Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind witgoed reparateurs in Ouddorp

Op zoek naar witgoed reparateurs in Ouddorp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed reparateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed reparateurs in Ouddorp

 • Alves Repairs

  Witgoed reparateur in Ouddorp

  Beoordeling: 4.6 van 54.6594 reviews

  Over Alves Repairs: Ik heb 13 jaar ervaring in witgoed en heb gewerkt met diverse merken zoals Samsung, LG, etc. Reparaties worden gedaan bij de klant thuis. Prijzen: - START TARIEF: 69 euro (incl. voorrij kosten + 30 min. onderzoek/expertise kosten) - 15 euro/15 min (NA START TARIEF)

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Het aantal positieve reviews was doorslaggevend bij de keuze voor Alves Repair. Bij deze een extra goede review. Alves Repairs was snel en professioneel voor een hele goede prijs. De oven was binnen een week gerepareerd, inclusief de bestelling van nieuwe onderdelen. Het advies over verstandig gebruik was zeer welkom.
 • 2nd-Life witgoed

  Witgoed reparateur in Ouddorp

  Beoordeling: 4.7 van 54.75125 reviews

  Reparatie van alle Merken huishoudelijke apparaten Zoals U Wasmachine, Droger en Vaatwasser aan huis. Een goede reparatie hoeft niet duur te zijn!. Service zoals u die verwacht. 2nd-life witgoed Theemsweg 99 3201 LT Spijkenisse

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Achteraf was de klus best wel snel gefixt dus dan kost het relatief meer geld. Maar verder betrouwbaar, goede vakman, zeker aan te raden!
 • Bouw & Onderhoud Beveland

  Witgoed reparateur in Ouddorp

  Nog geen reviews

  Ik heb al 30 jaar ervaring met bouw. 20 jaar in mijn Poolse bedrijf en 10 in Nederland als specialist van bouw en onderhoud in huis. In die tijd had ik alles wat te maken heeft met bouw uitgevoerd zoals: - Complete badkamer renovatie - Timmer werk - Dakbedekking - Stukadoor - Metsel werk - Waterleiding - Montage van kunststof kozijnen - Montage van keuken - enzovoort Wij hebben veel tevreden klanten als ik iets voor u kan doen dan hoor ik het graag Groetjes Jacek

 • Blizo Network Solutions B.V.

  Witgoed reparateur in Ouddorp

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Mijn naam is M.Adra oprichter van Blizo Network Solutions B.V. Mijn carrière is begonnen bij een professionele technische installatie bedrijf. Na mijn studie tot Technicus heb ik daar tot aan de dag van vandaag mijn plezier in het vak zeker gevonden! Ik heb gewerkt in diversen functies, van hulp monteur tot aan chef monteur. Het verbouwen van woningen tot complete winkelinstallaties en complexe infrastructuur inclusief domotica sturingen. Uw huis digitaliseren is dus iets wat wij graag doen. In deze periode is mij opgevallen dat de markt flink onder druk staat. Met als gevolg dat de kwaliteit continu onder druk staat. Medewerkers raken ontevreden en beginnen te klagen. Klanten krijgen steeds minder waar voor hun geld. Het wantrouwen groeit. De kwaliteit daalt. Een neerwaartse spiraal. Voor mij tijd om het anders te doen. Mijn werk is mijn hobby. Ik werk niet omdat het moet, maar omdat het mag! Door mijn ervaring en hoge interesse in dit vakgebied zal ik elk steentje doen bijdrage om uw klus tot in de puntjes te perfectioneren.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Zeer goede communicatie mooie prijs kan altijd nog appen met Murat over wat ik zelf moet doen! Bijzonder dat hij zelfs op de camping komt om in de bankkast van onze caravan de electra te herstellen! Klasse!
 • Klusbedrijf Ronic

  Witgoed reparateur in Ouddorp

  Beoordeling: 4.6 van 54.656 reviews

  Mijn naam is Ron de With, wonende te Spijkenisse. Als tiener was ik al heel leergierig en wilde alles weten van keukens en badkamers, tegelen, stucken, Electra en alles wat erbij komt kijken Dus ben ik mij daarin gaan verdiepen , en heb diverse banen gehad zodat ik dit kon leren. Na jaren lange ervaring bij werkgevers wilde ik toch mijn droom uitlaten komen door een eigen bedrijfje te starten . Sinds 2005 heb ik samen met mijn gezin deze stap gemaakt waar ik heel veel plezier in heb . Inmiddels bestaat Firma Ronic Bijna 10 jaar daarbuiten heb ik al ruim 20 jaar ervaring met stucen , spachtelen , badkamers , keukens enz . Dus ook tegelen , electra , loodgieter werkzaamheden behoren bij het werk om een totale verbouwing van een keuken of badkamer te kunnen doen Eigenlijk doe ik al het werk wat in en om een woning noodzakelijk is . Wij zijn een zeer goed samenwerkend bedrijf die klanten op de eerste plaats zet . Samen met de klant willen wij iets moois kunnen maken zodat Uw droom ook uit komt . U kunt altijd een kijkje nemen op onze website http://faronic.webs.com/

  Laatste review:

  Keuken (de)monteren en plaatsen -

  Uitstekende ervaring met dit bedrijf, kan het iedereen aanraden. Ervaring met keukenrenovatie maar ga mijn badkamer ook door hem laten doen. Al bij eerste bezoek voor offerte is hij ook achter de plinten gedoken om te kijken wat er eventueel aan extra werk nodig zou zijn. Daardoor geen verassingen later en ook geen extra kosten. Op basis van zijn tip ook bij keukenwinkel i-kook terecht gekomen en na eerdere slechte ervaringen met keukenwinkels daar super geholpen. Nadat de keuken besteld was hebben Ron en i-kook nog voordat de klus begon contact gehad en samen de planning afgestemd zodat er nergens vertraging ontstond. Alle bijzonderheden en uitdagingen die we in het 133 jaar oude huis tegenkwamen werden vakkundig opgelost en vanaf het begin dacht Ron heel goed mee met oplossingen en kwam hij zelf ook met ideeen. Zo heeft hij bijvoorbeeld een kast omgebouwd om daar een wasmachine in kwijt te kunnen en heeft hij van overgebleven vloertegels een plintrand boven het blad en een achterwand bij de kookplaat gemaakt waardoor het geheel van de keuken nog beter tot zijn recht kwam. Hij werkt zeer nauwkeurig en heeft goed oog voor detail. Een echte vakman die duidelijk plezier heeft in zijn werk en het belangrijk vindt dat alles goed afgewerkt is en daar ook de tijd voor neemt. Ik heb me nergens druk over hoeven te maken en vond het ook heel fijn dat hij elke dag alles opgeruimd achterliet. Daarnaast is Ron ook een prettig persoon om in huis te hebben. Ondanks het 2 weken kamperen in eigen huis en alle stof was het daardoor goed vertoeven en ik ben meer dan tevreden over de transformatie die met deze verbouwing is gerealiseerd.
 • CS Techniek

  Witgoed reparateur in Ouddorp

  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews

  Elektrotechnisch installatie en inspectiebedrijf. Wij zijn een klein maar breed georiënteerd elektrotechnisch installatie bedrijf met ruim dertig jaar ervaringen in alle soorten elektrische installaties. Wij kunnen uw installatie weer laten voldoen aan de jongste normeringen en veiligheidseisen. Door onze inspectie ervaring kunnen we dit ook aantonen door middel van meting en beproeving. Deze ervaring gebruiken wij ook om eventuele storingen of problemen in uw installatie op te kunnen sporen. Wanneer nodig gebruiken wij geavanceerde meet apparatuur van installatietester en poweranalyse tot en met infraroodcamera. Wij zien de laatste aantal jaren om ons heen een achteruitgaande kwaliteit van elektrische installaties. De oorzaak hiervan ligt volgens ons in het feit dat men het niet zo nauw meer neemt of door onwetendheid. Wanneer u besluit met ons zaken te doen kunt u rekenen op een vakkundig uitgevoerde werkzaamheden en een veilige installatie.

  Laatste review:

  Elektra overige -

  Deze vakman reageerde snel op mijn spoedverzoek en kwam dezelfde dag nog langs. Binnen de kortste keren alles weer werkend! Zeer vriendelijke en keurige man, klus perfect uitgevoerd. CS Techniek bewaar ik in mijn adresboek!
 • DM Elektro Service

  Witgoed reparateur in Ouddorp

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Welkom op het profiel van DM Elektro Service! Uw specialist op gebied van Elektra met meer dan 10 jaar ervaring. Wij werken voor particulieren en bedrijven. Wat wij onder andere doen : -Het vernieuwen/vervangen van een oude installatie. -Plaatsen/uitbreiden van een (nieuwe) groepenkast. -Verlichtingsinstallaties -etc. etc. Wij gaan secuur te werk, kwalitatief en netjes de klus achterlaten zijn onze kenmerken. Wij beschikken over de benodigde certificaten. Voor meer informatie en/of advies kunt u met ons contact opnemen.

 • Blanken Elektrotechniek

  Witgoed reparateur in Ouddorp

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  Blanken Elektrotechniek bestaat sinds kort, dit in besluit om mijn brede kennis en ervaring in de elektrotechniek te kunnen uiten op eigen kracht. ik heb 16 jaar ervaring in de elektra. Veel mooi grote woonhuizen geïnstalleerd met de modernste technieken en met de grootste zorg voor de opdrachtgevers. Qua scholing heb ik technicus behaald en ben vervolgens doorgegaan voor allerlei aanvullingen van mijn kennis. zo ben ik ook geschoold voor alarminstallaties, camera systemen, huis-automatisering en veel meer.... Blanken Elektrotechniek staat voor klantentevredenheid en flexibiliteit. Heel breed inzetbaar en keert zijn rug niet om voor nieuwe uitdagingen.

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Perfect werk uitgevoerd. Niks op aan te merken.
 • Domotic Light

  Witgoed reparateur in Ouddorp

  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews

  Aanleggen en aanpassen van woning- en bedrijfsinstallaties. Woningautomatisering Leveren en monteren van energiezuinige verlichting.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Opdracht is uitgevoerd door Remco samen met Patrick. Vanwege de harde betonmuren kostte het heel wat moeite, maar totaal geen klagen. Goed vooruit gedacht om het beste resultaat te bereiken. Heel wat adviezen gekregen buiten de opdracht om. Én ook niet onbelangrijk: Remco is aimabel en heeft humor :)
 • Knaap Elektro

  Witgoed reparateur in Ouddorp

  Beoordeling: 4.5 van 54.553 reviews

  Een elektrotechnisch installatiebedrijf, wat vooral werkzaam is in de nieuwbouw, verbouw en aanbouw van woningen. Van het vervangen/aanpassen van de groepenkast tot het vervangen van een enkel stopcontact. Bedrijf is een eenmanszaak, maar veelal nauw samen werkt met anderen zelfstandige.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Prima werk geleverd zeer tevreden

Populaire lokale witgoed reparateurs in Ouddorp

Andere vakmensen in Ouddorp

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur