Vind witgoed monteurs in Rhenen

Op zoek naar witgoed monteurs in Rhenen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Rhenen

 • Reparatiedienst MPM
  Reparatiedienst MPM
  Beoordeling: 4.7 van 54.75386 reviews
  Witgoed monteur in Rhenen

  (GRAAG VOORDAT U UW CONTACTGEGEVENS NAAR ONS DOORSTUURT, MOET U ZEKER WETEN DAT UW VAN ONZE SERVICE GEBRUIK WIL MAKEN!!!) Uw wasmachine, wasdroger doet het plotseling niet meer of de installatie in uw huis is defect. Meestal op het moment dat het u niet uitkomt. Ik repareer uw apparatuur of installatie snel en vakkundig. Ik kan dat niet gratis doen, het is mijn beroep. Prijsindicaties zijn vooraf moeilijk te geven omdat dit afhankelijk is van de aard van de storing. De expertise- en diagnosekosten starten vanaf € 55, 00 en is afhankelijk van de afstand tussen mijn bedrijf en uw woning/bedrijf. Voor reparatie reken ik € 24,00 per kwartier. Meer informatie over prijzen en algemene voorwaarden vindt u op de website “reparatiedienstmpm.nl”. Om verrassingen te voorkomen doe ik van tevoren een prijsopgave. Ik kom daarvoor bij u langs. U beslist daarna of u het wel of niet laat repareren. Indien u het niet laat repareren dan reken ik alleen de expertise- en diagnosekosten. Wilt u het apparaat niet laten repareren, omdat bijvoorbeeld de kosten te hoog zijn, dan kunt u bij mij eventueel een nieuw apparaat kopen, tegen een aantrekkelijke prijs. Ik heb altijd nieuwe apparatuur in mijn service-bus. Heeft u in de tussentijd een vervangend apparaat nodig dan is een gratis leenapparaat in overleg mogelijk. Dat is de service van de zaak. Ik geef 3 maanden garantie op mijn reparaties. Voor vragen kunt u uiteraard contact met mij opnemen via Whatsapp. (mobiel 59004662)

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Afspraken nagekomen en probleem opgelost
 • De Beuk Witgoedservice
  De Beuk Witgoedservice
  Beoordeling: 3.9 van 53.956 reviews
  Witgoed monteur in Rhenen

  De Beuk Witgoedservice kan je helpen met je Witgoed monteur klus van Ede tot Nijmegen en omgeving . Zij staan klaar om al je vragen over Reparatie witgoed te beantwoorden. Neem direct contact op met De Beuk Witgoedservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan vragen Let op ik ben basis monteur

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Klus werd op zaterdag uitgevoerd. Wasmachine niet gerepareerd. BH Beugel er niet uitgehaald.
 • BBcare
  BBcare
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Witgoed monteur in Rhenen

  Heeft u nog kleine klusjes liggen waar u niet aankomt of geen tijd voor heeft. Elektricien: Al uw elektrische apparaten aansluiten. Elektra aanleggen - en installeren. Elektra repareren. Evenementen opbouwen, Klussen: Ophangen - Plaatsen en monteren - IKEA meubel monteren -gordijnen,jaloezie etc ophangen - meubels monteren. Nog veel meer.. Regio Gelderland, Utrecht. Werk voor de hele dag, dan is heel nederland mogelijk! Meer info, Stuur me een een persoonlijke bericht ben bilzerian facebook

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Goede communicatie, snelle antwoord tijd. Ik raad aan.
 • Barton Services
  Barton Services
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Witgoed monteur in Rhenen

  Schilderwerk en klusjes in omgeving van Rhenen, Veenendaal en Ede.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Heel fijn. Goeie communicatie. Levert net en nauwkeurig werk. Denkt mee. En is zeer vriendelijk en betrouwbaar.
 • Met-Rob Klussen en Repareren
  Met-Rob Klussen en Repareren
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Witgoed monteur in Rhenen

  Na 30 jaren ervaring ben ik in 2011 gestart met mijn klusbedrijf. Ik richt me op alle klussen en klusjes in huis en bedrijfspand: aanleg en onderhoud van water-, cv- en elektra-installaties, totaalverbouwing van badkamer of keuken en timmerwerk. Ik repareer elektrische apparatuur en elektronica zoals witgoed, keukenapparatuur en audio. Met vriendelijke groet, Rob Krutzen, Met- Rob klussen en Repareren

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Zeer vriendelijke en bekwame man. Helaas was ons apparaat gewoon echt kapot.
 • A van Ginkel Timmerwerken
  A van Ginkel Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Witgoed monteur in Rhenen

  Voor grote en kleine klussen in en om het huis bent u bij ons op het juiste adres. Wij doen verschillende klussen van een deur afhangen tot complete renovaties, veranda’s en tuinhuizen. Maar ook badkamers en keukens. Vraag gerust een vrij blijvende offerte aan.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Vanaf eerste contact tot en met de laatste contact is alles perfect verlopen. Aart is een serieuze man die zich houdt aan de gemaakte afspraken. Hij levert vakwerk en is transparant in wat hij doet. Ivm de opdracht, het vervangen van ramen, was dit een prettige eigenschap. Ik beveel hem van harte aan voor uw klussen.
 • Peeters Multidiensten
  Peeters Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Witgoed monteur in Rhenen

  Witgoed monteur fiets monteur klusjes man in en rondom huis

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Prima, Martin was mooi op tijd, snel en goed werk geleverd. Erg tevreden.
 • Abbasklusbedijf
  Abbasklusbedijf

  Nieuw op Werkspot

  Witgoed monteur in Rhenen

  Ik ben een actief, betrouwbaar persoon die hard werkt

 • Standis B.V.
  Standis B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews
  Witgoed monteur in Rhenen

  Standis B.V. is een bedrijf wat zich richt op het ontzorgen van bedrijven en consumenten d.m.v. een groot scala aan diensten en specialisten in de media en bouw branche. Dit maakt het voor ons ook makkelijk om als aannemende partij onszelf in te zetten voor U als klant. Standis staat voor: - Vertrouwen - Betrokkenheid - Creativiteit op elk vlak! Doet u met ons zaken dan garanderen wij een gewenst eind resultaat. Mocht er toch iets niet naar wens zijn dan gaan wij er als Standis keihard voor om u toch tevreden te krijgen.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Mijn ervaring met Standis B.V. wil ik graag toelichten op een aantal verschillende punten. Bij het selecteren van een vakman gaat het immers niet alleen om bijvoorbeeld communicatie, maar ook kwaliteit en misschien nog wel belangrijker: hoe gaat de partij om met klachten. Communicatie bij Standis B.V. was top, snel, duidelijk en prettige communicatie. De kwaliteit van het uitvoeren van de klus (verven van muren) was in eerste instantie niet super. Echter na het melden van onze klacht, waar overigens meteen goed naar geluisterd werd, werden er excuses aangeboden, meegedacht in een oplossingen en zijn we uiteindelijk tot een goede afspraak gekomen om de klacht te verhelpen. Fouten kunnen gemaakt worden, zeker als je met verschillende mensen in je bedrijf werkt. Hoe je hier mee omgaat is het belangrijkste. Dit is fantastisch opgepakt. Ik zou ze hierdoor zo weer opnieuw inschakelen.
 • Hak Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Rhenen

  .

4.6

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Rhenen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 40 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Rhenen

Andere vakmensen in Rhenen

Vind vakmensen bij jou in de buurt