Vind Laadpaal installateurs in Nieuwkoop

Op zoek naar Laadpaal installateurs in Nieuwkoop? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Laadpaal installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde laadpaal installateurs in Nieuwkoop

 • Laadpoint
  Laadpoint
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Laadpaal installateur in Nieuwkoop

  Montage van laadpunten, graafwerkzaamheden, boringen, aansluiten.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Flexibel en professioneel
 • Data Power B.V.
  Data Power B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95493 reviews
  Laadpaal installateur in Nieuwkoop

  Even voorstellen, Het bedrijf Data-Power B.V. is opgericht in 1997, maar nog steeds jong en dynamisch, ons kantoor staat in Waddinxveen op het industrieterrein Coenecoop. We hebben opdrachtgevers over het gehele land die hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van producten. Wij hechten daarnaast waarde aan een goede relatie en verbinding met onze klanten. Netwerk bekabeling, We installeren en leveren alles wat te maken heeft met internet en computernetwerken. We bedenken complete oplossingen voor de infrastructuur binnen uw bedrijfspand met netwerkbekabeling Cat-6 of Cat-6a op basis van UTP of FTP en eventueel glasvezel kabel. Het aanleggen of verplaatsen van uw glasvezel aansluiting binnen uw bedrijfspand of woning kunnen wij geheel voor u uitvoeren. Telefonie en VoIP oplossing, Daarnaast leveren en installeren we internet verbindingen op zowel koper als op glasvezel en SIP-lijnen voor VoIP telefonie. Mocht daar ook een telefooncentrale voor benodigd zijn dan kunnen wij dat geheel voor u realiseren. Mocht u al in het bezit zijn van vaste telefoon nummers dan kunnen wij er voor zorgen dat deze nummer worden omgezet naar een VoIP oplossing. Bent u net begonnen met uw bedrijf dan kunnen wij ook nieuwe telefoon nummers leveren. Stabiel Wifi internet, Het aanleggen van een Wifi netwerk behoort ook tot onze expertise, van klein tot groot kunnen wij geheel voor u verzorgen. Het Wifi netwerk is geheel in de Cloud te beheren. Het beschikbaar maken van Wifi op uw buitenterrein is geen enkel probleem, dit kunnen we zowel bekabelt als draadloos oplossen. Electra uitbreiding of aanpassing, Gezien we raakvlakken hebben met de elektricien en wij zelf ook een elektrotechnische opleiding hebben en daarvoor gediplomeerd zijn. Kunnen wij ook de elektrische installatie voor u verzorgen met het aanpassen van de installatie of het uitbreiden van de installatie. Het uitbreiden van uw groepenkast of de gehele groepenkast vervangen voor een moderne versie van 1 naar 3 fase met extra groepen of kracht groepen voor inductie koken of een laadpaal. Het plaatsen van wandgoten met wandcontactdozen en netwerkaansluitingen en het aansluiten van verlichting behoord ook tot onze expertise. Het vervangen van de bestaande verlichting naar een LED oplossing kunnen wij ook voor u uitvoeren.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Jaco is een aanrader! Hij reageert snel op berichtjes, is aardig, komt afspraken na en neemt de tijd om de werkzaamheden duidelijk uit te leggen en geeft ook goed advies naar de mogelijkheden/opties.
 • MULTI ELEKTRA
  MULTI ELEKTRA
  Beoordeling: 4.8 van 54.85690 reviews
  Laadpaal installateur in Nieuwkoop

  Heb mijn bedrijf Multi Elektro in 2014 opgericht. Heb alle papieren gehaald en bijhorende certificaten behaald op gebied van elektro. Aansluitend ben ik hier voor 5 jaar in dienst geweest bij een professioneel elektrobedrijf . Nu run ik met veel plezier mijn eigen Elektro 1 mans zaak. Mijn specialismen zijn: aanleggen van elektra installaties, data netwerk groepenkasten vervangen, extra groepen bijplaatsen, of het aanpassen van elektrische werkzaamheden en brandmeld installaties. Hierin ga ik secuur te werk. Ik geniet van mijn werk vooral het eindresultaat waar ik ook glimlach op me gezicht krijg en vooral van de klant. Ik ga keurig te werk volgens de nen1010 voorschriften. En ik ben aangesloten bij de kamer van koophandel. Kortom, ik ga graag bij u aan slag.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Zeer vriendelijk en bekwaam. Erg tevreden met de uitbreiding van de groepenkast en installatie van de laadpaal!
 • ENtechniek
  ENtechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9580 reviews
  Laadpaal installateur in Nieuwkoop

  ENtechniek specialist in elektrotechnische installaties Groepen kast vervangen extra groep aanleggen licht en schakelaar plaatsen kookplaat aansluiten etc. 15 haar ervaring in elektrotechniek.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  vakkundig en gericht op een oplossing. Geen haastwerk.
 • RaTec E-Installatietechniek
  RaTec E-Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Laadpaal installateur in Nieuwkoop

  RaTec E-installatietechniek te Zoetermeer is gespecialiseerd in het installeren van groepenkasten, uitbreidingen van groepenkasten, verlichting, elektra voorbereidingen voor keukens, elektra voorbereidingen voor airco en warmtepompen en storingen aan elektra. Ook het plaatsen van camera systemen en laadpalen is mogelijk. Steeds meer klanten vinden RaTec E-installatietechniek via werkspot en internet.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Keurig werk verricht.
 • Puls Elektra
  Puls Elektra
  Beoordeling: 4.7 van 54.7534 reviews
  Laadpaal installateur in Nieuwkoop

  Wij leveren betrouwbare en en kwalitatieve elektra installaties tegen scherpe tarieven⚡️💡🔌 Onze installaties voldoen aan de wettelijke NEN1010 normen✅ Onze werkzaamheden bestaan uit: - groepenkast vervangen/renoveren - het aanleggen van extra groep(en) - het aanleggen van extra licht- en of stroompunten (inbouw/opbouw) - laadpaal installatie - kookgroep installatie - quooker installatie - spotlampen aanbrengen - ledstrip aanbrengen - armaturen monteren - elektra aanleggen t.b.v. zonnepanelen - en nog veel meer! Tevens hebben wij door jarenlang kennis opgebouwd te hebben in het vak, het netwerk om klussen rond om uw huis uit handen te nemen.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Ali is een geweldige vent. Heeft mijn aansluiting (drie fase) keurig netjes in orde gemaakt voor een mooi bedrag. Ik zou Ali bij iedereen aanbevelen. Bedankt nogmaals!
 • RasElectro
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Laadpaal installateur in Nieuwkoop

  Hoi ik ben zelfstandig monteur met 8jaar ervaring.

 • FSRenovatie
  FSRenovatie

  Nieuw op Werkspot

  Laadpaal installateur in Nieuwkoop

  FS Renovatie, uw betrouwbare partner voor alle binnen en buiten verbouwingen/renovaties. Met mijn achtergrond als ervaren tegelzetter en timmerman, gecombineerd met een team van gespecialiseerde vakmensen, bieden wij een breed scala aan diensten om uw woning volledig naar wens te transformeren. Of het nu gaat om tegelzetten, timmerwerk, loodgieterij, elektrische installaties of andere verbouwingswerkzaamheden, wij staan garant voor vakmanschap en kwaliteit. Onze deskundige professionals zorgen ervoor dat elke klus tot in de puntjes wordt uitgevoerd, zodat u kunt genieten van een perfect afgewerkt resultaat. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en wij streven ernaar om uw renovatie-dromen werkelijkheid te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 • Maatwerk Elektra
  Maatwerk Elektra
  Beoordeling: 4.9 van 54.95135 reviews
  Laadpaal installateur in Nieuwkoop

  Elektricien in Utrecht en omgeving nodig? Bijvoorbeeld wanneer de stroom is uitgevallen of heeft u storing in uw woning of bedrijfspand. Maatwerk Elektra uw betrouwbare en GECERTIFICEERDE elektro partner. Wij schieten u snel en vakkundig te hulp. Maatwerk Elektra helpt met onder andere: het aanleggen van groepen, het aanleggen en of verbeteren van het inpandig elektriciteitsnetwerk en of het vakkundig verhelpen van stroomstoringen. Heeft u stroom storing en heeft u met spoed een elektricien nodig? We doen ons best om u zo snel mogelijk te helpen. Onze werkzaamheden: *laadpaal aanleggen, *Storingzoeken, *Kookplaat aansluiten, *Elektraleiding aanleggen, *Kookgroep aanleggen, *Aardlekschakelaar installeren/ vervangen, *Tuinelektra aanleggen. *Schakelmateriaal verplaatsen, *Groepenkast vervangen of uitbreiden, *Groepenkast voorbereiden voor een 3 fasen aansluiting. Met vriendelijke groet Maatwerk Elektra uw betrouwbare elektricien.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Super amazing. Very knowledgeable and always coming out with good ideas, never giving up. Was a hard task to remove the charging point from old location and then install in the new house. Highly recommended
 • MKM Fiering B.V.
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Laadpaal installateur in Nieuwkoop

  Ons bedrijf heeft jaren lange ervaring in het installeren van elektra. Wij hebben naast de kleine installaties ook altijd onze kennis gebruikt op grote beurzen en evenementen. Ervaren in zwaar en lichte installaties. Daarnaast hebben wij ook vele jaren ervaring in het plaatsen van plafonds en wanden. Ook hebben wij vele systeem plafonds geplaatst. Kortom we kunnen veel en doen een hoop.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Slechte ervaring

4.8

Top beoordelingen Laadpaal installateurs

Onze Laadpaal installateurs in Nieuwkoop, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 22 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Laadpaal installateurs in Nieuwkoop

Andere vakmensen in Nieuwkoop

Vind vakmensen bij jou in de buurt