Vind Interieur ontwerpers in Oldehove

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Oldehove? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Oldehove

 • Buro de Boer

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Oldehove

  123

 • Koning Bouwconsult

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Oldehove

  Ben je op zoek naar een Ontwerper? Dan kun je in Aduard bij Koning Bouwconsult terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Cachet Wonen
  Cachet Wonen
  Beoordeling: 4.4 van 54.451 review
  Interieur ontwerper in Oldehove

  Een persoonlijk interieur maakt een huis een thuis. Cachet Wonen zorgt voor dat extraatje.

  Laatste review:
  Persoonlijk, in balans, maar vooral een geweldige service. Cachet wonen doet wat het belooft.
 • Hermans PVC vloerenbedrijf Groningen
  Hermans PVC vloerenbedrijf Groningen
  Beoordeling: 4.2 van 54.2529 reviews
  Interieur ontwerper in Oldehove

  Wij zijn een vakkundig bedrijf voor woning en projekt ,met name voor de vloerafwerking en overige stoffeerwerkzaamheden, w.o. het monteren van raamdecoratie, plaatsen van rails etc. Wij werken snel en netjes en zijn heel flexibel. Desgewenst werken wij op zaterdag. Onze specialiteit is het leggen van PVC vloeren, laminaat en marmoleum. Wij kunnen ook alle gewenste materialen leveren tegen concurrerende prijzen. Wij verstaan ons vak al meer dan 20 jaar en hebben altijd tevreden klanten!

  Laatste review:
  Vloerbedekking leggen of vervangen-
  Prima contact; vloerbedekking was snel gelegd. Er zijn een paar kleine bobbels ontstaan, maar dat is niet storend. Aan de randen zijn nog wat draden die er afgesneden moeten worden. Over het algemeen een keurig gelegd tapijt, prijs-kwaliteit verhouding is goed.
 • GAdesigning
  GAdesigning

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Oldehove

  Wij bieden verschillende professionele interieur diensten aan, waaronder het uitzoeken van meubilair, het maken van een meubelopstelling en lichtplan, en het adviseren over kleur, decoratie en accessoires. Onze ervaren experts kunnen u helpen bij het creëren van een interieur dat perfect bij uw persoonlijkheid en lifestyle past. Of u nu op zoek bent naar een moderne, eigentijdse look of juist een warme, traditionele sfeer, wij hebben de expertise en kennis om u te helpen bij het vinden van uw ideale interieur. Bij ons staat persoonlijke aandacht en klantgerichtheid voorop. Wij luisteren naar uw wensen en werken samen met u om uw visie te realiseren. Elke ruimte verdient een unieke aanpak en daarom bieden wij maatwerkoplossingen die precies aansluiten op uw specifieke wensen en behoeften. Onze interieur diensten zijn beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Neem contact met ons op voor meer informatie en laat ons u helpen bij het realiseren van uw droominterieur.

 • 3D-View

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Oldehove

  3D-View kan je helpen met je Ontwerper klus in Groningen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met 3D-View om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Promesco Bouwbegeleiding
  Promesco Bouwbegeleiding

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Oldehove

  Je hebt een ander huis gekocht en denkt aan een verbouwing, of je huidige woning is toe aan iets anders. Je wil een dakkapel, erker of overkapping. Twijfelt over een keuken en aanbouw. Dan komt er veel op je af. Wij helpen je bij het inventariseren van je wensen en vertalen dit naar technische taal, waarmee we aan de slag kunnen. De grote lijnen hebben we scherp in zicht, met oog voor het kleinste detail. Zo zorgen wij ervoor dat je een kwalitatief eindproduct krijgt, precies zoals jij het wenst. Persoonlijke bouwbegeleiding alleen voor het hogere segment? Zeker niet! Neem vrijblijvend contact op voor een kosteloos, informatief gesprek.

 • Thuis Ontwerp

  Nieuw op Werkspot

  Interieur ontwerper in Oldehove

  Een uniek, handgemaakt tuin- of interieurontwerp met duurzaamheid als uitgangspunt. Dat is waar Thuis Ontwerp voor staat. Door buiten en binnen – tuin en interieur – met elkaar te verbinden ontstaat er balans en eenheid. De natuur vormt de inspiratiebron voor elk ontwerp. Laat mij weten wat jouw uitdaging is, ik ga graag vrijblijvend met je in gesprek!

 • Om te Bouwen
  Om te Bouwen

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Oldehove

  OM TE BOUWEN is een jong en oprecht bedrijf dat écht met u mee denkt, en graag een stapje extra zet voor u. Wij vinden het belangrijk dat u tijdens het hele bouwproces enthousiast blijft. Omdat er niks mooiers is dan het tot leven zien komen van uw plannen. Wij ondersteunen uw bouwproces graag door de ingewikkelde, en tijdsintensieve opdrachten uit handen te nemen. Bijvoorbeeld de correcte vergunningen aanvragen. Of zelfs het gehele bouw op ons te nemen, van het inmeten tot uitbouwen. Door de goede relatie met onze partners, en andere bouwprofessionals kunnen wij u in elke fase de service bieden die u van ons verwacht. Soepel, en kostenefficiënt.

 • KTN projecten
  KTN projecten
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Interieur ontwerper in Oldehove

  KTN projecten kan je helpen met bouwkundig advies en tekenwerk tbv bouwaanvragen in Groningen/Drenthe en omgeving. KTN heeft ook expertise in het uitwerken en meedenken van vast interieur (keuken/kasten/etc) en kan dit in de markt uitzetten bij een producerende partij. Neem direct contact op met KTN om je project te bespreken.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Koert werk snel, efficiënt is duidelijk en fijn in omgang. Heeft tekening gemaakt voor onze uitbouw en gereed gemaakt voor aanvraag vergunning.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Oldehove

Andere vakmensen in Oldehove

Vind vakmensen bij jou in de buurt