Vind behangers in Reusel

Op zoek naar behangers in Reusel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Reusel

 • Pantalla Behangservice
  Pantalla Behangservice
  Beoordeling: 5 van 555159 reviews
  Behanger in Reusel

  Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Heinz en ik woon in Deurne waar ook mijn bedrijf gevestigd is. Ik ben al 25+ jaar werkzaam in de behang industrie. Mijn bedrijf staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in alle soorten behang werk en bij mij heb je altijd de beste prijs en kwaliteit garantie! Ik geef ook kleur advies . Kortom voor de juiste prijs kwaliteitsverhouding bent u bij mij op het juiste adres! Bij interesse kunt u direct contact met mij opnemen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Top service!!! Deze man is een prof in zijn vak !!! Werkt super !! Wil je behangen gewoon hem pakken geen betere te vinden!! Mvg
 • Albert KlusjesVakman
  Albert KlusjesVakman
  Beoordeling: 4.8 van 54.8590 reviews
  Behanger in Reusel

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Albert en woon in Tilburg waar ook mijn bedrijf gevestigd is. Ik verricht nu zo,n 7 jaar kluswerkzaamheden en doe dit met veel plezier! Graag kom ik vrijblijvend langs om de kluswerkzaamheden met u door te nemen en u een passende offerte te doen toekomen. De projecten variëren van low-budget opdrachten tot complete grote opdrachten. Het bedrijf kenmerkt zich door een flexibele en service-gerichte aanpak welke aansluit bij de wensen en budget van de opdrachtgever. Mijn bedrijf staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij kunnen voor u het totale project uitvoeren of ons beperken tot bepaalde onderdelen zoals: > Laminaat leggen > Schilderen > Behangen > Montage (bv IKEA) > Timmerwerk > Accessoires ophangen Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in Foto-behang /Airtex en Laminaatvloeren en gaan wij niet voor de laagste prijs maar wel voor de beste kwaliteit!!! Zo weet u dat wij onze dienstverlening gaan afstemmen op al uw wensen en behoeften. Kortom voor de juiste prijs kwaliteitsverhouding bent u bij ons op het juiste adres! Bij interesse kunt u direct contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Albert KlusjesVakman

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Echte vakman. Dacht goed mee. Werkt secuur en netjes. Overlegt wanneer er iets tegen lijkt te vallen of anders moet. Muren laten schilderen en laminaat laten leggen. Erg blij met het resultaat. Bedankt allebei!!
 • De Brabantse Bouwmeesters

  Nog geen reviews

  Behanger in Reusel

  Wij zijn bouwers en installateurs. In samenwerking met een ir. kwaliteitsbureau. Dankzij onze expertise en bekwaamheid in de bouw- en installatiesector worden huizen en bedrijven van onze klanten zo goed mogelijk verbouwd en verduurzaamd. Muren, gevels, vloeren en verwarming, leidingen, isolatie, zonnepanelen, zonneboilers, hybride gassystemen, gasinstallaties, warmtepompen, WTW units, ventilatiesystemen, infraroodpanelen, vloerverwarming of een verbouwing. Bel ons voor: uitbouw en aanbouw, plaatsing serres, plaatsing installaties verwarming / koeling en of ventilatie, dakkapel, dakramen, carport, aanleggen nieuwe vloer, creëren extra kamer, nieuwe (bad)kamer, vervanging kozijnen, nieuwe isolatie, schilderwerk binnen en buiten, lichte laswerkzaamheden enz. Regio Den Bosch. Straal 50km.

 • Visser & Dickens Schilderwerken
  Visser & Dickens Schilderwerken

  Nog geen reviews

  Behanger in Reusel

  Wij zijn een kleinschalig schilderbedrijf met in totaal 6 man. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het vak.

 • Painters at work
  Painters at work
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Behanger in Reusel

  Hoe ben je begonnen met het bedrijf? 16 jaar auto's gespoten en toe aan een nieuwe uitdaging. Begonnen met het spuiten van wanden en plafonds en dit uitgebreid naar stucwerk, kitwerk, laminaatvloeren leggen en plinten monteren. Wat zijn de pluspunten van je bedrijf? Wat ons onderscheid van andere bedrijven is dat onze kwaliteit een stuk hoger ligt dan nu in de bouw te vinden is, als autospuiters kijken wij een heel stuk secuurder en weten wij ook precies hoe wij uw kozijnen en wanden zo glad mogelijk kunnen krijgen. Zoekt u een bedrijf dat uw complete afbouw uit handen neemt met een duidelijke communicatie dan bent u bij ons op de juiste plek! Wat is je beste advies voor klanten? Het beste advies dat ik kan geven en wat mensen vaak niet beseffen is dat je juist op de stukadoor en schilder NOOIT moet besparen. Waarom? Wij doen de afwerking van uw woning, dit zijn net de werkzaamheden welke je altijd blijft zien. Goedkoop is altijd duurkoop! Doe het ineens goed, of doe het beter niet..... Wij doen: * stucwerk * dunpleisterwerk * tex en lak spuiten * tegelzetten * laminaat en click pvc leggen * kitwerken Foto’s en meer informatie op de website van Painters at work

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Het is perfect gedaan! Afspraak goed na gekomen! Nogmaals bedankt!!
 • Topcoat Services
  Topcoat Services
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Behanger in Reusel

  Topcoat is een jong bedrijf dat is opgericht in 2021 door Ales, nadat hij jaren gewerkt heeft voor diverse schilderbedrijven in binnen en buitenland. We zijn gevestigd in Bladel, Noord Brabant. Wij hebben een vriendelijke en professionele manier van werken en leveren onze diensten tegen sterk concurrerende prijzen. Bij elke schilderwerk letten we op de details maar ook in het netjes achterlaten van uw woning na oplevering. Wij zijn pas klaar met uw schilderwerk waneer u tevreden bent.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Ales made a good job in painting our windows. I Highly recommend him and his availability was faster.
 • Timmers pro painting

  Nog geen reviews

  Behanger in Reusel

  Ik ben Dimitri timmers, 24 naar oud en al een bijna 10 jaar lang werkzaam als schilder. Zelf heb ik nu bijna 1 jaar mijn eigen bedrijf, qua schilderwerk nemen wij vaak alles aan en kunnen wij elke klus maken

 • Koornneef bouw
  Koornneef bouw

  Nog geen reviews

  Behanger in Reusel

  Koornneef bouw is je ideale partner als je een Schilder,Behanger, Glaszetter nodig hebt in Bladel en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Behangen kamer, Behang verwijderen... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Behanger, Glaszetter voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Stratum Klusbedrijf
  Stratum Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7547 reviews
  Behanger in Reusel

  BESTE MENSEN. Ervaren schilder +behanger. Schilder bedrijf Stratum biedt een eerlijke prijs met 3 jaar garantie Wij zijn gespecialiseerd schilder werk in en om het huis Latex spuiten Laminaat leggen Parket schuren en lakken Behang en Kitwerk Ervaring 8 jaar Mocht u interesse hebben dan komen wij graag met u in contact om uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groet, Schilder bedrijf Stratum www.schilderbedrijfstratum

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Gegam/Gerrie, is heel eerlijk, oprecht, oog voor detail. Werkt erg netjes en secuur. Ondanks pruts werk van een ander heeft hij het erg mooi afgewerkt wat hem wel extra werk kostte maar het wel doet!! Zeker een aanrader!! Nogmaals Gegam/Gerrie, super bedankt, ontzettend blij met je geweest!!
 • AMR Decor

  Nog geen reviews

  Behanger in Reusel

  Heb je een Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Behanger nodig in Hapert of omgeving? AMR Decor kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Behanger voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Stucwerk binnen, Laminaat leggen, Behangen kamer... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

4.9

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Reusel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 59 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Reusel

Andere vakmensen in Reusel

Vind vakmensen bij jou in de buurt