Vind stratenmakers in Farmsum

Op zoek naar stratenmakers in Farmsum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Farmsum

 • Brinkman Bestratingen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews
  Stratenmaker in Farmsum

  Voor alle soorten bestrating en tuinaanleg (ook schutting en graszoden)

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Toppie 💪🏻
 • Bestratingsbedrijf Smid
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Stratenmaker in Farmsum

  Aanleg nieuwe bestrating Herbestratingswerkzaamheden Reparatie straatwerk Afreien zandbanen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima verlopen, duidelijk een vakman.
 • HJ BAKKER Bestratingen & Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Farmsum

  HJ BAKKER Bestratingen & Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Schilder, Hovenier, Stratenmaker nodig hebt in Delfzijl en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Buitenschilderwerk, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Gras leggen of zaaien... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Hovenier, Stratenmaker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Af gelopen zomer heeft ie onze schutting geplaatst op de oprit Voor nieuwe klusjes gaan we hem zeker benaderen
 • RvK personeels diensten
  RvK personeels diensten
  Beoordeling: 5 van 55533 reviews
  Stratenmaker in Farmsum

  Betrouwbaar Super strak werk Betaalbare prijs

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Duidelijke communicatie, geen gezeur. De klinkers waren los gestort. Er waren afwijkende maten en vuile klinkers. Hierover was geen gezeur of negatief gedoe over extra kosten of uren. Samen hebben wij de klus pragmatisch aangepakt en opgelost. Het personeel werkt hard en netjes.
 • Lambeck Bestrating en Tuinaanleg B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews
  Stratenmaker in Farmsum

  Heb je een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf nodig in Siddeburen of omgeving? Lambeck Bestrating en Tuinaanleg B.V. kan je helpen met alle klussen die een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Ondanks het feit dat het zagen van de keramische tegels voor een strookje niet lukte, tegels knapten steeds, hebben ze alles geprobeerd om het voor elkaar te krijgen. Uiteindelijk hebben we in overleg een goede oplossing gevonden, hiervoor zijn geen extra kosten in rekening gebracht. Alles naar tevredenheid aangelegd, mocht er iets toch verzakken komen ze het herstellen, goede na service zou ik zeggen.
 • Klussenbedrijf/Dienstverlening Rooks
  Klussenbedrijf/Dienstverlening Rooks
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Stratenmaker in Farmsum

  Ook voor diverse sloop/renovatie werkzaamheden inzetbaar zoals een sparing te zagen of gaten boren of strippen van een woning , badkamers leeg slopen .Ook voor graafwerkzaamheden . Ben in het bezit van een mini graafmachine met diverse hulpstukken , zie foto’s . Voor vragen kunt u altijd contact met me opnemen. Ook op Facebook te vinden Vr gr Emiel Rooks

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  De klus verliep zoals afgesproken. Contact vooraf, tijdens en na de tijd erg soepel.
 • Knoldienstverlening
  Knoldienstverlening
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Stratenmaker in Farmsum

  Knol dienstverlening houd zich vooral met veel plezier bezig in de groene sector. Meedenkend in het beste resultaat en meeste plezier in uw tuin. Wij zijn werkzaam op verschillende gebieden in uw tuin. Van tuin onderhoud tot grondwerkzaamheden. Wij beschikken over eigen materiaal, ervaring en zijn vakbekwaam!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  De klus verliep uitstekend ondanks de regen ging alles naar wens . Klus snel geklaard
 • VdVeen bestrating
  VdVeen bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews
  Stratenmaker in Farmsum

  VdVeen bestrating & tuin

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  We wilden een bestaand terras uitbreiden. We hebben zelf afgegraven, en ophoogzand gestort. V/d Veen bestrating heeft het terras daarna vakkundig verder gelegd. Netjes werk geleverd.
 • Hoveniersbedrijf Bouwman
  Hoveniersbedrijf Bouwman
  Beoordeling: 3.4 van 53.453 reviews
  Stratenmaker in Farmsum

  Bouwmantuinenbestrating / Hoveniersbedrijf Bouwman is een bedrijf gevestigd in Delfzijl ,wij bestaan al meer dan 25 jaar! Zijn goed in meerder facetten bv bestrating, tuinaanleg, terrasoverkappingen, plaatsen schuttingen, vijvers,riool , kraanwerkzaamheden, levering materialen Ga zo maar door , van alle markten thuis, werken door de gehele provincie Groningen en verder, altijd gratis offerte.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Martin Bouwman is een oplichter waar je ver uit de buurt moet blijven! Hij is gaan lopen met onze 65.000,00 EURO. Wij zijn hiervoor bij hem aan de deur gegaan om uitleg te krijgen, gezien Martin ook niet inhoudelijk reageert op berichten en officiële Ingebrekestellingen. Aan de deur is het eerste wat hij zegt ik heb geen tijd voor jullie en doet het liefst de deur direct dicht. Martin geeft geen antwoord op directe vragen en ontwijkt elke vraag. Simpele vragen zoals welke spullen zijn besteld en aanbetaald geeft hij geen reactie. Er komen alleen maar onsamenhangende en ontwijkende antwoorden en uitstel verzinsels zoals dat ga ik uitzoeken en kom ik op terug. Blijf bij deze man uit de buurt, wij zijn niet de eerste er zijn vele slachtoffers vooraf gegaan. Woont u in of omstreeks Delfzijl? Bel gerust diverse hoveniers uit de buurt en doe zelf onderzoek naar deze persoon. Uitgebreide review op google. Hier maximaal 1000 tekens. helaas.
 • Jongsma Infra
  Jongsma Infra
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Farmsum

  Jongsma infra is een grondverzet en stratenmakers bedrijf. telefoon nummer is NUL ZES VIJF VIJF NUL VIJFTIEN ZEVEN ZEVEN VIER

  Laatste review:
  Super bedrijf !

4.7

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Farmsum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 91 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Farmsum

Andere vakmensen in Farmsum

Vind vakmensen bij jou in de buurt