Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Boelenslaan

 • Tuingericht
  Tuingericht
  Beoordeling: 4.4 van 54.4510 reviews
  Hovenier in Boelenslaan

  Ontdek wat Tuingericht voor u kan betekenen! Wij maken uw tuin weer volledig naar wens. Ons team staat klaar om de wensen werkelijkheid te maken. Laat Tuingericht uw buitenruimte transformeren!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  De mannen hebben prima werk geleverd. Zijn harde werkers, zelfs een regenbui kon hun niet stoppen. Topwerk gedaan en ga ze zeker inhuren voor een andere klus.
  Kom in contact
 • Treeworx vd Ploeg
  Treeworx vd Ploeg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews
  Hovenier in Boelenslaan

  Voor het kappen of snoeien van bomen of heggen -D.m.v klimtechniek is het mogelijk om bomen te kappen op locaties met beperkte ruimtes. -Dode takken verwijderen, een kleine snoeibeurt of geheel de kroon snoeien behoren tot de vele mogelijkheden. -Takken/snoeiafval versnipperen -Stobben/stronken frezen -Als jonge ondernemer werk ik veilig, voordelig, efficiënt en vertrouwd!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Keurig en snel gereageerd en reeds afgehandeld. Prima ervaring en service!
  Kom in contact
 • VDP
  VDP
  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews
  Hovenier in Boelenslaan

  VDP kan je helpen met je Aannemer klus in Friesland en Groningen. O.a Carport of overkapping plaatsen,Sloopwerk algemeen, Grond afgraven egaliseren of afvoeren, Gaten boren,Bestrating leveren en aanleggen. Riool leveren en aanleggen, Funderingen uitgraven,Tuinen afgraven en afwerken Neem direct contact op met VDP om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Alles naar wens, komt afspraken na.
  Kom in contact
 • Dandelion Quality
  Dandelion Quality
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Hovenier in Boelenslaan

  Boom verzorging. BVC-gecertificeerd ETW-er in opleiding.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Bestrating is opnieuw gelegd en de hele tuin is geëgaliseerd, ik ben er heel blij mee!
  Kom in contact
 • Bestratingsbedrijf R. Nijboer B.V.
  Bestratingsbedrijf R. Nijboer B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7537 reviews
  Hovenier in Boelenslaan

  Hallo. Wij zijn team R Nijboer en sinds 2008 hebben we een eigen bestratingsbedrijf, en vele jaren ervaring. Wij werken voor particulieren/gemeentes/bedrijven/aannemers/en instanties. We hebben 4 werknemer in dienst, en we zijn meestal samen op pad. Maar als de drukke tijd er weer aan komt splitsen we ons op om zoveel mogelijk klanten tevreden te houden, dat is ons motto. Wij zijn van alle markten thuis, ook leveren we materiaal. Zoals: Steen, zand, opsluit banden, tegels, grind, pvc, pvc kolken, en voeren we afval zorgvuldig af. indien u dat wilt. Ook is al ons materiaal gekeurd voor de veiligheid en voor de mensen erom heen. En we zijn natuurlijk VCA gecertificeerd. erg belangrijk voor de Veiligheid en Gezondheid, ook beschikken we over een knikmops (shoveltje) voor grondverzet,bestrating te verwijderen en boompjes of bosjes te verwijderen, grond en zand om het huis aan te brengen, kortom een geweldige machine die eigenlijk alles kan. Wilt u meer van ons weten of heeft u een mooie klus doe ons bericht en we maken een scherpe vrijblijvende offerte voor u. Met vriendelijke groet : Remco Nijboer

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle reactie en het pad ligt er weer strak bij.
  Kom in contact
 • Hoveniersbedrijf TUINN V.O.F.
  Hoveniersbedrijf TUINN V.O.F.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Hovenier in Boelenslaan

  Ben je op zoek naar een Hovenier? Dan kun je in Heerenveen bij hoveniersbedrijf Yadgari Tuinen terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je. Met vriendelijke groet, Malyar Ahmadzay Hoveniersbedrijf Yadgari Tuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Wij zijn zeer te spreken over Malyar hij heeft bij ons de complete voor en achtertuin gedaan. Vakwerk en vol verbazing zitten kijken over de snelheid en precisie waar mee gewerkt word. Wij raden Malyar zeker aan.
  Kom in contact
 • Bestratings- en Klussenbedrijf H. Postma
  Bestratings- en Klussenbedrijf H. Postma
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Hovenier in Boelenslaan

  Welkom bij Bestratings- en Klussenbedrijf H.Postma, Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten straatwerk. Werkzaam voor gemeenten, bedrijven en particulieren. Graag spreken wij met u een tarief per m2 of per uur af. ( een vaste prijs is natuurlijk ook mogelijk). Wij leveren net en strak werk en bieden u garantie. Met vriendelijke groet, Hille Postma

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima contact, goede prijs kwaliteit verhouding. Oprit opnieuw bestraat, ligt er strak in.
  Kom in contact
 • EGJ Elektro
  EGJ Elektro
  Beoordeling: 4.6 van 54.6520 reviews
  Hovenier in Boelenslaan

  Wij zijn een elektrische installatie bedrijf. Wij doen oa nieuwbouw, renovatie, zonnepanelen, autolaadpalen, vervangen van groepenkasten en serum isolatie (groendak) Wij werken op aangenomen prijs maar ook per uur. Ons uurtarief naar particulier is €65,- p.u. incl 21%btw excl km en materialen Wij verstaan ons vak en leveren kwaliteit. Bent u op zoek naar goeie service, advies of vakmanschap dan ben u bij ons aan het goeie adres.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Snelle goede hulp en degelijke montage
  Kom in contact
 • paul kuijer stoer wonen
  paul kuijer stoer wonen
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Hovenier in Boelenslaan

  Ik ben Paul Kuijer, woonachtig in Friesland. Hou mij hoofdzakelijk bezig met het bouwen van zwembaden. Zwembaden in beton, kunststof of staal, met veelal de complete filter- en waterbehandelingsapparatuur, verlichting, jetstream, warmtepomp, en automatische afdekkingen. Ook funderingen, stalen kozijnen en beton op maat zijn mijn specialiteit. Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u er zeker van zijn dat er vakwerk geleverd wordt.

  Laatste review:
  Zwembad plaatsen of renoveren-
  Wij hadden een oud goedkoop zwembad en hebben door Paul een nieuw professioneel bad laten plaatsen. Wij hebben hele goede ervaring gehad met Paul bij de aanleg dit zwembad. Vanaf het eerste contact tot de laatste afwerking was Paul heel professioneel! Hij heeft zowel van het bouwkundige als technische gedeelte heel veel kennis. Ook kleine details, zoals dat de pomp moet uitgaan als het roldek open/ dicht gaat denkt hij over na. Hij werkt ook zeer efficiënt zodat wij geen dure grondbemaling nodig hadden. Daarnaast hield hij ons steeds op de hoogte van de voortgang. Het zwembad is prachtig aangelegd en we genieten er nu al elke dag van. Kortom: wij zijn zeer tevreden en kunnen Paul ten zeerste aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige zwembadbouwer. Het is 1 van de weinige bedrijven die zijn afspraken volledig is nagekomen. Bedankt Paul!
  Kom in contact
 • JDV Tuinaanleg
  JDV Tuinaanleg
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Hovenier in Boelenslaan

  JDV Tuinaanleg staat klaar voor renovatie of aanleg van uw tuin. Ik Jelle de Vries gediplomeerd hovenier met een werk ervaring van 5+ jaar sta klaar voor uw klus. De uitvoerden werkzaamheden zijn: klein grondverzet, stratenmaken en aanleg houtconstructies.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De klus betrof het herbestraten van een toegangspad van ongeveer 12 m2. Na een effectieve en prettige communicatie kon de opdracht worden gegeven. Deze werd vlot en volledig naar wens uitgevoerd tegen een redelijk tarief. We gaan dit bedrijf zeker weer benaderen als we weer een klus hebben!!
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Boelenslaan, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 327 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Boelenslaan

Andere vakmensen in Boelenslaan

Vind vakmensen bij jou in de buurt