Vind glaszetters in Nieuwkoop

Op zoek naar glaszetters in Nieuwkoop? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Nieuwkoop

 • A.C. Glasservice
  A.C. Glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.95117 reviews
  Glaszetter in Nieuwkoop

  A.C. Glasservice - uw expert in glas Problemen in het gebied van glas, dan kunt u ons met een gerust hart contacteren.Wij zien glas als meer dan alleen glas. Het zorgt ervoor dat uw huis goed geïsoleerd is en het geeft uw bedrijfspand de uitstraling die u zoekt. Of het nu gaat om HR++ glas om uw energierekening lager te krijgen, of om figuurglas voor een artistieke sfeer in uw interieur: wij kunnen het voor u plaatsen. Ook het herstellen van glasschade kunt u aan ons overlaten. Onze glasexperts adviseren u graag over de beste keuze voor uw specifieke behoeften.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Glas besteld, best snel geleverd. Kwamen stipt op de afgesproken tijd langs. Werkzaamheden werden goed uitgevoerd & afgeleverd.
 • MA Bouwwerkzaamheden
  MA Bouwwerkzaamheden
  Beoordeling: 4.9 van 54.9583 reviews
  Glaszetter in Nieuwkoop

  Goedendag, Wij zijn een proffesionele glaszettersbedrijf voor al uw glas en raamwerk. Zoekt U glaszetters die snel en proffesioneel te werk gaat en voor een eerlijke prijs, dan bent U bij ons aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Snelle reactie via werkspot! Daarna werd er direct doorgepakt met inmeten en het bestellen van het glas. Binnen 2 weken zat al het glas erin! Fijne en laagdrempelige communicatie. Zeer aan te raden!
 • Gembara Renovaties
  Gembara Renovaties
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Glaszetter in Nieuwkoop

  Ben jij op zoek naar een professionele glaszetter?Dan bent u bij mijn aan het goede adres. Ik ben ervaren glaszetter die uw enkele en dubbele beglazing vervangt door HR++dubbel glas. Ik kan uw lekkende en gebarsten ramen repareren en/of vervangen met nieuwe. Van mijn kant garandeer ik netjes, nauwkeurig en goed werk.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Mooi werk geleverd en vriendelijke mannen Communicatie kort en bondig, helder. Bij het inmeten gaf ik aan te twijfelen over het vervangen van 3 grote ruiten. Kamil adviseerde de ruiten niet te vervangen omdat het glas voldoende dik was. Dat gaf mij een goed gevoel. Zeker een aanrader
 • Libertasbouw
  Libertasbouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9532 reviews
  Glaszetter in Nieuwkoop

  17 jaar ervaring met bouw, renovatie, mutatie en onderhoud voor particuliere klanten, expats en bedrijven. Sinds 01-06-2021 als ZZP timmerman begonnen onder de naam LibertasBouw. Spreekt Nederlands en Engels Doet: Ramen, Glas, Deuren, Sloten, Kozijnen, Vloeren, Wanden, Plafonds, Zolders/Vlieringen, Isoleren, Gevels, Daken (plat & schuin), Goten, Funderingen, Dakkapellen, Trappen, Keukens, Badkamers, Schuren/loodsen, interieurbouw. 17 years of experience with construction, renovation, mutation and maintenance for private customers, expats and corporations. Started since 01-06-2021 as self-employed carpenter with the name LibertasBouw. Speaks Dutch and English Does: Windows, Glass, Doors, Locks, Frames, Floors, Walls, Ceilings, Attics, Insulation, Facades, Roof (flat & tilted), gutters, foundation, Dormers, Stairs, Kitchens, Bathrooms. Barns/Sheds, interior-construction.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Zeer goed netjes en correct goed in de communicatie kortom een aanrader.
 • Lux-Flex Onderhoudsbedrijf
  Lux-Flex Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Glaszetter in Nieuwkoop

  Plaatsen en Leveren van dubbel Renovatie werk (van enkel naar dubbel glas, Nieuw werk Glas herstel ( kapotten ramen binnen en buiten enkel of dubbel glas, Ook voor nieuw kitwerk tbv slecht of versleten kitwerk, Voor meer informatie of vragen kunt mailen

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Snel antwoord en de zelfde dag nog opname en werk uitvoering. Professionele partij, zeker aan te raden.
 • Tim Lenting Timmer en klus bedrijf
  Tim Lenting Timmer en klus bedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Glaszetter in Nieuwkoop

  Ik ben veelzijdig inzetbaar voor verschillende timmer en klus werkzaamheden. Ik ben veel aan het werk in Zuid-Holland, maar ik neem elke klus aan. - Complete Verbouwing binnen/buitenhuis -Dakkapellen, dakopbouw en dakramen . -Erkerbanken, inbouwkasten interieur - Deuren afhangen, schuifdeuren ect. Bel, app of e-mail voor een vrijblijvende offerte

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Betrouwbaar, netjes, snel en op tijd afgeleverd!
 • Van schaik Bouwbedrijf
  Van schaik Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5510 reviews
  Glaszetter in Nieuwkoop

  Van Schaik Bouwbedrijf is opgericht 1 januari 2008 door Rene van Schaik uit Zevenhoven. Na een aantal jaren als allround timmerman te hebben gewerkt bij een aannemer heb ik de stap gemaakt om zelfstandig te worden. Wat ik voor u kan betekenen: - aanbouw - opbouw - vervangen van kozijnen - verbouwingen - renovaties - dakkapellen - alle voorkomende timmerwerken Verder werk ik samen met een netwerk van gespecialiseerde onderaannemers zoals stukadoors, tegelzetters, installateurs en metselaars.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Hij reageert snel, was voor het tijdstip aanwezig, werk heel goed uitgevoerd en werkt snel. Verstaat zijn vak uitstekend, luistert heel goed en is een rustige prettige man. Ik prijs hem zonder meer aan!
 • Solo Glass
  Solo Glass
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Glaszetter in Nieuwkoop

  Glas zetten of glas vervangen zijn typische klussen waar mensen liever niet teveel tijd en poespas aan willen besteden. Wat u zoekt is dus een glasspecialist die doet wat hij belooft, gemaakte afspraken nakomt en een betrouwbare prijs rekent. SoloGlass voldoet aan al deze voorwaarden! Wij hebben expertise op een breed gebied van werkzaamheden, zowel voor het interieur als het exterieur. Koppel dat aan een snelle service, beginnend vanaf het eerste contact tot de oplevering van het werk, en u merkt naderhand amper dat we geweest zijn, behalve aan het professionele resultaat. SoloGlass voert een breed assortiment met snelle levertijden. Meer weten, advies inwinnen of een offerte ontvangen? Neem egerust contact met ons op.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Is een aantal jaren geleden naar volle tevredenheid uitgevoerd, vriendelijke service ook. Maar wel jammer dat hij niet meer reageerde toen we er achter kwamen dat hij onze stoffer en blik mee had genomen.
 • Verkerk glasservice
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Nieuwkoop

  onder andere: Glas renovatie Glas in lood Kozijn reparatie

  Laatste review:
  Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren-
  De reparatie van het theekastje is goed uit- gevoerd.
 • glas in lood Aalsmeer
  glas in lood Aalsmeer
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Glaszetter in Nieuwkoop

  Mijn naam is Marko en ben woonachtig in Amsterdam maar werk vanuit mijn atelier in Aalsmeer. Mijn bedrijf met al meer dan 15 jaar ervaring in glas en lood is gespecialiseerd in het repareren, restaureren en het maken van nieuwe ontwerpen. Ook het in dubbel glaszetten van uw glas in lood ramen is mogelijk. Tevens worden er ook cursussen / workshops gegeven en kan men er glas en de gereedschappen voor glas in lood kopen. Heeft u nog een mooie of uitdagende opdracht die opgepakt moet worden? Laat het me weten en dan gaan we samen kijken of we tot een goede oplossing kunnen komen. Met vriendelijk groet, Marko de Groote Glas in Lood Aalsmeer.

  Laatste review:
  Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren-
  Geweldig werk en communicatie! Het glas in lood in onze deur is als nieuw.

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Nieuwkoop, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 153 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Nieuwkoop

Andere vakmensen in Nieuwkoop

Vind vakmensen bij jou in de buurt