Vind Gevelreinigers in Nistelrode

Op zoek naar Gevelreinigers in Nistelrode? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Nistelrode

 • Sandy Commerce
  Sandy Commerce
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Gevelreiniger in Nistelrode

  Gespecialiseerd in dakreiniging Dakcoating Verf/graffiti verwijderen Gevel reiniging Gevel chemisch reinigen Terras reiniging Voeg herstel bij reiniging Softwash Impregneren Hakken Voegen

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Aaron heeft mij goed geholpen bij de reiniging van mijn gevel! Hij was erg fijn in de communicatie en denkt echt mee met de klant!
 • Dak & Gevel Service
  Dak & Gevel Service
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Gevelreiniger in Nistelrode

  Bij Dak&Gevel Renovaties is onze missie het leveren van topkwaliteit dak- en gevelrenovaties. Ons bedrijf is gebouwd op het fundament van vakmanschap, integriteit en toewijding. Wij begrijpen dat elk huis uniek is en daarom bieden we gepersonaliseerde oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Ons doel is niet alleen om de esthetiek van uw woning te verbeteren, maar ook om de duurzaamheid en functionaliteit te verhogen. Met een scherp oog voor detail en een passie voor renovatie, streven we ernaar elke klant een thuis te geven waar ze trots op kunnen zijn.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Snel ter plaatsen; spullen bij de hand en direct geholpen! Hele vriendelijke heren!
 • VLM Onderhoud
  VLM Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Gevelreiniger in Nistelrode

  Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Martijn van Laar en ik heb een schoonmaakbedrijf in Wageningen. Ik heb tien jaar ervaring in de schoonmaak waarvan inmiddels 5 jaar als zelfstandig ondernemer. Wij zijn vca gecertificeerd. De reinigings werkzaamheden die wij voornamelijk verrichten zijn: - Glas. - Houtwerk. - Trespa. - Gevels. - Gevel beplating - Daken. Mochten er andere schoonmaak werkzaamheden verricht moeten worden staan wij hier uiteraard voor open.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Secure mensen, werken hard en goed. Precies in het verwerken van materiaal en netjes achterlaten van de werkomgeving. Positief over prijs-kwaliteitverhouding!
 • Passie Schilderwerken
  Passie Schilderwerken

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Nistelrode

  Passie schilderwerken een schilder met gevoel en passie voor kleur en schilderwerk op maat . Schilder ervaring van af 1977 en als zelfstandig bedrijf voor alle soorten schilderwerken en behangwerk sinds 2016 onze klantenkring weet dat wij waarde hechten aan vertrouwen en duidelijke afspraken . Wij bieden u een zakelijke en particuliere dienstverlening . En ook qua prijs zit u bij ons goed we kennen nl de weg naar de juiste leveranciers zowel kwalitatief als prijstechnisch. en uw heeft altijd direct met de eigenaar van schilderwerken passie te maken .

 • O.M.M Michael
  O.M.M Michael

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Nistelrode

  Heb je een Schilder nodig in Uden of omgeving? O.M.M Michael kan je helpen met alle klussen die een Schilder voor je kan uitvoeren, zoals Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Forsten Klusbedrijf
  Forsten Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews
  Gevelreiniger in Nistelrode

  Forsten Klusbedrijf focust zich op alle werkzaamheden in en rondom uw huis. Neem contact op en we bekijken samen wat uw mogelijkheden zijn! Denk hierbij aan Installaties, Timmerwerk, Elektra, Sloopwerk en Onderhoud.

  Laatste review:
  Rookkanaal installeren of vervangen-
  Fijn meegedacht en goed werk verricht.
 • Droom Daken
  Droom Daken

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Nistelrode

  Jong bedrijf dat graag mee denkt en tot een oplossing komt met a kwaliteit materiaal en precies werkt naar u wens u droomt wij maken. Met vriendelijken groet Droom Daken.

 • Clementex
  Clementex

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Nistelrode

  Welkom bij Clementex, Wij zijn gespecialiseerd in spuitwerken, decoratief stucwerk en alle schilderklussen. Met al meerdere jaren ervaring proberen we van elke klus een vakwerk te maken! Voor meer vragen stuur gerust een bericht.

 • Zegtvoort
  Zegtvoort
  Beoordeling: 1.4 van 51.451 review
  Gevelreiniger in Nistelrode

  Ik werk 22 jaar als schilder, voer het vak al 22 jaar met liefde uit. Ik werk met de merken wijzonol, trimetal, sikkens, caparol,sigma Ik werk in Oss en buiten een straal van 100 km. Ik geef op een klus garantie de garantie gaat in overleg.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Het schilderwerk is met veel vertraging ed. uiteindelijk wel door 'zegtvoort' afgemaakt. Hij is zijn afspraak nagekomen...
 • Herman Mulders Uw Metselaar
  Herman Mulders Uw Metselaar
  Beoordeling: 4.7 van 54.7522 reviews
  Gevelreiniger in Nistelrode

  Welkom op het Werkspot profiel van: Herman Mulders Uw Metselaar Wij zijn een klein gespecialiseerd metselbedrijfje. Al bijna 30 jaar realiseren of herstellen wij alle voorkomende metselwerken bij bedrijf of particulier! Wij metselen nieuwbouw , aanbouw , tuinmuren , gewoon alles wat er te metselen valt! Tevens staan wij bekend om onze oerdegelijke kwaliteit , en de zeer nette en veilige manier van werken in alle opzichten. Sinds kort zijn wij ook gespecialiseerd in het nat en droog Diamantboren voor: -afzuikappen -airco mobile systemen -ubbink kruipruimte ventilatie -vochtwering/preventie -betonboringen diversen - alle maten tot 65cm doorsnee

  Laatste review:
  Binnenmuur metselen-
  Herman heeft 2 gaten in onze gevel gedicht. Dit is netjes gedaan, we zijn tevreden. Goed om op papier van tevoren even te laten uitsplitsen wat de kosten precies worden. Dit hadden wij niet gedaan waardoor we even in de war waren over de hoogte van de prijs. Hij kon dit daarna duidelijk vertellen waardoor we het bedrag begrepen.

4.7

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Nistelrode, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 20 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Nistelrode

Andere vakmensen in Nistelrode

Vind vakmensen bij jou in de buurt