Vind witgoed monteurs in Hippolytushoef

Op zoek naar witgoed monteurs in Hippolytushoef? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Hippolytushoef

  • MWTS Services
    MWTS Services
    Beoordeling: 4.8 van 54.85229 reviews
    Witgoed monteur in Hippolytushoef

    WeelsWitgoed | Passie voor witgoed, gericht op service! Wij zijn een jong en innovatief bedrijf en zijn gespecialiseerd in het repareren, monteren en installeren van witgoedapparatuur. Werkzaam door HÉÉL Nederland tegen het standaard tarief! Wat kunnen wij voor u betekenen? • Levering van witgoedapparatuur (nieuw & tweedehands) • Installatie / montage van witgoedapparatuur • Onderzoek / diagnose vaststellen (doormeten) • Inkoop van witgoedapparatuur • Reparaties van witgoedapparatuur • Onderdelen voor witgoedapparatuur Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie! LET OP! : Indien u bent verhinderd vragen wij u vriendelijk om dit minimaal 24 uur vóór de afspraak met de monteur bij ons aan te geven. Anders zijn wij genoodzaakt om annuleringskosten in rekening te brengen van €24,99. Team MWTS Services / Weelswitgoed

    Laatste review:
    Reparatie witgoed-
    De monteur heeft ons enorm goed geholpen. Repareren was te duur, via de monteur hebben wij een nieuwe vaatwasser gekocht en is netjes ingebouwd! Helemaal top!
  • ServiceDeVries
    ServiceDeVries
    Beoordeling: 4.6 van 54.65317 reviews
    Witgoed monteur in Hippolytushoef

    Mijn naam is Imke de Vries, ik ben 60 jaar en witgoedmonteur. Mijn drijfveer is goede en eerlijke service verlenen waarbij ik bijvoorbeeld 1 jaar garantie verleen op een reparatie. Ik zie werkspot als een medium dat een verlengstuk van mijn bedrijf kan zijn omdat de referenties er voor zorgen dat ik telkens 100% inzet verleen. Het grote aantal opdrachten buiten werkspot om zorgt er voor dat ik gezien de kosten ervan er nauwelijks gebruik van maak. Wilt u mij graag inschakelen dan verwijs ik U naar Uw zoekmachine. Een geautomatiseerde administratie en een van een optimaal onderdelenpakket voorziene 100% elektrische service-auto zorgen ervoor dat ik efficiënt kan werken en in ruim 90% van de gevallen een storing in één bezoek op kan lossen.

    Laatste review:
    Reparatie witgoed-
    Erg goede ervaring! Imke heeft duidelijke afspraken met ons gemaakt en heeft zich hier ook keurig aan gehouden. Prijs was goed en duidelijk, kwaliteit van het geleverde werk was perfect! Ik ben erg tevreden over de reparatie en raad ServiceDeVries zeker aan!
  • Montagebedrijf Voorthuijzen

    Nog geen reviews

    Witgoed monteur in Hippolytushoef

    Montagebedrijf voorthuijzen Is gespecialiseerd in de volgende dingen: Metaal bewerking Freeswerk Lijmer ytong/kalkzand Timmerwerk

  • Lentz Elektra

    Nog geen reviews

    Witgoed monteur in Hippolytushoef

    Voor alle elektraklussen in en om het huis Ook plaats en lever ik infraroodpanelen , groepenkasten en zonnepanelen . Mvg cyrille lentz Lentz Elektra

  • Klusbedrijf Jonkertjes
    Klusbedrijf Jonkertjes

    Nog geen reviews

    Witgoed monteur in Hippolytushoef

    KBJ montage bouw installatie

  • Fix it

    Nog geen reviews

    Witgoed monteur in Hippolytushoef

    Ben je op zoek naar een Klusbedrijf? Dan kun je in Den Helder bij Fix it terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Plinten plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  • Zeegers Timmerwerken
    Beoordeling: 4.2 van 54.2517 reviews
    Witgoed monteur in Hippolytushoef

    Voor alle klus werkzaamheden in en om het huis.

    Laatste review:
    Plinten plaatsen of vervangen-
    Vriendelijke jongeman en goede werkinstelling. Heeft de 28 plinten keurig netjes geplaatst en afgewerkt. Ben zeer tevreden!!!
  • Alamz Klusbedrijf
    Alamz Klusbedrijf
    Beoordeling: 4.6 van 54.6515 reviews
    Witgoed monteur in Hippolytushoef

    Almaz Klusbedrijf kan u helpen met uw Schilder, Klusbedrijf, Timmerman, Behanger klus door heel Nederland .Zij staan klaar om al uw vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Veranda aanleggen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Behangen kamer, Behang verwijderen, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Alamz Klusbedrijf om uw klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

    Laatste review:
    Buitenschilderwerk-
    Strak, netjes, denkt goed mee.
  • IJsbrand Multiservice

    Nog geen reviews

    Witgoed monteur in Hippolytushoef

    .

  • Jordy van Heesch Multiservice
    Jordy van Heesch Multiservice
    Beoordeling: 5 van 5555 reviews
    Witgoed monteur in Hippolytushoef

    Jordy van Heesch Multiservice, het bedrijf voor uw grote of kleine klus! We zijn gespecialiseerd in: -Las&constructiewerk -Elektrotechniek -Montage werkzaamheden -Timmerwerkzaamheden En daarnaast al het vastgoedonderhoud! Multiservice...Beter dan goed!

    Laatste review:
    Elektrisch hek of poort repareren-
    Jordy is een vakman. Hij heeft een mankement waar ik al twee jaar mee zat binnen een uur opgelost. Grote klasse👍👍

4.9

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Hippolytushoef, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 42 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Hippolytushoef

Andere vakmensen in Hippolytushoef

Vind vakmensen bij jou in de buurt