Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Ulicoten

 • glasvink
  glasvink
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Kozijnspecialist in Ulicoten

  glasvink kan je helpen met je Glaszetter klus in Breda, Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glas zetten of vervangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met glasvink om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  professional and customer caring.
 • CVD Bouw en Verhuur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Ulicoten

  Timmerbedrijf met veel ervaring in vlonders, pergola´s, overkappingen, binnenwanden/plafonds, dakramen plaatsen etc...

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Prima uitvoering. Net werk.
 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 5 van 555141 reviews
  Kozijnspecialist in Ulicoten

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Vriendelijke man, was op tijd, probleem opgelost.
 • klus.partners
  klus.partners
  Beoordeling: 4.4 van 54.4561 reviews
  Kozijnspecialist in Ulicoten

  Met mijn jarenlange ervaring in het verbouwen een aanpassen van mijn eigen woning en die van veel vrienden ben uitstekend in staat om u bij te staan in de klussen in en om uw huis. Met mijn opleiding en ervaring als werktuigbouwer, zeg maar smid, beheers ik vele disciplines en heb mij veel vaardigheden eigen gemaakt. Ik werk hoofdzakelijk in Midden-Brabant, omdat ik gevestigd ben in Riel (bij Tilburg)…

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Jan communiceerde goed en heeft de nieuwe deur netjes zoals agesproken geleverd en ingehangen. Top!
 • Deno Onderhoud
  Deno Onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Kozijnspecialist in Ulicoten

  Bij Loek is er een ruime timmermans ervaring sedert 1990 op het gebied van Interieur & timmerwerken. Onderhoud aan woningen, bedrijfspanden nieuwbouw & renovatie alles wat met hout te maken heeft binnen & buiten verzorgen wij voor U. Kies Uw vakman vandaag!

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Loek communiceerde van te voren prettig en duidelijk. Kwam alles netjes inmeten. Op tijd op de dag van afspraak. Het resultaat is perfect. Alles is netjes achtergelaten, precies volgens afspraak. Heel blij dat Loek deze klus uitgevoerd heeft.
 • J. Van Den Broek - WoodWorks
  J. Van Den Broek - WoodWorks

  Nog geen reviews

  Kozijnspecialist in Ulicoten

  Waarvoor kunt u bij ons terecht? Voor alle binnenafwerking: trappen, plafonds, wanden in gipsplaten, wandpanelen, parket, laminaat, binnendeuren, lambriseringen, gordijnkasten, noem het maar op en wij leveren en plaatsen het. Bij ons ook kan je ook terecht voor een gezellig terras in uw tuin of een houten tuinhuis in de traditionele constructie of als een bouwpakket. Ook zelf ontworpen projecten krijgen bij ons een kans. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een eiken bijgebouw in functie van terras, een carpoort, tuinberging, poolhouse,...

 • NMontage
  NMontage
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Kozijnspecialist in Ulicoten

  Van timmerwerk tot metselwerk, glaszetten tot allerlei klusjes - ons dynamische timmer- en klussenbedrijf staat klaar om elke uitdaging aan te gaan. Met een focus op vakmanschap en een passie voor perfectie leveren we hoogwaardige resultaten bij elk project. Of het nu gaat om het creëren van unieke timmerstukken, het neerzetten van solide muren, het plaatsen van glaswerk of het oplossen van allerlei huishoudelijke klusjes, wij zijn de krachtige partner die u nodig heeft voor uitmuntendheid in elk detail.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  We zijn zeer tevreden met het werk dat Nick heeft verricht. Hij is proactief, denkt goed mee en komt zijn afspraken na. Nick is uitstekend bereikbaar en zeer prettig in de omgang. Bij ons heeft hij oude kozijnen verwijderd en de opening dichtgemetseld. Daarnaast heeft hij de schuurdeur en de poortdeur vervangen. Ik kan Nick zeker aanbevelen!
 • Woodex B.V.

  Nog geen reviews

  Kozijnspecialist in Ulicoten

  Meubelmakerij, verbouwingen, tegelwerk

 • Den Ouden Kozijnen
  Den Ouden Kozijnen
  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews
  Kozijnspecialist in Ulicoten

  Mijn naam is Marc den Ouden van den Ouden kozijnen/Garant Bouw. Sinds 1982 ben ik al werkzaam in de bouw en heb zodoende veel ervaring opgedaan in het plaatsen van kozijnen uitgevoerd in hardhout/aluminium of kunststof. Waarvan ruim 30 jaar eigen productie tevens voor vele andere werkzaamheden in en rond uw woning. Sinds Januari 2005 ben ik bezig als zelfstandig aannemer.( kvk.nr. 20117549)

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Marc and his team did a good job with my windows and balcony doors and helped me along the way with practical ideas. Communication was very good and fast throughout the process. I definitely recommend him.
 • Groeneveld Totaalbouw
  Groeneveld Totaalbouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.85165 reviews
  Kozijnspecialist in Ulicoten

  Welkom op het profiel van Groeneveld Totaalbouw!

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Goede communicatie, zeer netjes te werk gegaan en conform alle afspraken. Daarnaast ook ons geattendeerd op 2 kapotte dakpannen en deze kosteloos vervangen. Kan niks anders zeggen dan een dikke aanrader!

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Ulicoten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 418 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Ulicoten

Populaire diensten

Andere vakmensen in Ulicoten

Vind vakmensen bij jou in de buurt