kan gaan. Zonder gedoe en zonder gezeur. Zoals besproken ook zo de voortuin gekregen :) …. en zelfs meer. De vakmannen waren vriendelijk en denken heel goed mee. Wij zijn heel tevreden! 👍👍
 • H. Fennema
  H. Fennema
  Beoordeling: 4.7 van 54.7538 reviews
  Stratenmaker in Mantgum

  wij hebben een bedrijf dat de volgende werkzaamheden uitvoert minikraanverhuur , grondverzet ,bestratingen ,aanleg riolering etc aanleg manege bakken containertransport incl al de transportvergunningen verrichten alle soorten sloopwerk buiten . geen asbestverwijdering

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Snelle en goede communicatie. Homme denkt goed mee en levert goed werk tegen een goede prijs!
 • G.W.W. dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews
  Stratenmaker in Mantgum

  wij zijn een klein bedrijf met veel mogelijkheden. wij kunnen de meeste zorgen in en om de tuin voor u regelen, zodat u weer bezig kan met wat u graag doet.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  G.W.W. was direct beschikbaar voor een klus waar anderen niet voor wilden komen: paar m2 terrastegels ophogen en parasolvoet inbouwen. Hij heeft goed geadviseerd en het uitstekend gedaan. We zijn heel blij.
 • Bestratingsbedrijf R. Nijboer B.V.
  Bestratingsbedrijf R. Nijboer B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7536 reviews
  Stratenmaker in Mantgum

  Hallo. Wij zijn team R Nijboer en sinds 2008 hebben we een eigen bestratingsbedrijf, en vele jaren ervaring. Wij werken voor particulieren/gemeentes/bedrijven/aannemers/en instanties. We hebben 4 werknemer in dienst, en we zijn meestal samen op pad. Maar als de drukke tijd er weer aan komt splitsen we ons op om zoveel mogelijk klanten tevreden te houden, dat is ons motto. Wij zijn van alle markten thuis, ook leveren we materiaal. Zoals: Steen, zand, opsluit banden, tegels, grind, pvc, pvc kolken, en voeren we afval zorgvuldig af. indien u dat wilt. Ook is al ons materiaal gekeurd voor de veiligheid en voor de mensen erom heen. En we zijn natuurlijk VCA gecertificeerd. erg belangrijk voor de Veiligheid en Gezondheid, ook beschikken we over een knikmops (shoveltje) voor grondverzet,bestrating te verwijderen en boompjes of bosjes te verwijderen, grond en zand om het huis aan te brengen, kortom een geweldige machine die eigenlijk alles kan. Wilt u meer van ons weten of heeft u een mooie klus doe ons bericht en we maken een scherpe vrijblijvende offerte voor u. Met vriendelijke groet : Remco Nijboer

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Netjes en snel👍 ben er super blij mee!
 • Bestratings- en Klussenbedrijf H. Postma
  Bestratings- en Klussenbedrijf H. Postma
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Stratenmaker in Mantgum

  Welkom bij Bestratings- en Klussenbedrijf H.Postma, Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten straatwerk. Werkzaam voor gemeenten, bedrijven en particulieren. Graag spreken wij met u een tarief per m2 of per uur af. ( een vaste prijs is natuurlijk ook mogelijk). Wij leveren net en strak werk en bieden u garantie. Met vriendelijke groet, Hille Postma

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vlot en vakwerk 💪
 • Deelstra Service
  Deelstra Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Stratenmaker in Mantgum

  Deelstra Service

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Zeer goed.
 • Kraan- en grondverzetbedrijf D.A. Visser
  Kraan- en grondverzetbedrijf D.A. Visser
  Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews
  Stratenmaker in Mantgum

  Ons familiebedrijf is u graag van dienst met al uw tuinaanleg en grondwerk. Ook voor beschoeiing, terrassen en de aanleg van schelpenpaden zijn wij het aangewezen bedrijf. Wij hebben de nodige vakkennis en een ruime ervaring, en we beschikken over diverse machines waarmee we alle werkzaamheden op het gebied van grondwerk voor u kunnen uitvoeren. Wij zijn voornamelijk actief voor particulieren en bedrijven in Friesland, maar ook in de rest van Nederland komen wij voor een opdracht graag naar u toe. Wij voeren al onze werkzaamheden uit in goed overleg met onze klanten. Daarbij doet Kraan- en grondverzetbedrijf D.A. Visser nét dat beetje extra dat zorgt voor een perfect eindresultaat. Als het u beter uitkomt, werken wij ook in de avonden en in de weekenden. Of het nu gaat om het uitgraven van een complete jachthaven of het grondwerk voor de trampoline van uw kinderen, wij zijn u graag van dienst. Zonodig werken wij samen met ervaren onderaannemers, zoals stratenmakers en hoveniers.

  Laatste review:
  Klikt heel goed tussen ons. Werken vaker samen en dit bevalt uitstekend. Is echt een goede vakman en levert een uitstekende kwaliteit af.
 • Deluna Sierbestrating
  Deluna Sierbestrating
  Beoordeling: 3.2 van 53.253 reviews
  Stratenmaker in Mantgum

  Deluna Sierbestrating Voor het aanleggen van tuinen en al uw andere straat en tuinwerk..! Kwaliteit maakt verschil..! Ik heb van mij hobby mijn werk gemaakt, als kind altijd meegenomen op klusjes en vanuit daar uitgegroeid naar wat ik nu heb bereikt. Ik hou van mijn werk en vind kwaliteit en de liefde voor het werk heel belangrijk. Ik ben momenteel alleen werkzaam in en rondom Leeuwarden dit zal zich hopelijk met enige tijd weer uitbreiden tot Friesland/Groningen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Wees gewaarschuwd. Halverwege april zou men bij ons starten. Helaas kon men niet beginnen op de afgesproken startdatum en werd er aangegeven dat ZZP werk via het uitzendbureau voorrang had. Dit was nooit eerder besproken. Meermaals een nieuwe startdatum gevraagd, maar daar kwam geen duidelijkheid in. Om niet nog verder uit te lopen met werkzaamheden, hebben we aangegeven niet verder te willen. Het voorschot van ruim 300 euro voor graszoden, drain en mortel kunnen we naar fluiten. In plaats daarvan een rekening ontvangen voor het opmaken van offerte, telefonisch overleg, reiskosten en doorbelaste kosten van werkspot, waardoor we volgens hun nog 14 per saldo hebben ontvangen. We hadden dit bedrijf graag op weg geholpen, maar klantvriendelijk komt blijkbaar niet in het woordenboek van Deluna Sierbestrating voor. We hadden graag anders gewild, maar wij kunnen niet anders dan dit bedrijf echt afraden.
 • Hoveniersbedrijf Nanne
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Stratenmaker in Mantgum

  Samen met een collega [ook ZZP er] doen wij alles om hethuis. Wij hebben een mini kraan,trekker en kipper Wij leggen tuinen aan,bestraten en walbeschoeiing maken we ook Zoals U ziet kunnen wij uw tuin maken zoals U het hebben wilt Bel me en we maken een vrijblijvende afspraak Oant Sjen

  Laatste review:
  Tuin overige-
  De mannen hebben de opdracht meer dan prima uitgevoerd. Keurig op tijd en snelle werkers. De haag was binnen no-time verdwenen, een klus waar wij zelf weken mee bezig waren geweest. Het geld - prima prijs ook - meer dan waard!

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Mantgum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 22 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Mantgum

Andere vakmensen in Mantgum

Vind vakmensen bij jou in de buurt