Vind Metaal bewerkers in Riethoven

Op zoek naar Metaal bewerkers in Riethoven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Metaal bewerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde metaal bewerkers in Riethoven

 • LS Bouw & Constructie
  LS Bouw & Constructie
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Metaalbewerker in Riethoven

  Specialisme ligt in de sloop- en staalwerken installatietechniek en betonboor- en zaagtechniek. Las certificaten aanwezig: Basis niveau 3 migmag Basis niveau 2 tig aluminium 26-2-2018 => LK wps 135-0-022 ISO9606-1c 135 P BW FM1 S s6 PA ss nb 26-2-2018 => LK wps 135-2-024 ISO9606-1c 135 P FW FM1 S t6 PG sl 12-11-2018 => LK wps 141-1-127 ISO9606-2, 141 T BW 23.1 S t3 D48 H-L045 ss nb 20-6-2018 => LK wps 141-0-130 ISO9606-2, 141 P FW 23 S t20 PB ml

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Er werd zeer snel gereageerd op mijn verzoek en LS Bouw en Constructie kwam de dag erna al langs voor mijn klus. De klus was een las klus en er werd goede kwaliteit afgeleverd. Zeer tevreden over het resultaat en voor een goede prijs.
 • Daniel Bekelaar Montage
  Daniel Bekelaar Montage
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Metaalbewerker in Riethoven

  Klusjesman. Opleiding elektro. 12,5 jaar staal. 5 jaar bouwbedrijf. Opgestart in 2015 . Omgeving Eindhoven en Weert. Ik zie overal een uitdaging in. Als t snel moet, niet voor mij gaan. Als t goed moet? Dan geef je mij de klus.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Ons zelf opgeknapte sierhek is door Daniel aan de door ons geplaatste stalen palen gelast. Zijn goede adviezen en het meedenken hebben een mooi authentiek stevig hekwerk opgeleverd. Alles was netjes en glad afgewerkt en opgeruimd.
 • Klaren Constructies
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Metaalbewerker in Riethoven

  Klaren Constructies is een eenmanszaak Veel is mogelijk denk aan tafels van staal met hout afgewerkt tot hele constructies met een coating er op. Hou van een uitdaging en denk graag mee. En kom afspraken ook na!

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Super vakman! Denk overal over mee en niks is hem te veel. Mark heeft bij ons een staal constructie gemaakt om de gevel te dragen. Is super goed verlopen en de communicatie was erg prettig. Als we nog iets met staal nodig hebben weet ik waar ik moet zijn!
 • Tech-Creations

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Riethoven

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf in Westerhoven, dan kan Tech-Creations je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • All-round Klus Gregorian

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Riethoven

  Met mijn onderneming probeer ik de horizon te verbreden en meer ervaring op te doen in het geen waar ik goed in ben. En dat is werken in de bouw tot lassen en metaalbewerking. Schilderen, onderhoud,sloop en montage, tuin werk

 • Bockel Projects

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Riethoven

  .

 • ABT Systemen
  ABT Systemen
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Metaalbewerker in Riethoven

  Beste klant, Graag wil ik mij even voorstellen, ik ben Rudy van Tongeren, 32 jaar en inmiddels 12 jaar werkzaam binnen mijn bedrijf ABT Systemen. Ik ben gespecialiseerd in het plaatsen van systeemwanden, gipswanden, plafonds, glasschuifwanden en klein timmerwerk. Alle werkzaamheden worden nauwkeurig met lasertechniek en vakmanschap uitgevoerd. Ik ben in het bezit van een VCA certificaat.

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Duidelijk communicatie en snel uitgevoerd. Nieuw plafond in klein kamer gezet.
 • P.H. Luijten Onderhoud en Services
  Beoordeling: 1.5 van 51.551 review
  Metaalbewerker in Riethoven

  Sleuvenhakbedrijf. Boor en zaagwerk met diamant Speciaal sloopwerkzaamheden. TRAPGATEN ZAGEN bomen rooien , klimwerk Speciale klimwerk voor speciale boomrooiingen GEEN ASBEST VERWIJDEREN !!!! ----------------------------- Tuinwerkzaamheden; heggen knippen , gazon maaien , onkruid verwijderen en diversen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Rare man... komt kijken.. maar laat daarna niks meer van hem horen. Slechte ervaring dus!
 • Kestal
  Kestal
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Metaalbewerker in Riethoven

  Keuken, badkamer renovatie Huis renovatie Bouwen Ondersteuning met inspiratie over je verbouwing. Graag denk ik met je mee. Werk gebied rondom Eindhoven binnen straal van 100km. Verder kan wel in overleg.

 • Rob Hoes Bouwadvies

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Riethoven

  Mijn bedrijf bestaat uit een kleinschalig aannemers bedrijf, wat specialist is in verbouwing werkzaamheden. Ervaring op verschillend gebied, daarbij een technische opleiding op HBO niveau. Verschillende particulieren en aannemers bedrijven hebben van mijn diensten gebruik gemaakt. Graag sta ik open voor meer informatie betreffende mijn werkervaring.

4.7

Top beoordelingen Metaal bewerkers

Onze Metaal bewerkers in Riethoven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 15 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Metaal bewerkers in Riethoven

Andere vakmensen in Riethoven

Vind vakmensen bij jou in de buurt