Vind schoonmaakbedrijven in Gassel

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Gassel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Gassel

 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 55592 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Gassel

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze site zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Bedankt voor de snelle communicatie en het goed uit voeren van het klusje
 • Smit Cleaning
  Smit Cleaning
  Beoordeling: 4 van 54510 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Gassel

  Wij zijn Smit Cleaning, een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf met een deskundig team van vakmensen met jarenlange ervaring. Dankzij ons ervaren team kunnen wij specialistische kennis inzetten om aan al uw schoonmaakbehoeften te voldoen. Hierdoor leveren wij niet alleen verbeterde kwaliteit en snellere doorlooptijden, maar kunnen wij tevens scherpere prijzen aanbieden.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  het ramen wassen liep uitstekend hij was mooi op tijd . vriendelijke jongen goed schoon gemaakt ondanks dat het er al jaren op de dakramen zat . Gewoon top over half jaar mogen hun ze weer komen wassen
 • TMF schoonmaak
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Gassel

  Heb je een Schoonmaakbedrijf nodig in Nijmegen of omgeving? TMF schoonmaak kan je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Schoonmaak rolluiken, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Mariska ontzorgt ons volledig bij de schoonmaak van ons huis. Ze zorgt ervoor dat alles weer fris en schoon is! Erg prettig.
 • PARS Clean
  PARS Clean
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Gassel

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Nijmegen bij PARS Clean terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Keurige uitvoering op tijd en volgens afspraak. Bovendien betaling correct . Beter kan niet.
 • Evoke Producties
  Evoke Producties

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Gassel

  Ontdek Evoke producties- jouw partner voor diverse klussen en hoogwaardige afbouwdiensten. Ik ben een expert in vloerinstallatie, tegelwerk, kitwerk en een scala aan andere algemene klussen. Met oog voor detail en vakmanschap streef ik ernaar om jouw projecten met zorg en precisie uit te voeren. Laat mij je helpen bij het realiseren van een perfect afgewerkte ruimte die aan al je wensen voldoet.

 • Dak & Gevel Service
  Dak & Gevel Service
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Gassel

  Bij Dak&Gevel Renovaties is onze missie het leveren van topkwaliteit dak- en gevelrenovaties. Ons bedrijf is gebouwd op het fundament van vakmanschap, integriteit en toewijding. Wij begrijpen dat elk huis uniek is en daarom bieden we gepersonaliseerde oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Ons doel is niet alleen om de esthetiek van uw woning te verbeteren, maar ook om de duurzaamheid en functionaliteit te verhogen. Met een scherp oog voor detail en een passie voor renovatie, streven we ernaar elke klant een thuis te geven waar ze trots op kunnen zijn.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Snel ter plaatsen; spullen bij de hand en direct geholpen! Hele vriendelijke heren!
 • Berkane Cleaning Services

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Gassel

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Grave bij Berkane Cleaning Services terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Toonen technische dienstverlening
  Toonen technische dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Schoonmaakbedrijf in Gassel

  Klusbedrijf TTD & DVO is een jong en dynamisch bedrijf dat bestaat uit twee gedreven ondernemers die december 2019 de handen ineen hebben geslagen. Dat ons bedrijf nog in de kinderschoenen staat neemt echter niets af aan onze werkervaring. Gezamenlijk staan wij garant voor 30jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in diverse bouw werkzaamheden zoals: • Timmerwerk • Metselwerk • Schilderwerk • Elektra • Loodgieters werkzaamheden • Vloeren leggen • Bestrating en meer Daarnaast zijn wij ook bekend met diverse sloop werkzaamheden, woning renovatie/ uitbouw en onderhoud.

  Laatste review:
  Ik voer een langere tijd timmerwerk en renovatiewerk met Kevin uit. Het is iemand die zijn afspraken goed nakomt en altijd erg sociaal en klantvriendelijk is. In het werk levert hij kwaliteit. Je kan zeker zeggen dat Kevin een mierenneuker is in positieve zin. Daarnaast denkt hij met de klant mee en werkt hij oplossingsgericht.
 • metsel en Klusbedrijf van Hal
  metsel en Klusbedrijf van Hal
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Gassel

  Voor al uw maatwerk klussen. Kwaliteit en betrouwbaarheid vind ik zeer belangrijk, welke u ook terug zult zien in het geleverde werk. Ik ben werkzaam in regio Nijmegen en omstreken. Een kleine greep uit mijn werkzaamheden: - Renovatie en nieuwbouw metselklussen - Het maken van terrasoverkappingen - Tegelwerkzaamheden - Badkamers plaatsen - Keukens plaatsen - Sloopwerkzaamheden - Stucen (kleinere oppervlakten) - Timmerwerkzaamheden - Bestrating - Voegen - En nog veel meer....

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Wij zijn erg blij met de verrichte werkzaamheden. Kwalitatief goed werk en een prettige omgang. Wij zullen voor evt verdere werkzaamheden zeker weer contact opnemen
 • Veekens Bouw Onderhoud & Coördinatie

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Gassel

  Maken van een begroting, calculatie, werktekening

4.8

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Gassel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 309 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Gassel

Andere vakmensen in Gassel

Vind vakmensen bij jou in de buurt