Vind stratenmakers in Axel

Op zoek naar stratenmakers in Axel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Axel

 • Van Cadsand Service
  Van Cadsand Service
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Stratenmaker in Axel

  Ben je op zoek naar een Aannemer? Dan kun je in Hoek bij Van Cadsand Service terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Funderingen en heiwerken, Zolder (ver)bouwen, Zwembad plaatsen of renoveren, Sloopwerk algemeen, Grond afgraven of egaliseren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Vriendelijk en komt afspraken na!
 • MJ Services & Advies
  MJ Services & Advies
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Axel

  Heb je een Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Tegelzetter, Sloopbedrijf nodig in Axel of omgeving? MJ Services & Advies kan je helpen met alle klussen die Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Tegelzetter, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Stopcontacten en schakelaars installeren, Meubels (de)monteren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Netjes en correct werk geleverd
 • Vos Totaal Tuin en Onderhoudsbedrijf
  Vos Totaal Tuin en Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.4517 reviews
  Stratenmaker in Axel

  Totaal onderhoud tuinen Straatwerk Kleine bouw klussen Laminaat vloeren

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Heeft uiteindelijk mijn schutting geplaatst. Staat er prima in!
 • Jawel Dienstverlening
  Jawel Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stratenmaker in Axel

  Jawel Tuinrenovaties richt zich op het aanleggen van schuttingen, veranda`s, blokhutten en bestrating.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  In onze tuin is een verhoogd terras en looppad aangelegd. Op aanraden gekozen voor keramische tegels en deze gekocht. Prachtige tegel gekozen en via Jawel besteld en geleverd. We zijn enorm blij en onder de indruk hoe onze tuin is geworden en met name het verhoogde terras. Jawel heeft zeer vakkundig alles verhoogd en gelegd en gevoegd en mijn tuintegels liggen rechter en vlakker dan dat ze onze keuken hebben betegeld!! Zeer vriendelijk betrouwbaar en zeer vakkundig en meedenkend en hoge kwaliteit van geleverde werk. Buren zijn ook onder de indruk van de kwaliteit en resultaat en iedereen vind het schitterend het eindresultaat. Mijn voortuin mag hij ook doen als we daar aan toe zijn 👍🏻
 • Van der Maas Groenbeheer
  Van der Maas Groenbeheer
  Beoordeling: 4.3 van 54.3511 reviews
  Stratenmaker in Axel

  Tuinonderhoud, aanleg en Boomverzorging in heel Zeeuws-Vlaanderen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Nam zelf contact op om te komen kijken. Contact was fijn en zou offerte opmaken. Stak de volgende dag nog een folder in de brievenbus. Daarna niks meer vernomen, geen reactie meer op berichten. Zei toen half november te kunnen starten met klus, dat is volgende week. Heeft afgelopen 5 weken niks meer laten horen.
 • Loonwerken W. van Waes

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Axel

  Loonwerken W. van Waes werkt voornamelijk als machinist daarnaast doen we ook klussen voor particulieren. Afgraven, en uitgraven van uw perceel, en indien nodig afvoeren van zowel grond/klei en zand. Ook voor het rooien van beplanting bent u aan het juiste adres. Wij klaren uw klus van A tot Z, en ontzorgen u volledig.

 • v. Poortvliet Assistant
  v. Poortvliet Assistant
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Stratenmaker in Axel

  V. Poortvliet assistant

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prettige communicatie en overleg over de manier van hoe en wanneer uit te voeren. Prijs VS. Kwaliteit was naar wens.
 • Food in the box

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Axel

  Tuinaanleg Van Nieuwenhuyze voor al uw werken in de tuin. Wij verzorgen compleet tuin aanleg tot tuinonderhoud. Ook grondwerken en het plaatsen van schuttingen, overkappingen, of houten schuurtjes. Wij zijn een klein bedrijf met 3 man. Kwaliteit staat voor ons op nummer 1.

 • Nathan van Vuuren Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Axel

  Nathan van Vuuren Dienstverlening kan je helpen met je Stratenmaker klus in Zaamslag en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met Nathan van Vuuren Dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Schreyer Bouw & Onderhoud
  Schreyer Bouw & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Axel

  Welkom bij Schreyer Bouw & Onderhoud wij staan bekend om een goeie prijs kwaliteit verhouding. En we hebben al meer dan enkele jaren ervaring in de bouw.

  Laatste review:
  Man met een oog voor detail, hij is namelijk niet snel tevreden over zijn eigen werk en is daarom dus heel perfectionistisch

4.4

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Axel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 20 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Axel

Andere vakmensen in Axel

Vind vakmensen bij jou in de buurt