Vind Slotenmakers in Riethoven

Op zoek naar Slotenmakers in Riethoven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Riethoven

 • Moors Timmerwerken
  Moors Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Slotenmaker in Riethoven

  Moors Timmerwerken. Een jonge gedreven timmerman, met passie voor zijn vak. Ik daag mezelf graag uit. Tevredenheid van de klant staat op nummer één. Voor vragen en interesse kunt u mailen of een berichtje sturen. Met vriendelijke groet, Jay Moors

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Goed en vakkundig geholpen! Aanrader
  Kom in contact
 • YaYa design
  YaYa design
  Beoordeling: 4.9 van 54.9557 reviews
  Slotenmaker in Riethoven

  Yaya design timmerwerk bestaat sinds 2017 Interieurbouw-Timmeren Ervaren timmerman voor alle timmerwerkzaamheden in en om het huis. Ook voor keukens en dakkapellen plaatsen/restaureren/kasten (op)bouwen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Zeer nauwkeurige vakman. We zijn heel goed geholpen
  Kom in contact
 • willy's klusservice
  willy's klusservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Slotenmaker in Riethoven

  Hallo Mijn naam is Willy en ik ben geruime tijd werkzaam in de bouw met als speciaisatie hout en timmerwerken. Ik sta tot uw beschikking voor al uw klussen in en om het huis. Mijn motto: Denk niet in problemen maar in mogelijkheden en inovatieve oplossingen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Snelle reactie van Willy, snelle afspraak, probleem netjes en vakkundig verholpen. Mocht er ooit een volgend klusprobleem zijn weten wij wie we zeker zullen bellen. Willy bedankt!
  Kom in contact
 • Sporrij Klusbedrijf
  Sporrij Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Slotenmaker in Riethoven

  Hoi, Welkom op het profiel van Klusbedrijf Sporrij. Met 30 jaar ervaring staan wij voor kwaliteit in al de projecten die wij uitvoeren (zie portfolio). Wij hebben daarnaast de nodige VCA certificaten. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren en afwerken van: + Aluminium kozijnen + Kunststof kozijnen + Zonweringen + Rolluiken + Trespa bekleding + Kunststof Rabatdelen + Keukens + Diverse loodgieter klussen + Diverse deuren vervangen/repareren Daarnaast doen wij kleine verbouwingen in en rondom het huis. Wij zijn net begonnen op Werkspot vandaar dat we nog weinig reviews hebben. Graag helpen wij u verder met het verzorgen van uw klus. Met vriendelijke groet, Sporrij Klusbedrijf

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Super bedrijf..meedenkend..flexibel. .gezellig..en vragen normale prijzen. . Toppie! !!
  Kom in contact
 • bouw en klus service Wil Sanders
  bouw en klus service Wil Sanders
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Slotenmaker in Riethoven

  bouw en klus service Wil sanders ruim 35 ervaring als timmerman sinds 2007 zelfstandig timmerman

  Laatste review:
  Vliering plaatsen of renoveren-
  Geweldige kerel vakman.
  Kom in contact
 • JMD

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Riethoven

  JMD. Allround vakman met jaren ervaring in allerhande timmerwerkzaamheden en overige bouwwerkzaamheden. In het bezit van alle benodigde vak diploma's zoals gediplomeerd Timmerman/bouwkundige en VCA-VOL. Laat het mij weten en wellicht dat ik een oplossing kan bieden op uw technische klus of vraagstuk.

  Kom in contact
 • Slotenmaker Vroom
  Slotenmaker Vroom
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Slotenmaker in Riethoven

  Slotenmaker Vroom zit gevestigd in Tilburg en is u van dienst in Noord-Brabant. Ik ben in 2020 voor mijzelf begonnen na anderhalf jaar ervaring op te hebben gedaan bij een ander bedrijf als slotenmaker. Ik plaats en vervang nieuwe sloten en repareer indien mogelijk. Ook een meerpuntsluiting plaatsen is voor mij geen probleem. Tarieven: Wanneer u wenst dat ik uw klus kom uitvoeren is mijn starttarief €90,- in deze prijs inbegrepen zit het openen van een deur en het afstellen van een deur. Indien er materiaal benodigd is reken ik voor het plaatsen van een cilinder vanaf €110,- Indien u een enkel slot heeft wat niet meer werkt naar behoren en deze vervangen dient te worden vanaf €125,- Indien het een meerpuntsluiting betreft die vervangen dient te worden kost dit vanaf €350,- Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw,montage en voorrijkosten. U kunt bij mij pinnen. Ik geef u op het geplaatste materiaal 2 jaar garantie.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Snel, correct, kundig en zeer vriendelijk! Echt een aanrader.
  Kom in contact
 • van der Aalst Inbraakpreventie
  van der Aalst Inbraakpreventie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8538 reviews
  Slotenmaker in Riethoven

  Welkom bij van der Aalst inbraak preventie en timmerwerk Met bijna 30 jaar ervaring als timmerman waarvan 14 jaar zelfstandig is uw klus in veilige handen Mijn werk bestaat nu ongeveer voor 50% uit timmerwerk en 50% uit inbraakpreventie(sloten en sleutels) en ben ook erkend bij het Politie keurmerk Timmerwerk: kozijnen, ramen, deuren, glas,

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Zeer goed. Vakbekwaam en goed meegedacht. Kan snel werken omdat hij over het juiste professionele gereedschap beschikt. Ook bus vol onderdelen zodat hij alles meteen kan oplossen.
  Kom in contact
 • P. Nagtegaal
  P. Nagtegaal

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Riethoven

  Een eenmanszaak verricht werkzaamheden voor aannemers en particulieren. En ook in de afbouw systeem wanden en plafonds. En divers timmerwerk.

  Kom in contact
 • Tech-Creations

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Riethoven

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf in Westerhoven, dan kan Tech-Creations je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Kom in contact

4

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Riethoven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4 op 5 op basis van 6 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Riethoven

Andere vakmensen in Riethoven

Vind vakmensen bij jou in de buurt