Vind schoonmaakbedrijven in Tienhoven

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Tienhoven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Tienhoven

 • Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65164 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Tienhoven

  Pastoe Schoonmaakbedrijf ✨️stretch service,en kwaliteit zie wat onze klanten schrijven bij de reviews omdat het beter,slimmer en schoner kan Uw Pastoe Schoonmaakbedrijf meer dan 15 jaar ervaring ✨️Glasbewassing ✨️Oplevring schoonmaken ✨️Houtwerk schoonmaken ✨️Dakgoten reiniging + dakkapel reiniging ✨️Boerderijen schoonmaken ✨️Woning eenmalig schoonmaken ✨️onderhoud schoonmaken ✨️vloer reiniging

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Bilal en zijn team hebben ervoor gezorgd dat alle muren en plafonds in mijn huis nicotine-vrij zijn. Daar ben ik hem heel dankbaar voor. Hij reageerde snel, kwam afspraken na en zelfs toen er nog een klein stukje vergeten was kwam hij in zijn vrije tijd om dit stukje gratis nog te herstellen. Deze man heeft zijn hart op de goede plaats en kan ik alleen maar aanbevelen.
 • Stretch Services
  Stretch Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.95549 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Tienhoven

  Stretch Services, 5 sterren service en kwaliteit. Zie wat onze klanten schrijven bij de reviews. Omdat het beter, slimmer en schoner kan. Uw allround schoonmaak- en klus servicebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in: ⭐ Dakkapel, boeideel, dakgoot reiniging en onderhoud. ⭐ Wij kunnen uw dakgoot volledig afsluiten met DrainGuard, nooit meer uw dakgoot reinigen! en zonnepanelen volledig afsluiten voor vogelnesten. Zie onze portfolio met foto's. ⭐ Rolluiken volledig reinigen aan de binnen en buitenkant, ook onder de afdekkap. ⭐ Uw balkon reinigen en eventueel anti-duivennetten aanbrengen bij overlast van duiven. ⭐ klus- en schilder service in en om uw huis. ⭐ Wij werken milieu vriendelijk met biologisch afbreekbare producten. ⭐Wij staan bekend om onze zeer goede service en snelle beschikbaarheid. ⭐Kiest u voor service en kwaliteit dan kiest u voor Stretch Services. ⭐Wij werken met betaalverzoek van de rabobank, na voltooing opdracht dient het openstaande bedrag dan dezelfde dag voldaan te zijn. Met vriendelijke groet, Marcel, Stretch Services.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Toppers! Ook fijn in de communicatie!
 • Buitenhuis reiniging
  Buitenhuis reiniging
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Tienhoven

  Buitenhuis reiniging is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het: Hoge Druk Stoom reinigen van pannendaken en gevels. Impregneren van gevels keramische betonnen en leien daken. Telescopisch reinigen van zonnepanelen m.b.v. osmosewater, wij reinigen met telescopische stelen van 6 t/m 18 meter.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Snelle en nette reacties. Nette tarieven.
 • Danish Clean & Services
  Danish Clean & Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Tienhoven

  wij zijn een schoonmaakbedrijf, wij doen dagelijks, wekelijks, maandelijks schoonmaak van kantoren. Gerenoveerde huizen, eindschoonmaak, dieptereiniging

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  After moving, Danish Clean cleaned the windows, balconies and the inside of my appartment. They are very proffessional, friendly and communicate well. Very happy with the results.
 • The cleaning quality
  The cleaning quality
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Tienhoven

  Wij zijn een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in schoonmaakwerk voor woningen en bedrijfspanden. Ons doel is om u te ontzorgen op het gebied van de schoonmaak door het leveren van hoogwaardige diensten tegen scherpe prijzen. Wij verrichten meerdere schoonmaakwerkzaamheden, te weten: - Dagelijkse, periodieke en eenmalige schoonmaak. ( vanaf 0,95€ per m2 ) - Diepte reiniging - Textiel reiniging (tapijten, bankstellen en autobekleding) - Tuin onderhoud. Als u interesse heeft in de diensten die wij aanbieden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen( zie foto ) We denken graag met u mee!

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Excellent!
 • Ster Glasbewassing
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Tienhoven

  Heb je een Schoonmaakbedrijf nodig in Gooi en Vechstreeks of omgeving? Ster Glasbewassing kan je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen,Zonnepanellen reinigen ,Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Konden dezelfde dag nog komen om de ruiten te wassen. Vriendelijk en bekwaam!
 • Servicebezorgd.nl
  Servicebezorgd.nl
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Tienhoven

  Servicebezorgd is een bedrijf die allerlei diensten verleend waar en wanneer u wilt. De diensten worden op professionele wijze aan u verleend.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Vriendelijke medewerker, blij met resultaat
 • Heuckeroth schoonmaak
  Heuckeroth schoonmaak
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Tienhoven

  8 jaar werkzaam in de schoonmaak branche actief in Noord-Holland/Utrecht. Interieur reiniging Glasbewassing Vloeronderhoud Dieptereiniging Gevelreiniging Dak reiniging Opleiding SVS Gecertificeerd Vloeronderhoud specialist volledig 2021 Gevel specialist volledig 2023 Bij vragen naar certificaat deze aantoonbaar maken. Mvg, John Heuckeroth

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Hele aardige man kwam langs om even te kijken en ging gelijk de ramen wassen. Heerlijke schone ramen.
 • Schildersbedrijf BO
  Schildersbedrijf BO
  Beoordeling: 4.2 van 54.2538 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Tienhoven

  Ik ben 24jaar actief met mijn bedrijf. Ik ben gespecialiseerd in het reinigen van gevels en stenen. Je bent ook bij het juiste adres als het gaat om voegwerk renovatie. Daarnaast verzorg ik het schilderwerk en timmer werk buiten de woning. Ik kan het totale onderhoud verzorgen van de buitenzijde van de woning. Daarbij geeft ik in overleg garantie op het te realiseren werk. Bo onderhoud/Schildersbedrijf

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Fijn zaken doen met Bo, Hij kwam voor de garage maar hij was zo lekker bezig dat ik hem ook gelijk onze achtergevels heb laten renoveren. Goed werk geleverd en kwam zijn afspraken na. Bedankt Bo, tot de volgende keer!
 • Clean Buddy
  Clean Buddy
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Tienhoven

  Clean Buddy is gespecialiseerd in de dienstverlening naar particulieren, bedrijven en vastgoedbeheerders voor schoonmaakdiensten, onderhoud aan bedrijfspanden en woningen. Het dienstenpakket bestaat onder andere uit schoonmaak- en reinigingsdiensten, gevelreiniging, glasbewassing, onderhoud,vloeren (divers), enzovoort. Bent u op zoek naar een betrouwbaar en kundig bedrijf voor al uw kleine en grote werkzaamheden aan u bedrijf of woning dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Contact altijd netjes vooraf wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd. Ramen en kozijnen zijn ook netjes schoon binnen en buiten. Wanneer er na gezamenlijke controle toch een klein puntje blijkt te zijn wordt het betreffende raam/kozijn direct volledig opnieuw gedaan. Inmiddels bijna 3 jaar onze vaste glazenwasser die om de maand de werkzaamheden uitvoert en wij zijn zeer tevreden.👍🏼

4.7

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Tienhoven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 252 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Tienhoven

Andere vakmensen in Tienhoven

Vind vakmensen bij jou in de buurt