Vind witgoed monteurs in Oldehove

Op zoek naar witgoed monteurs in Oldehove? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Oldehove

 • Reparatieservice Noord
  Reparatieservice Noord
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Witgoed monteur in Oldehove

  Hallo Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van al u witgoed. Wij zijn actief in: groningen Friesland Drenthe Voorrij koste incl onderzoek 69

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Zeer betrouwbare vakman. Heeft mij snel en goed geholpen en ik beveel hem aan bij andere mensen.
 • Fial Witgoed
  Fial Witgoed
  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews
  Witgoed monteur in Oldehove

  Diagnose: 79,00 Excl btw. Spoed: € 95,00 Onder diagnose valt 15 min inzage en werkzaamheden. incl voorrijkosten en parkeerkosten. In vele gevallen kunnen wij uw machine ter plaatse repareren. Ook leveren wij nieuwe machines binnen 6 uren. huren is bij ons ook mogelijk al vanaf 14,95 per maand. wilt u fulltime service garantie. full service houd in totaal onderhoud zonder hoofdpijn. wij regelen alles. Full service: per maand €33,00 Max 3 jaren. na 3 jaren plaatsen wij een nieuwe machine. Wij overleggen altijd eerst voordat we aan de slag gaan.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Nieuwe vaatwasser gekocht er is geen reparatie geweest
 • Simon van der Kooi Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Oldehove

  Ik ben zelfstandige die al 10 jaar klussen voor vastgoed mannen in Groningen uitvoer sloopwerk timmerwerk schoonmaak wonings ontruimen tuinen, lampen vervangen eigenlijk alles Nog nooit problemen gehad met klanten.

 • Klussenbedrijf de marren

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Oldehove

  Dienstverlening Noord-Nederland Heeft u aardbevingschade aan uw woning ? Wij zijn al 30 jaar gespecialiseerd in aardbevingschade,heeft u schade we lossen dit graag voor u op! U zou gratis een offerte kunnen aanvragen, Met vriendelijke groet Dienstverleningnoordnederland

 • Vrancken Elektra
  Vrancken Elektra

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Oldehove

  Elektrotechnicus in de regio van Groningen die net is begonnen met werkzaamheden. De elektrotechnicus heeft zojuist de opleiding engineering mechatronica afgerond en is op het moment bezig met de opleiding ondernemersschap en retail management.

 • Mike Hoekstra Multiservice
  Mike Hoekstra Multiservice

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Oldehove

  Mike Hoekstra Multiservice kan je helpen met je Installatiebedrijf, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Badkamer specialist klus in Groningen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Stopcontacten en schakelaars installeren, Reparatie witgoed, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Mike Hoekstra Multiservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Transport bedrijf Ibrahim

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Oldehove

  .

 • Asser Witgoed Service
  Asser Witgoed Service
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Witgoed monteur in Oldehove

  Informatie over JAZO Witgoedservice Assen Reparatie van al uw witgoed! Binnen de regio Assen repareren wij al uw groot huishoudelijke apparaten zoals uw wasmachine, koelkast, droogautomaat en vaatwasser. Of deze nu vrijstaand of ingebouwd is, wij bieden u de beste oplossing om uw apparaat zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen, tegen een zo voordelig mogelijke prijs. Ook na vele jaren trouwe dienst loont het zich vaak een apparaat te laten repareren met het oog op nog langer gebruiksplezier. Onze beste servicetechnici staan in dat geval voor u klaar om de reparatie zo snel en voordelig mogelijk uit te voeren.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Kwam op tijd Zeer netjes gewerkt Heeft een kleine reparatie extra uitgevoerd en niet extra ervoor gerekend Zou hem zo weer vragen
 • Maralti

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Oldehove

  Maralti is een kleine klusbedrijf. Het klussen doe ik jarenlang naast mijn andere werkzaamheden. Dit doe ik vanuit passie. Als ik een klus uitzoek vind ik het heel belangrijk dat ik creatief kan zijn en dat het uitdagend is. Ook al die je iets 1000 keer is elk ervaring anders en valt er altijd weer wat nieuws te leren. Ook vind ik het belangrijk dat er een klik is met de opdrachtgever. Ik wil ook het gevoel hebben dat ik iemand heb geholpen. En ik vind het altijd interessant om nieuwe mensen te ontmoeten en hun verhalen te horen. Maar naast al dat zweverige sta ik natuurlijk ook met beide benen op de grond. Ben een kundig en betrouwbaar allround klusser. Lachend door het leven maar heel serieus met het werk. Ik werk meestal in mijn eentje maar als er een leuke grote klus is kan ik altijd hulptroepen inschakelen. Heb een groot netwerk van betrouwbare vakmannen van verschillende disciplines om mij heen. Zoals gezegd redelijk wat ervaring opgebouwd over de jaren heen door alle klussen die ik gedaan heb of aan heb meegedaan zoals; Renovatie complete woning, muziekstudio bouwen, basis elektra, meubilar (zwevend bed, kast op maat), schilderwerkzaamheden, met beleid slopen, tuinonderhoud, tegelwerk, verhuizen, kitten, afwerking noem maar op. Heb jij een leuke klus die mij aanspreekt en denk jij dat wij een leuke match zullen zijn? Dan hoor ik graag van jou! Met vriendelijke groet, Alex Maralti Jij blij, wij blij!

 • www.elektrospullen.nl
  www.elektrospullen.nl
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Witgoed monteur in Oldehove

  Ben je op zoek naar een Elektricien? Dan kun je in Groningen bij elektrospullen. terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Snel en precies volgens afspraak. Zelfs meteen de laadpaal aangesloten als service van de zaak

4.2

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Oldehove, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.2 op 5 op basis van 6 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Oldehove

Andere vakmensen in Oldehove

Vind vakmensen bij jou in de buurt