Vind Interieur ontwerpers in Hilvarenbeek

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Hilvarenbeek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Hilvarenbeek

 • Struijk Interieur
  Struijk Interieur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Hilvarenbeek

  Bent u opzoek naar maatwerk interieur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Van keukens, tot kasten. Bij ons kunt u het allemaal op maat laten maken! Ook maken wij zelf een ontwerp van het project en een vrijblijvende offerte + 3d tekening! Wie weet tot snel!

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Hij kwam ter plaatse even kijken hoe de situatie was. Hele goede ideeën! Maakt nu een plan en offerte
  Kom in contact
 • K23 Architecten
  K23 Architecten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Interieur ontwerper in Hilvarenbeek

  K23 Architecten is een jong, creatief en dynamisch architectenbureau, dat geen opdracht uit de weg gaat. Van schets tot oplevering, van verkooptekening tot bouwbegeleiding, wij bieden een breed spectrum van werkzaamheden aan. Om een passend en goed ontwerp tot stand te brengen inventariseert K23 Architecten allereerst de wensen en eisen van de opdrachtgever. Hierbij speelt het luisterend oor, ruimtelijk inzicht en de ervaring van de architect een grote rol. Persoonlijk contact met de architect is door de kleinschalige opzet van K23 Architecten gegarandeerd. Deze persoonlijke aandacht resulteert in flexibiliteit en snel kunnen handelen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Prima samenwerking. Het plan zoals ik dat in mijn hoofd had is uitgevoerd. Flexibele instelling van Jaap, hij komt afspraken na en na versie 3, was tekening klaar. Enige ‘out-of-the-box’ ideeën heb ik gemist en had ik daarnaast kunnen waarderen.
  Kom in contact
 • Karin Jorgensen
  Karin Jorgensen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Hilvarenbeek

  Dag! Ik ben Karin Jørgensen en zit inmiddels 7 jaar in het vak als interieurontwerper. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen voor zowel de particuliere als de zakelijke sector en heb aan veel mooie en veelzijdige projecten mogen werken. Van allerlei soorten kantoren voor onder andere Nederlandse banken, woningcorporaties, communicatiebureaus etc. tot aan horecazaken en zorgprojecten. November 2022 heb ik mijn eigen interieur ontwerp studio opgericht en richt mij sindsdien ook op het ontwerpen van woonhuizen. Een goed ontwerp valt of staat met een plan. Onderdelen van een interieurplan kunnen in een notendop zijn; Indelingstekeningen, moodboard, 3D renders en/of een 3D filmpje. Om het ontwerp uit te voeren kunnen tekeningen van de volgende onderdelen afgeleverd worden: vloerafwerking, wandafwerking, plafondafwerking, een meubelplan, technisch tekenwerk van maatwerk, lichtplan, beplanting en accessoires. Heb je hulp nodig met de indeling? Of wil je graag van te voren zien hoe alles bij elkaar tot zijn recht komt middels 3D tekeningen of een 3D filmpje? Neem gerust contact met mij op zodat ik je verder kan helpen en een offerte op kan stellen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Geweldige ervaring! Karin heeft onze slaapkamer gestyled, met geweldig resultaat. Ze heeft creatieve leuke ideeën en denkt goed mee over de uitvoering, wat doe je zelf en wat laat je doen. Ze heeft oog voor detail en luistert goed naar onze wensen. Aanrader!
  Kom in contact
 • SAAM Interieur
  SAAM Interieur
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Interieur ontwerper in Hilvarenbeek

  is je ideale partner als je een Ontwerper nodig hebt in Gameren en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten die wij als Ontwerper voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  SAAM heeft een mooie ombouwkast om onze elektrische haard gemaakt. Het overleg ging via de e-mail en er is goed geluisterd naar onze wensen. Het resultaat is echt een plaatje. Het afleveren en monteren aan de muur ging ook heel netjes. Corstiaan is een vakman!
  Kom in contact
 • Martijne Interieur
  Martijne Interieur
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Interieur ontwerper in Hilvarenbeek

  Martijne Interieur is een ontwerpstudio die zich focust op advies over & realisatie van projecten op het gebied van interieurarchitectuur. We ontwerpen woninginrichtingen én kantoorinrichtingen. Je kunt als klant zelf bepalen in hoeverre wij mee- helpen en denken. Dit geldt zowel voor herinrichtingen en verbouwingen als uit- /opbouwen. Van ontwerp tot bouwtechnische tekeningen en bestellen van alle items. Hierbij kunnen we 3D beelden maken om de beoogde indeling en sfeer te visualiseren. Naast bouwkundige en stylings gerelateerde werkzaamheden, ontwerpen we ook specifieke maatwerk oplossingen, zoals tv-meubels, zitbanken, multifunctionele kasten, maatwerk keukens, badkamermeubels, etc. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten, of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. Op de website van martijne-interieur staat een selectie gerealiseerde projecten van de afgelopen jaren. Zo krijgt u een indruk van wat wij zowel doen. Martine Barnhoorn Martijne Interieur

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Ontzettend blij met het werk van Martine voor ons nieuwe kantoor! Zij luisterde goed naar wat wij zochten en kwam met mooie designs en oplossingen binnen een zeer korte termijn en binnen ons budget. Zeker een aanrader!
  Kom in contact
 • Creative Open
  Creative Open

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Hilvarenbeek

  Hi! Wat leuk dat je hier bent! Ik ben Mirte Roozen, afgestudeerd in interieuradvies en tekenen/schilderen. Ik help je graag met het vinden van creatieve oplossingen voor je interieur, passend bij je stijl, leefomgeving en wensen. Inmiddels ben ik ook eigenaar van Creative Open, wij maken houten boomstam meubels op maat, dus als ik daar mee kan helpen hoor ik het ook graag! Benieuwd naar meer? Stuur me gerust een berichtje!

  Kom in contact
 • Brabouw adviesbureau voor Bouw en Vastgoed
  Brabouw adviesbureau voor Bouw en Vastgoed
  Beoordeling: 4.6 van 54.6516 reviews
  Interieur ontwerper in Hilvarenbeek

  BraBouw is een advies- en tekenbureau voor ondersteuning van woningeigenaars bij de verbouw of uitbreiding van hun woning. Van ontwerp tot vergunning kunnen wij u van dienst zijn bij de optimale totstandkoming van uw bouwplan. Aansluitend kunnen wij u desgewenst begeleiden tijdens de uitvoering van de verbouwing om ervoor te zorgen dat uw bouwplan zowel financieel als bouwkundig een succes wordt. BraBouw levert topkwaliteit op maat tegen marktconforme tarieven. Door onze jarenlange ervaring en geavanceerde werkmethoden kunnen wij u snel en vakkundig van dienst zijn. Gevestigd in Hilvarenbeek zijn wij werkzaam in de gehele provincie Noord-Brabant.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  BraBouw Woonadvies heeft voor ons ontwerp voor herindeling van de zolder gemaakt. De heer van Deurzen is bij ons thuis geweest op de afgesproken tijd. We hebben eerst onze wensen besproken en daarna heeft de heer van Deurzen foto's gemaakt van de zolder. Paar dagen later heeft de heer van Deurzen een voorlopige ontwerp gemaakt. Na enkele kleine opmerkingen werd ook snel een definitieve, uitgebreide ontwerp gemaakt. We zijn erg tevreden met het ontwerp! BraBouw Woonadvies bedankt.
  Kom in contact
 • Cmp allround
  Cmp allround

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Hilvarenbeek

  Cmp allround is een bedrijf gespecialiseerd in reclame , ontwerp , beletteringen , ook klussen en straat werk tuinonderhoud schoonmaken . CMP Allround “creating master products” - Reclame en belettering : VAN ONTWERP TOT PRODUCTIE Verzorgen wij uw aanvraag in style en kwaliteit. Wij ontwerpen, maken leveren en monteren reclameproducten. Lichtreclames, auto-, boot- en gevelbelettering, wanddecoratie, fullcolour printing en bewegwijzering; CMP Allround “we create your master product “ Professioneel en vakkundig zorgen wij voor de uitstraling naar jou wens ! Ook denken we graag mee om perfectie te creëren ! - Klussen: Voor diverse klussen kunt u ook bij ons terecht van straat werk tot tuinonderhoud puinafvoer schoonmaken we hebben verschillende vakmensen ter beschikking. Dat maak CMP ALLROUND!! Neem gerust contact op wij staan altijd voor u klaar.

  Kom in contact
 • De Meubel Kamer
  De Meubel Kamer
  Beoordeling: 4.6 van 54.6518 reviews
  Interieur ontwerper in Hilvarenbeek

  Barry van Poppel is het gezicht van De Meubelkamer. En van BBT schilderwerken. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring als vakman op het gebied van schilderen en timmerwerken. Bij ons kunt u terecht voor al uw spuit, schilderwerk ,latex spuiten en sauzen , design en restyling van keukens en meubels woningen en bedrijfspanden. Er word gewerkt met professionele spuit apparatuur en hebben een eigen spuitcabine voor het beste resultaat. Wij werken uitsluitend duurzame waterdragende lakken en beitsen. Van de merken: SIGMA en SPS. Door keukenkastjes, keukenlades of meubels te spuiten kun je ze een compleet nieuwe look geven! Wij stellen ons flexibel op en doen onze uiterste best om uw gewenste resultaat waar te maken.

  Laatste review:
  Vernissen of lakken (kozijnen, meubels)-
  Mooi werk afgeleverd
  Kom in contact
 • Wolfs Interieur

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Hilvarenbeek

  Als je op zoek bent naar een Ontwerper in Moergestel, dan kan Wolfs Interieur je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenhuis ontwerp of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Hilvarenbeek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 5 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Hilvarenbeek

Andere vakmensen in Hilvarenbeek

Vind vakmensen bij jou in de buurt