Vind hoveniers in Sterksel

Op zoek naar hoveniers in Sterksel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Sterksel

 • Boomleuk
  Boomleuk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9549 reviews
  Hovenier in Sterksel

  Boomleuk is gespecialiseerd in het ruimen van bomen die op moeilijke plaatsen staan. Bijvoorbeeld vlak bij bebouwing, schutting of erfgrens. Als de boom daardoor niet in zijn geheel om kan vallen, zullen wij de boom door middel van klimmen en afvangen, stukje voor stukje, vakkundig en veilig demonteren. Omzagen, kortzagen, kluiven, versnipperen, opruimen, afvoeren en stronkfrezen in overleg. Afhankelijk van de wensen van de klant en de situatie ter plaatse, kan een kostenplaatje worden gemaakt. Op onze website meer informatie over onze activiteiten.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
 • Handyman Heeze C.V.
  Handyman Heeze C.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Hovenier in Sterksel

  Handyman Heeze voor al uw klussen om het huis. Gespecialiseerd in bestrating. We can also communicate in English Wir können auch auf Deutsch kommunizieren Podemos comunicar en Español tambien

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goed en snel. Fijne vakman.
 • Stevens Tuinaanleg
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Sterksel

  Stevens Tuinaanleg is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Heeze en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Super netjes gewerkt, complimenten
 • Beekvelt Tuinen & Zwembaden
  Beekvelt Tuinen & Zwembaden
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Sterksel

  Heb je een Hovenier nodig in Mierlo of omgeving? Beekvelt Tuinen & Zwembaden kan je helpen met alle klussen die een Hovenier voor je kan uitvoeren, zoals Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Tuin irrigatie-
  Prettige communicatie. Prima werk.
 • Wilcox klus en montage
  Wilcox klus en montage
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Hovenier in Sterksel

  Bent u opzoek naar een klusjesman in en rondom Valkenswaard die met u meedenkt voor alle klusjes in en rondom huis neem dan contact met mij op. Om een kleine inkijk te hebben in wat ik zoal maak; Schuttingen Poorten Boeiborden Omheining in de tuin voor je kat binnen te houden en andere katten te weren Kattenluikjes Geïsoleerde gipswanden Meubels monteren en demonteren Objecten ophangen (lijsten, spiegels, plankjes, kasten) enzovoorts. Beste bezoekers, We waarderen uw interesse in onze diensten. Voordat u gegevens deelt of een klus aanvraagt, willen we u vriendelijk vragen om goed na te denken en eventueel overleg te plegen met partner, buren etc etc. Het annuleren van klussen brengt voor ons aanzienlijke kosten met zich mee, namelijk 20 euro per annulering. We stellen het op prijs als u dit in overweging neemt en alleen contact met ons opneemt als u zeker bent van uw klusplannen. Dank voor uw begrip. Met vriendelijke groet, Wilcox klus & montage

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  De klus is zeer goed uitgevoerd!!! Vriendelijk , snel en vakkundig.
 • Van boom naar hout
  Van boom naar hout
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Hovenier in Sterksel

  Van boom naar hout (.nl) kan je helpen met je boom te onderhouden in Waalre en omgeving. Ik ben een zelfstandige die gespecialiseerd is in snoeien en kappen van bomen. Doordat ik vrij door bomen kan klimmen kom ik bijna overal bij. Neem contact met me op om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Alles is perfect verlopen’ Van het eerste contact tot het vertrek’ Deskundig, enthousiast, keurig en duidelijk’ Voor herhaling vatbaar’
 • PL Tuin & Terrein
  PL Tuin & Terrein
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Hovenier in Sterksel

  Betrouwbaar en vriendelijke hovenier, gespecialiseerd in onderhoud en aanleg van vaste planten borders en daarbij behorende beregening.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Erg prettig, goed werk en advies. Klus snel en goed uitgevoerd
 • van Uitregt Hovenier
  van Uitregt Hovenier
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Sterksel

  -snoei werkzaamheden -aanleg/ renovatie/ onderhoud van de tuin -gazon aanleg/ onderhoud

 • Boombaas boomverzorging & groentechniek
  Boombaas boomverzorging & groentechniek
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Sterksel

  Boombaas boomverzorging & groentechniek kan je helpen met je Hovenier klus in Brabant en Limburg. Zij staan klaar om al je vragen over struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Stronken frezen, Bomen of struiken planten, gaten boren voor een omheining te plaatsen te beantwoorden. Neem direct contact op met Boombaas boomverzorging & groentechniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Fijn contact van tevoren. Werk uitgevoerd conform opdracht. Bijzonder prettige vakman!
 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75131 reviews
  Hovenier in Sterksel

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Really nice and professionally done.

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Sterksel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 423 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Sterksel

Andere vakmensen in Sterksel

Vind vakmensen bij jou in de buurt