Vind glaszetters in Oisterwijk

Op zoek naar glaszetters in Oisterwijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Oisterwijk

 • glasvink
  glasvink
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Glaszetter in Oisterwijk

  glasvink kan je helpen met je Glaszetter klus in Breda, Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glas zetten of vervangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met glasvink om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  professional and customer caring.
 • Glaszettersbedrijf Frans van Spaendonk B.V.
  Glaszettersbedrijf Frans van Spaendonk B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8542 reviews
  Glaszetter in Oisterwijk

  Wij zijn een zeer ervaren bedrijf op het gebied van glas. Sinds 1979 maken wij voor bedrijven en particulieren allerhande maatwerk in glas. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van hardglazen deuren, wanden en constructies. Maar ook voor achterwanden van keukens en de traditionele glasproducten zoals vensterglas, isolatieglas en spiegels bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens zijn wij officieel dealer van BENGglas, het beste isolatieglas ter wereld met een U-waarde van 0.40! Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen door de scherpe prijzen en mogelijkheden. Met vriendelijke groet, Glashandel van Spaendonk

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Goed gesprek gehad. Duidelijk in uitleg, prettig zaken mee te doen. Glas besteld en afspraak wordt gemaakt als het glas binnen is. Gaat helemaal goed komen.
 • Upgrade Handyman Services V.O.F.
  Upgrade Handyman Services V.O.F.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Glaszetter in Oisterwijk

  Looking for a reliable handyman in North Brabant? Look no further! Upgrade Handyman Services is your trusted general handyman based in Tilburg, serving the surrounding regions. We offer a wide range of services for households and businesses. With professionalism and reliability as our core values, we pride ourselves on delivering exceptional results. References are available upon request. Language is no barrier with us. We provide services in English, Portuguese, Afrikaans, and have a basic understanding of Dutch. Contact us today to discuss your needs and schedule a consultation! Experience the difference with Upgrade, your trusted service provided!

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Mijn kattenluik is zeer netjes geplaatst. Erg vriendelijk, nette prijs.
 • Vos dienstverlening
  Vos dienstverlening

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Oisterwijk

  Vos dienstverlening Schilder, elektricien, loodgieter, klusbedrijf en gevel specialist. Van kleine tot grote klussen! Neem contact met mij op zodat ik een offerte op kan stellen en u verder kan helpen met uw klussen!

 • G. Kania Onderhoud
  G. Kania Onderhoud

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Oisterwijk

  Ons werk gebied is bijna in heel Nederland . Wij proberen ook zo milieuvriendelijk te werken. Zo als het gebruiken van gebruikten bouwmaterialen. Wij zijn pas tevreden als de klant dat is. Meesterwerk voor een betaalbaren prijs

 • Liv-in
  Liv-in
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Glaszetter in Oisterwijk

  Over LIV-IN LIV-IN is opgericht in 2001 en is gestart als een klusbedrijf en leverden diversen klussen in verschillende vakgebieden voor zowel particulier als bedrijven. In de loop der jaren is LIV-IN zich steeds meer gaan specialiseren en richten in timmerwerken en interieurwerken. In 2021 heeft de jongste zoon zich aangesloten bij het bedrijf en hebben we de werkzaamheden uitgebreid met Electrotechniek.

  Laatste review:
  Jan is in een woord vakman. Hij heeft goed werk geleverd.
 • HAY-bouw
  HAY-bouw

  Nieuw op Werkspot

  Glaszetter in Oisterwijk

  Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat u een klus voor u in Tilburg en in de omgeving kan uitvoeren, denk dan aan HAY-bouw bouwbedrijf. U kunt bij ons terecht voor al uw renovaties en verbouwingen.

 • W. van Laarhoven Installatietechniek
  W. van Laarhoven Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Glaszetter in Oisterwijk

  W van Laarhoven installatietechniek is uw installateur die van vele markten thuis is. Installatietechnieken waaronder airconditioning, warmtepompen, water, cv en elektrotechniek. Contact opnemen via bedrijfspagina op Google

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Wesley reageert snel en adequaat. Maakt goede inschatting van hoeveelheid arbeid en kosten. Denkt mee in verschillende oplossingen voor de situatie. Vriendelijk en voorkomend. Ik ben prima geholpen.
 • Klusmar
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Glaszetter in Oisterwijk

  Klusmar is uw allround klusbedrijf uit Oisterwijk en werkzaam ongeveer 30 km van Oisterwijk. Na ruim 20 jaar ervaring in loondienst als: Medewerker Technische dienst voor vastgoedonderhoud van: complexen, vakantieparken en panden van vastgoedondernemers, Is Klusmar een nieuw gestart allround klusbedrijf. een kleine greep van de werkzaamheden waar we u mee kunnen ontlasten: Allround kleine klussen, tegelwerk, kitranden, schilderen, vloeren leggen, badkamer en toilet renovatie, vervangen van uw lekkende of versleten stortbak of toilet, keuken en/of keukenblad vervangen, lekkende kranen, waterleiding, Installatie, Kozijnen, glas, deuren, Elektra werkzaamheden, en nog veel meer.

  Laatste review:
  Othmar heeft mijn zolder afgetimmerd en een wand met deur geplaatst om de zolder af te sluiten. Daarnaast een aantal kleine klussen uitgevoerd. Othmar denkt creatief mee in oplossingen, communiceert helder en heeft alles perfect afgewerkt. Zeker een aanrader.
 • Bart van de Ven bouw en timmerwerken
  Bart van de Ven bouw en timmerwerken

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Oisterwijk

  Beste Klant, Na 15 jaar voor een baas te hebben gewerkt heb ik besloten om de stap te wagen en voor mezelf te beginnen. Door een goede prijs kwaliteit verhouding, en naar de wensen van de klant te luisteren streef ik erna om naar ieders tevredenheid een mooi eindproduct af te leveren. Heeft u interesse neem dan contact op en dan gaan we er samen iets moois van maken. Met vriendelijke groet, Bart van de Ven bouw en timmerwerken

4.6

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Oisterwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 49 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Oisterwijk

Andere vakmensen in Oisterwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt