Vind stratenmakers in Fluitenberg

Op zoek naar stratenmakers in Fluitenberg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Fluitenberg

 • BB Bestratingen
  BB Bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8572 reviews
  Stratenmaker in Fluitenberg

  Welkom op de Werkspot pagina van BB Bestratingen. Mijn naam is Bennie Bruinsma, 37jaar, de man achter BB Bestratingen. Op mijn zestiende ben ik begonnen bij een all round bestratingsbedrijf, waar ik jarenlang alle kneepjes van het vak geleerd heb, met als specialisme het ouderwetse straten onder de hamer en sierstraatwerk. Na tien jaar was ik er aan toe mijn eigen bedrijf te starten. Inmiddels ben ik daar ook ruim 10 jaar mee bezig en ik werk nog steeds met veel plezier. Het plezier zit hem niet alleen in de klus zelf, het is nooit hetzelfde, maar ik vind het ook mooi om de klant tevreden te zien. Daar ligt dan ook de kracht van BB Bestratingen, natuurlijk heb ik de ervaring en ben ik breed inzetbaar (eigen aanhanger, gereedschap en in bezit van VCA-Vol), maar het blijft mensenwerk. Ik ben trots op mijn betrouwbaarheid, ik ben flexibel, ik lever waar voor uw geld, ik kan goed luisteren en overleggen en ik werk hard en netjes. BB Bestratingen: waar een wil is, is een weg! Neemt u gerust contact met ons op via Werkspot voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle reactie en de klus razendsnel en Supernetjes uitgevoerd! Heel blij mee en zeker aan te bevelen!
 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55500 reviews
  Stratenmaker in Fluitenberg

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel beschikbaar, klus snel en goed uitgevoerd.
 • Groenvoorziening Oostveen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Fluitenberg

  Groenvoorziening Oostveen kan je helpen met je Hovenier klus in Ruinen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Vlonders plaatsen of vervangen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met Groenvoorziening Oostveen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Heeft ons erg goed geholpen met het ingraven van een buis tussen boomwortels door. Hij is een goede vakman, harde werker, denkt mee, komt op tijd, goede prijs, top!
 • Duinkerken dienstverlening

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Fluitenberg

  Duinkerken dienstverlening kan je helpen met je Stratenmaker klus in Hoogeveen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met Duinkerken dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Vintra
  Vintra
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stratenmaker in Fluitenberg

  Vintra Dienstverlening kan je helpen met je Hovenier klus in Drenthe en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen

  Laatste review:
  Vincent reageerde snel op mijn klus en hij kwam de volgende dag kijken. Een dag later werd aan de klus begonnen. 40 meter laurierhaag snoeien en afvoeren. Vincent en zijn collega hadden er zin in. Het zijn vriendelijke en hard werkende mensen. Ze werkten erg snel en netjes en alles werd keurig opgeruimd. Ik ben zeer tevreden.
 • Sako
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Stratenmaker in Fluitenberg

  S

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Goed contact en snel prettige mensen. De klus wordt nog geklaard.
 • Hoveniersbedrijf C. Blom
  Hoveniersbedrijf C. Blom

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Fluitenberg

  Hoveniersbedrijf C. Blom is een veelzijdige hovenier. Wij leveren hoveniersdiensten van goede kwaliteit met een klantvriendelijke service. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten diensten waaronder tuinaanleg/-renovatie, het leggen van (sier)bestrating en grondwerk/verzet.

 • Auto kuiper
  Auto kuiper

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Fluitenberg

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Hoogeveen, dan kan Kuiper tuinaanleg ,onderhoud en bestrating je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • RHekman grondwerk
  RHekman grondwerk

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Fluitenberg

  Ben je op zoek naar een Aannemer? Dan kun je in Hoogeveen bij RHekman grondwerk terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Grond afgraven of egaliseren en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je. De machine is 1.75 breedt.

 • H.M. Bestratingen
  H.M. Bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews
  Stratenmaker in Fluitenberg

  Hallo ik ben Henrico. Wij zijn een kleinschalig bedrijf die erg precies is en netjes werk af wil leveren. Ik kom zelf uit een stratenmakersfamilie, ga al vanaf mijn 5de mee met mijn vader en heb nu ongeveer 5 jaar een eigen stratenmakersbedrijf. Wij doen alle soorten bestrating ook eventueel tuinaanleg en kleinriool Netjes afwerken heeft bij ons een prioriteit zodat de klant altijd tevreden is, hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Henrico Mol H.M. Bestratingen 06-1111213

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima stratenmaker, denkt mee en is zelfs nog meegeweest om materialen om te ruilen, TOP

4.8

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Fluitenberg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 129 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Fluitenberg

Andere vakmensen in Fluitenberg

Vind vakmensen bij jou in de buurt