Vind behangers in Heerle

Op zoek naar behangers in Heerle? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Heerle

 • D.p schilderwerken
  D.p schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.95101 reviews
  Behanger in Heerle

  Professionele behanger en schilder

  Laatste review:
  Behang verwijderen-
  Snelle reactie, fijne communicatie en goede service. Binnen 1 dag geregeld, top!
 • Multibedrijf "Deborah "
  Multibedrijf "Deborah "
  Beoordeling: 4.7 van 54.75188 reviews
  Behanger in Heerle

  Ik ben een klusbedrijf wat staat voor eerlijkheid en kwaliteit . Wat doe ik : Elektra, schilderen, behangen,fotobehang, Lekkage van CV installaties hebben mijn voorkeur. Maar ook water en afvoerleidingen vervangen en aanleggen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Communicatie met Aad verliep vlot en hij was op korte termijn beschikbaar, wat erg fijn was.
 • Lensen Schilderwerk en Woningonderhoud
  Lensen Schilderwerk en Woningonderhoud
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Behanger in Heerle

  Werkervaring in schilderwerk, kleinschalig tegelwerk en grotere stuc opdrachten. Nu ook gecertificeerd interieur wrapper. Denk hieraan, uw keuken een nieuwe look te geven maar ook meubels, deuren en trappen een unieke look geven. Keuze uit heel veel hout soorten, beton look in diverse soorten, goud en ral kleuren.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  De snelle en kundige actie van Lensen heeft mijn probleem keurig opgelost.
 • Wouwse Bouwonderneming
  Wouwse Bouwonderneming

  Nog geen reviews

  Behanger in Heerle

  Wij hebben hier niet veel reviews van anderen omdat wij hier nieuw zijn. Maar bekijk onze reviews op google en u zal zien dat wij kwaliteit leveren en zeker betrouwbaar zijn! Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat uw project de aandacht geeft die het verdient? Dan bent u bij de Wouwse Bouwonderneming in Wouw aan het juiste adres. Van verbouw tot renovatie en restauratie, wij hebben alles in huis om uw wensen uit te laten komen. Wouwse Bouwonderneming denkt mee met zijn klanten en komt altijd tot een creatieve oplossing. We werken voor particulieren en bedrijven en voeren verschillende diensten uit.

 • T-fix

  Nog geen reviews

  Behanger in Heerle

  sinds kort ben ik voor mezelf begonnen, als schilder en constructiebedrijf.

 • KBN De Behangspecialist
  KBN De Behangspecialist
  Beoordeling: 4.9 van 54.95168 reviews
  Behanger in Heerle

  Wij zijn gespecialiseerde behangers! Wij werken met vaste all-in prijzen, inclusief btw, lijm, voorrijkosten en gereedschap. Geen verrassingen achteraf! Wij plannen routes door heel Nederland! Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk dan eens onze reviews. Mail ons voor een offerte. Met vriendelijke groet, KBN de behangspecialist

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Ondanks dat ze wat laat waren, de eerste klus liep wat uit.(dat kan gebeuren) Heeft dit bedrijf een knap staaltje behangen afgeleverd, en de prijs is prima. In alle rust en zeer secuur. Het resultaat is top! Mocht u ooit een behang klus hebben??? KBN is de zaak die het fixt.
 • Klusbedrijf Bergen op Zoom

  Nog geen reviews

  Behanger in Heerle

  X

 • groeneveld civiele dienstverlening
  groeneveld civiele dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.8530 reviews
  Behanger in Heerle

  Beste klant, Ik ben Frank Groeneveld en heb mijn bedrijf, Groeneveld Civiele Dienstverlening opgezet in 2006. De reden hiervoor was dat naast particulieren ook bedrijven vernamen van mijn werkzaamheden en hoe ik de klussen oplever en daarom ook gebruik wilden maken van mijn diensten. Na jarenlang naast mijn kluswerk ook administratieve werkzaamheden te hebben verricht in de civiele sector is het roer omgegaan in 2015 en heb ik mij volledig gericht op het kluswerk. Sinds okt. 2018 werkt mijn vrouw met mij mee in de VOF. Ik heb met diverse soorten projecten ervaring opgedaan. U kunt daarbij denken aan het opzoeken van lekkages tot het maken van een design tuinbank en van het doen van houtrot reparaties tot het schilderen van woningen en bedrijven. Sommige werkzaamheden zoals het stuken van een wand, onderhoud aan een cv ketel of de aanleg van een elektrische installatie laat ik aan andere vakmannen over. Je kunt per slot van rekening niet in alles goed zijn of gecertificeerd. Wel hebben wij sinds kort ervaring opgedaan met Designstone. Een zeer moooie afwerking van wanden, vloeren, aanrechtbladen en zefs traptreden met dit product. Uiteraard beschik ik over een ruime hoeveelheid fotomateriaal die mijn werk goed in beeld brengt en u inzicht geeft in mijn kunnen. Wilt u meer weten of wellicht een vrijblijvende gratis offerte aanvragen? Neemt u gerust contact met mij op via Werkspot. met vriendelijke groeten, Frank Groeneveld Groeneveld Civiele Dienstverlening / GCD

  Laatste review:
  Trap repareren of onderhoud-
  We hebben een niet standaard trap die we graag wilden behouden, maar die wel wat reparatie en een opfrisbeurt kon gebruiken. Frank heeft het onmogelijk gedaan en keihard gewerkt om onze droomtrap voor elkaar te krijgen. Ontzettend fijne samenwerking en een prachtig resultaat. Als wij nog meer klussen hebben, zullen wij zonder twijfel weer de samenwerking aangaan. Van harte aanbevolen.
 • W.R. Klusservice
  W.R. Klusservice

  Nog geen reviews

  Behanger in Heerle

  Klus bedrijf Het monteren van kunstof en aluminium Ramen en deuren Plafonslegen Veranda 's Zonwering Rolluiken Screen Badkamer renovatie Klussen in en om huis

 • Schildersbedrijf Stifanos
  Schildersbedrijf Stifanos
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Behanger in Heerle

  Ik ben Istifanes Habtay Bairu. Ik heb jaren ervaring in de schilderwerkzaamheden. Ik heb gewerkt bij verschillende schilderbedrijven en particulieren. Sinds 4 maanden ben ik ingeschreven op werspod. Heeft u of kent u iemand die een schilder nodig heeft, dan kunt u mij bereiken voor meer info.

  Laatste review:
  Prima vakman.

4.6

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Heerle, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 92 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Heerle

Andere vakmensen in Heerle

Vind vakmensen bij jou in de buurt