Vind witgoed monteurs in Lopikerkapel

Op zoek naar witgoed monteurs in Lopikerkapel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Lopikerkapel

 • Start Witgoed Services
  Start Witgoed Services
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Witgoed monteur in Lopikerkapel

  Heb je een Witgoed monteur nodig in IJsselstein of omgeving? Start Witgoed Services kan je helpen met alle klussen die een Witgoed monteur voor je kan uitvoeren, zoals Reparatie witgoed en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snelle service en heeft nog wat tips meegegeven !
 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.65155 reviews
  Witgoed monteur in Lopikerkapel

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De monteur kwam langs voor mijn defecte oven, hij gaf aan dat er een onderdeel besteld moest worden, en dat zou hij doen. Daarna nooit meer iets van hem gehoord, hij was volledig onbereikbaar. Vreemd. Uiteindelijk heb ik een nieuwe oven gekocht.
 • ProFix Witgoed reparatie service
  ProFix Witgoed reparatie service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95202 reviews
  Witgoed monteur in Lopikerkapel

  Witgoed reparatie service ProFix is een vakkundige bedrijf op het gebied van Wasmachine reparatie, Vaatwasser reparatie, koelkast reparatie en wasdroger reparatie. Wij hebben ervaring met reparaties van alle witgoed merken. Wij geven u een eerlijke diagnose na het onderzoeken van het apparaat en doen gelijk een reparatie voorstel. Pas als u akkoord gaat dan gaan we over tot reparatie. Mocht reparatie niet rendabel zijn, dan biedt onze monteur ook een meerdere oplossingen. Wij doen ook installatie, uitbouw en inbouw van witgoed apparaten. Dit doen we volgens handleiding van iedere willekeurige merk. Daarnaast geven wij garantie van 3 maanden op alle door ons uitgevoerde reparaties. Wij beschikken altijd over originele onderdelen, mocht uw apparaat een vervangende onderdeel nodig hebben dan hebben wij deze meteen bij de hand. Super handig! Zo laten wij u niet te lang wachten, omdat wij begrijpen hoe belangrijk het is om zsm uw apparaat weer functionerend te krijgen, zodat u weer meteen aan de slag kan. Wij garanderen u van een betrouwbare, super snelle en goede service.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snelle reactie op klus. Beschikbaar diezelfde dag en probleem opgelost.. ook fijn en eerlijk advies gekregen!! De monteur was een topper!
 • Tuin- en Klusjesman Coco Guiran
  Tuin- en Klusjesman Coco Guiran
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Witgoed monteur in Lopikerkapel

  Tuin- en Klusjesman Coco Guiran bestaat sinds 2016. Oven reparatie klus: *Elektrische (inbouw) oven reparaties (geen magnetron, evt. in overleg of bij kapotte oven functie) Whirlpool, Ikea, Bruynzeel, Bauknecht, Bosch, Siemens, Neff etc. *Tuin werkzaamheden: Onkruid borstelen terras staal/nylon, (accu) grasmaaien, snoei werkzaamheden, hogedruk reiniging (indien er een water en 230 V aansluiting aanwezig is) etc. *Hulp bij afvoeren (niet naar gemeentelijke stort, betaalde afvoer kosten)

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Erg goede ervaring: Oven binnen paar dagen gemaakt en goede communicatie!
 • Technisch onderhoudsbedrijf A van Kippersluis

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Lopikerkapel

  Al 20 jaar zelfstandige in de techniek, machine onderhoud en storingen aan machines en installaties, technische aanpassingen aan systemen en installaties.

 • AV BOX

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Lopikerkapel

  AV BOX is specialist in alle vormen van audiovisuele communicatie en elektrotechniek. Als leverancier en installateur voor verschillende branches leveren en installeren wij dagelijks de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers. AV BOX adviseert u graag, merk onafhankelijk, over de mogelijkheden voor uw project. Van ontwerp tot en met de realisatie kunnen wij u van dienst zijn in binnen en buitenland. De veelzijdigheid en flexibiliteit maakt AV BOX een geschikte partner voor elke branche, niet alleen zijn wij u van dienst met uitvoerende opdrachten, ook denken wij met u mee in het vinden van de perfecte oplossing.

 • Bryd
  Bryd

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Lopikerkapel

  Bryd bouwbegeleiding

 • SA klusbedrijf
  SA klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Lopikerkapel

  SA Klusbedrijf Al jaren bezig met bouw bijna alles gedaan Altijd beste kwaliteit Timmeren.Renovatie.laminaat.plafond. Electra.sloop.

 • VDO diensten
  VDO diensten
  Beoordeling: 1.9 van 51.955 reviews
  Witgoed monteur in Lopikerkapel

  Na jarenlange ervaring in de keukenmontagewereld zijn wij twee jaar geleden gestart met keukenvoorbereidingen. Van de keukenfilialen kregen we ontzettend veel vragen of wij ook het leidingwerk konden verzorgen en van daaruit zijn wij keukenvoorbereidingen gestart. Nu wij twee jaar bezig zijn hebben wij gemerkt dat de klanten die gebruik maken van onze diensten het ervaren als zeer eenvoudig. Bij ons is alles onder één dak en dat maakt het voor de klant een stuk eenvoudiger. Wij verzorgen: Leidingwerk Electrawerk Stucwerk Tegelwerk Kitwerk Betonbooringen (b.v. Voor afzuigkap)

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  NIET AAN BEGINNEN. Aantal punten niet volgens afspraak uitgevoerd. Muren niet haaks gekregen. Vloer en plafond niet waterpas en niet tot aan de muur. Lichtpunten functioneren fout en 1 zelfs helemaal niet. Ondanks dat ze waren doorgemeten op netspanning. Zou met zijn tweeën komen om de keuken na de verbouwing te plaatsen, niet dus. Zegt dat er een stucer komt, niet dus. Zegt dat hij restpunten later komt doen, niet dus. Nooit meer gezien. Overigens, er is ook nog een gasleiding niet juist verlegd, waardoor onze gaskachel in de woonkamer ineens geen gastoevoer meer had. En nog meer gedoe. De communicatie achteraf hierover om de klus toch naar tevredenheid af te ronden is op niets uitgelopen. Afspraken gaan langs elkaar heen, erg onhandig. Ik schakel deze klusser nooit meer in. Kiest u wel voor deze klusser? Advies: betaal niet tot de klus echt af is! Helaas betaalde ik wel alvast. Zeker geen professionele klusser! PS: Keukenvoorbereidingen.nl is hetzelfde als VDO momtage!
 • Tugra elektrobedrijf
  Tugra elektrobedrijf
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Witgoed monteur in Lopikerkapel

  Tugra Elektrobedrijf biedt zich sinds 2014 voor al uw elektrotechnische werkzaamheden in en rondom uw huis en/of bedrijf. Tevens voor woningbouw en utiliteit. Tot 2014 in loondienst te hebben gewerkt bij een bedrijf in de bouwsector (elektra) en de benodigde ervaring te hebben gedaan heb ik besloten om voor mezelf te beginnen. De benodigde certificaten en diploma's heb ik in bezit om het werk vakkundig en veilig te kunnen uitvoeren. De volgende werkzaamheden kunnen voor u uitgevoerd worden: Elektra-, data- en brandmeldinstallaties woonhuis of een (kantoor)pand (o.a. zolder, badkamer, keuken, kelder etc.) Aansluiting keukenapparatuur Tuinverlichting Elektra verbouwing Vervanging/aansluiting meterkast Verlichting ophangen Verhelpen storing woonhuis, utiliteitsbouw Aansluiting 380

  Laatste review:
  Heel eerlijk. Zelfs advies gegeven om dingen niet te laten doen al zou dat voor hem een mooie opdracht zijn. Denkt in het belang van de klant.

4.7

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Lopikerkapel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 246 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Lopikerkapel

Andere vakmensen in Lopikerkapel

Vind vakmensen bij jou in de buurt