Vind domotica specialisten in Nistelrode

Op zoek naar domotica specialisten in Nistelrode? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Nistelrode

 • Cors Automation
  Cors Automation
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Domotica specialist in Nistelrode

  Cors Automation is hier voor uw camerasysteem, domotica en IT. Het bedrijf heeft als motto er is altijd een oplossing. Hiervoor geld dat de oplossing altijd afgestemd is op uw wensen, omgeving en prijskaartje.Vraag naar meer informatie en laat uw vraag oplossen!

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Perfecte vakman en service gericht!
 • Inal Solutions
  Inal Solutions
  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews
  Domotica specialist in Nistelrode

  Goedendag, even voorstellen. Ik ben Caner van Inal Solutions in Dongen met ruim 15 jaar ervaring. Voor o.a. computer gerelateerde zaken, kabels trekken, Smart-Home en Wifi bereik in huis bent u bij mij aan het juiste adres. Uw vraag naar wens te kunnen uitvoeren is mijn werkwijze. Mijn motto is '' De klant is de koning''. Ik zal mijn uiterst best doen om u probleem zo goed mogelijk op te lossen. Discretie, netjes werken/opruimen, sociaal, afspraken nakomen zijn mijn pilaren tijdens mijn werkzaamheden Samengevat, als U voor een nette prijs Uw klus geklaard wilt hebben op korte termijn met service zoals het hoort, dan kom ik graag met U in contact om dit verder persoonlijk te bespreken. Met vriendelijke groet, Caner Inal

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Caner heeft bij ons de internetkabel gerepareerd. Hij was efficiënt en vriendelijk. Het werk was heel goed gedaan en hij had goed advies. Heel positief ervaring!
 • Zigcom
  Zigcom
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Domotica specialist in Nistelrode

  Hallo, mijn naam is Richard Pot van Zigcom. Wij zijn al 24 jaar werkzaam in de cai (Coax) en data telecom sector. Ook werkzaam voor ZIggo en KPN. Daarnaast ook een Telecom bedrijf voor de aanleg van Data kabels en Camera beveiliging, Met alles op het gebied van data en telecommunicatie kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben standaard op de auto: Utp Cat6, Cat5E en Coax C9 UTP kabel aanleggen Coax kabel aanleggen. Coax kabel verlengen Coax kabel oplassen en opnieuw de woning inbrengen Ziggo signaal meting Ziggo Storing oplossen. Ip camera beveiliging aanleggen en leveren. Wifi problemen oplossen. Zigcom helpt u graag!

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  De oorspronkelijke opdracht ging niet leidingen zitten dicht en kabels vast. Samen alsnog tot een oplossing gekomen. Zeer prettig samengewerkt. Volgende klus is al besproken.
 • Asmara Elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Nistelrode

  Asmara Elektrotechniek is gediplomeerd & gecertificeerd voor het uitvoeren van het aanleggen van elektrotechnische installaties zoals, meterkast uitbreiden , vervangen, demonteren,& plaatsen. Stopcontact monteren, verlichting hangen. schakelaars plaatsen, Perilex t,b,v kookplaten , rookmelders & buitenverlichting. Asmara Elektrotechniek is verzekerd en geeft garantie voor het door Asmara Elektrotechniek uitgevoerde werkzaamheden. Asmara Elektrotechniek werkt met top professionele gereedschappen.

 • van der Wijst Techniek

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Nistelrode

  .

 • VDR Elektrotechniek
  VDR Elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Nistelrode

  Ben je op zoek naar een Elektricien? Dan Ben je in Nistelrode bij VDR Elektrotechniek op het juiste adres! We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Stopcontacten of verlichting installeren binnen en buiten huis. Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Pennings Elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Nistelrode

  Geachte, Werkzaamheden: woningbouw, utiliteitsbouw, knx installaties, branddetectie installaties, data installatie, camera installatie. Opleidingen: Mbo 2 monteur, mbo 3 eerste monteur, mbo 4 technicus en MIT-E Cursus: - brandmeld installatie deskundigen - knx installaties

 • iotict
  Beoordeling: 4.8 van 54.8559 reviews
  Domotica specialist in Nistelrode

  Electra Smarthome Netwerk utp Coax (ziggo) Ict support

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Prima vakman, nette afwerking. Ik zou hem zeker aanbevelen. Prijs is acceptabel en niet duur
 • ComSecur
  ComSecur

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Nistelrode

  Gevestigd in Nistelrode en we bedienen klanten in de regio's Den Bosch, Eindhoven, Oss en Veghel Begonnen vanuit een passe voor camerabewaking, aanleg netwerken en ICT. Ervaring met montage en installeren van bewakingscamera's, netwerken en PC's/laptops

 • Vos Bouwadvies
  Vos Bouwadvies
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Domotica specialist in Nistelrode

  Beste klant/lezer, ik ben gespecialiseerd in het realiseren van PV installatie van A tot Z. Dit houdt in dat ik vooraf kan komen schouwen, vanuit daar een offerte op maat maak en bij wederzijds akkoord het geheel kom monteren. Het streven is om binnen 1 werkdag (of zaterdag) de installatie te laten produceren. Naast PV installaties realiseer ik ook laadpalen van het merk Zappi.

  Laatste review:
  Vak mensen snel en vakkudig onze zonnepanelen geleverd en gemonteerd bedankt jongens!

4.9

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Nistelrode, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 89 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale domotica specialisten in Nistelrode

Andere vakmensen in Nistelrode

Vind vakmensen bij jou in de buurt