Vind Interieur ontwerpers in Reusel

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Reusel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Reusel

 • K23 Architecten
  K23 Architecten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Interieur ontwerper in Reusel

  K23 Architecten is een jong, creatief en dynamisch architectenbureau, dat geen opdracht uit de weg gaat. Van schets tot oplevering, van verkooptekening tot bouwbegeleiding, wij bieden een breed spectrum van werkzaamheden aan. Om een passend en goed ontwerp tot stand te brengen inventariseert K23 Architecten allereerst de wensen en eisen van de opdrachtgever. Hierbij speelt het luisterend oor, ruimtelijk inzicht en de ervaring van de architect een grote rol. Persoonlijk contact met de architect is door de kleinschalige opzet van K23 Architecten gegarandeerd. Deze persoonlijke aandacht resulteert in flexibiliteit en snel kunnen handelen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Prima samenwerking. Het plan zoals ik dat in mijn hoofd had is uitgevoerd. Flexibele instelling van Jaap, hij komt afspraken na en na versie 3, was tekening klaar. Enige ‘out-of-the-box’ ideeën heb ik gemist en had ik daarnaast kunnen waarderen.
 • Interior-X

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Reusel

  Bij Interior-X bieden we meer dan ontwerp; we creëren ervaringen. Onze diensten omvatten op maat gemaakte interieurontwerpen die zowel esthetisch als functioneel zijn. Van particulieren tot zakelijke projecten, we combineren creativiteit en vakmanschap om unieke ruimtes te realiseren die de visie en levensstijl van onze klanten weerspiegelen. Of het nu gaat om enkel het ontwerp of voor de complete realisatie. Ontdek de kunst van gepersonaliseerd design met Interior-X.

 • dnb timmerwerken

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Reusel

  Heb je een Ontwerper nodig in Netersel of omgeving? dnb timmerwerken kan je helpen met alle klussen die een Ontwerper voor je kan uitvoeren, zoals Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • WvG Bouw
  WvG Bouw

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Reusel

  Veelzijdige bouwwerkzaamheden bij particulieren.

 • MBRS-INTERIORS
  MBRS-INTERIORS

  Nieuw op Werkspot

  Interieur ontwerper in Reusel

  Gepassioneerde vakmensen voor alles wat met interieur te maken heeft! Klanten helpen van ontwerp tot en met realiseren. Niets is ons te gek

 • Rijken Project
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Interieur ontwerper in Reusel

  Welkom bij Rijken Project, uw vertrouwde partner voor al uw verbouw-, onderhouds- en interieurbouwbehoeften. Als gespecialiseerde aannemer in diverse vakgebieden begrijpen we dat het beheren van projecten een uitdagende taak kan zijn, vooral als u te maken heeft met tijdsbeperkingen, gebrek aan motivatie of onvoldoende kennis. Bij Rijken Project nemen we graag al deze zorgen uit handen en bieden we u een uitgebreid scala aan diensten op maat. Bovendien staan wij bij Rijken Project niet alleen klaar voor verbouw-, onderhouds- en interieurbouwprojecten, maar ook voor al uw overige projecten. Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften en uitdagingen heeft, en daarom streven we ernaar om flexibele oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke situatie.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Zeer betrouwbaar bedrijf Doet zijn werk perfect Prijs is goed Echt een aanrader voor net werk.
 • Studio Julia Jacobs
  Studio Julia Jacobs

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Reusel

  Studio Julia Jacobs kan je helpen met je Ontwerper klus in Eersel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met Studio Julia Jacobs om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Matula Montage
  Matula Montage
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Interieur ontwerper in Reusel

  Ik ben in principe een droogbouwarchitect, maar met 30 jaar professionele ervaring kan ik allerlei gerelateerd werk doen, zoals vloeren, schilderen, traprenovatie, zolderverbouwingen, plafonds, muren, keukeninbouw... Maar ik doe ook graag allerlei huishoudelijke klussen. Ik hou ervan om te bouwen en ik vind het bijzonder leuk om individuele en op maat gemaakte ideeën te realiseren. Mijn prijzen zijn ook gunstig omdat ik van wat ik doe houd :)

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Great guy! No brainer to hire Krisztian for a job. Multifunctional and highly skilled. Easy to communicate with, keeps appointments, very punctual and fair pricing. All in all Matula Montage definitely deserves a 5 star rating.
 • D.H. Kubus

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Reusel

  D.H. Kubus kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist klus in Tilburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Stucwerk binnen, Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder bouwen of renoveren, Dakterras aanleggen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Binnenhuis ontwerp, Sloopwerk algemeen, Stucwerk buiten, Openhaard plaatsen of renoveren, Binnenwand plaatsen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Gevel of tegels voegen, Buitenmuur plaatsen, Gevel reparatie of behandeling, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Bint plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met D.H. Kubus om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Bouw- en Timmerbedrijf Koolen
  Bouw- en Timmerbedrijf Koolen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Reusel

  Hallo, mijn naam is marco koolen en ik heb een bouw-/timmerbedrijf sinds 2001. Wij zijn gespecialiseerd in aanbouw, verbouw, renovatie en onderhoud van uw woning of bedrijfspand.Omdat we de meeste werkzaamheden zelf uitvoeren heeft u de hele verbouwing 1 aanspreekpunt, persoonlijk contact en kwaliteit staat hoog aangeschreven bij ons. Wij werken uitsluitend met degelijke en professionele materialen waar we garantie op kunnen geven.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Marco van Bouw- en Timmerbedrijf Koolen heeft bij ons een complete aanbouw geplaatst. Marco werkt in principe alleen en alle werkzaamheden verlopen via hem. Heel fijn om 1 aanspreekpunt te hebben en alles wordt geregeld. Er is een goede manier van communicatie, meedenkend, kwalitatief goed werk en 100% betrouwbaar. Wij zijn enorm tevreden met het resultaat en het is zelfs mooier dan verwacht. Voor een volgende klus kiezen wij opnieuw voor Bouw- en Timmerbedrijf Koolen!

4

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Reusel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Reusel

Andere vakmensen in Reusel

Vind vakmensen bij jou in de buurt