Vind behangers in Riethoven

Op zoek naar behangers in Riethoven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Riethoven

  • Pantalla Behangservice
    Pantalla Behangservice
    Beoordeling: 5 van 555159 reviews
    Behanger in Riethoven

    Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Heinz en ik woon in Deurne waar ook mijn bedrijf gevestigd is. Ik ben al 25+ jaar werkzaam in de behang industrie. Mijn bedrijf staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in alle soorten behang werk en bij mij heb je altijd de beste prijs en kwaliteit garantie! Ik geef ook kleur advies . Kortom voor de juiste prijs kwaliteitsverhouding bent u bij mij op het juiste adres! Bij interesse kunt u direct contact met mij opnemen.

    Laatste review:
    Behangen kamer-
    Top service!!! Deze man is een prof in zijn vak !!! Werkt super !! Wil je behangen gewoon hem pakken geen betere te vinden!! Mvg
  • Sanders Deco
    Sanders Deco
    Beoordeling: 5 van 5551 review
    Behanger in Riethoven

    Ben je op zoek naar een Schilder? Dan kun je in Valkenswaard bij Sanders Deco terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Behangen kamer, Behang verwijderen en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

    Laatste review:
    Behangen kamer-
    Fijn contact met een mooi resultaat, erg tevreden
  • Stratum Klusbedrijf
    Stratum Klusbedrijf
    Beoordeling: 4.7 van 54.7547 reviews
    Behanger in Riethoven

    BESTE MENSEN. Ervaren schilder +behanger. Schilder bedrijf Stratum biedt een eerlijke prijs met 3 jaar garantie Wij zijn gespecialiseerd schilder werk in en om het huis Latex spuiten Laminaat leggen Parket schuren en lakken Behang en Kitwerk Ervaring 8 jaar Mocht u interesse hebben dan komen wij graag met u in contact om uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groet, Schilder bedrijf Stratum www.schilderbedrijfstratum

    Laatste review:
    Binnenschilderwerk-
    Gegam/Gerrie, is heel eerlijk, oprecht, oog voor detail. Werkt erg netjes en secuur. Ondanks pruts werk van een ander heeft hij het erg mooi afgewerkt wat hem wel extra werk kostte maar het wel doet!! Zeker een aanrader!! Nogmaals Gegam/Gerrie, super bedankt, ontzettend blij met je geweest!!
  • Guapa Jewels B.V.
    Guapa Jewels B.V.
    Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
    Behanger in Riethoven

    Guapa Jewels B.V. is je ideale partner als je een Schilder, Stukadoor, Klusbedrijf, Behanger, Glaszetter nodig hebt in Eindhoven en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Behangen kamer... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Behanger, Glaszetter voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

    Laatste review:
    Binnenschilderwerk-
    Goede communicatie vooraf, klus uitgevoerd volgens afspraak. Snel beschikbaar. Eén verbeterpunt; beter afplakken, veel verfspetters op de vloer achtergebleven (PVC, is eraf te poetsen, maar extra werk) en bijv. de verwarmingsbuizen niet afgeplakt.
  • Wojdak bouw techniek
    Wojdak bouw techniek
    Beoordeling: 5 van 5551 review
    Behanger in Riethoven

    Werkgebied Eindhoven en omgeving. Netjes, alles achteraf schoon na opdracht, op goede tempo zonder 10 coffiepauzes. Eigen werkspullen. Flexibel werktijden. Na overleg over soort verf,lak haal ik deze en breng in rekening na einde klus. Schilderen, stucen van muren, gaten vullen. Raamkozijnen, deurkozijnen, deuren scheuren en opnieuw verfen/lakken. Wil je snel je huisje opfrissen voor een mooi prijsje? Neem dan contact op met mij.

    Laatste review:
    Binnenschilderwerk-
    Hele aardige mensen, werkt erg netjes. Top!
  • Macema Schilderwerken
    Macema Schilderwerken
    Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
    Behanger in Riethoven

    Reeds 25 jaar aanwezig in het schildersvak waarbij ik ben opgegroeid in het schildersbedrijf van mijn vader dus alle facetten van dit mooie beroep heb doorlopen en ben nu al een 20 jaar bezig als zelfstandige. Maak gebruik van kwaliteits producten en materialen voor een vlot en goed verloop van de werkzaamheden waarbij het geven van garantie natuurlijk geen probleem is. Ik ben tevens in het bezit van moderne spuitapparatuur zodat ook het spuiten van plafond, wanden, deuren en kozijnen geen probleem is. Voor een goed en eerlijk advies met de juiste prijs is het natuurlijk wel aan te raden dat ik de werkzaamheden kan bezichtigen zodat ik voor u een offerte op maat kan maken. Met vriendelijke groeten, Jeroen Baten, macema schilderwerken

    Laatste review:
    Binnenschilderwerk-
    Jeroen heeft onze trap(wangen) en muren geschilderd. We zijn erg blij met het eindresultaat, Jeroens snelle en heldere communicatie en nette manier van werken.
  • Klusbedrijf Van Kampen
    Klusbedrijf Van Kampen
    Beoordeling: 5 van 55535 reviews
    Behanger in Riethoven

    Klus bedrijf van Kampen voor al uw klussen.

    Laatste review:
    Lekkage verhelpen-
    Snel en kundig geholpen.
  • De Ronde Schilderwerken

    Nog geen reviews

    Behanger in Riethoven

    Ben je op zoek naar een Schilder? Dan kun je in Valkenswaard bij De Ronde Schilderwerken terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Behangen kamer, Behang verwijderen en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  • Kestal
    Kestal
    Beoordeling: 4 van 5451 review
    Behanger in Riethoven

    Keuken, badkamer renovatie Huis renovatie Bouwen Ondersteuning met inspiratie over je verbouwing. Graag denk ik met je mee. Werk gebied rondom Eindhoven binnen straal van 100km. Verder kan wel in overleg.

  • Klusbedrijf MiBo
    Klusbedrijf MiBo

    Nog geen reviews

    Behanger in Riethoven

    Ik "Klusbedrijf MiBo" ben gespecialiseerd in schilderwerkzaamheden en werk voornamelijk met Sikkens. Ook ben ik aardig handig als timmerman na 18 jaar ervaring in totale renovatie. Laat me weten wat er moet/mag gebeuren en dan komen we er samen wel uit! Mvg Michael Boer.

4.8

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Riethoven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 92 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Riethoven

Andere vakmensen in Riethoven

Vind vakmensen bij jou in de buurt