Vind Gevelreinigers in Hippolytushoef

Op zoek naar Gevelreinigers in Hippolytushoef? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Hippolytushoef

 • PowerWash Hero
  PowerWash Hero
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Gevelreiniger in Hippolytushoef

  Welkom bij PowerWash Hero, uw professionele partner voor hogedrukreiniging en buitenreiniging. Wij bieden hoogwaardige reinigingsoplossingen voor particulieren en bedrijven. Ons ervaren team en onze geavanceerde apparatuur zorgen voor een grondige reiniging van gevels, opritten, terrassen en andere buitenoppervlakken. Klanttevredenheid is onze topprioriteit. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van onze diensten voor een stralend schone omgeving.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Powerwash Hero heeft mij geholpen met een lastige zaak. Door een eerder slecht metselwerk was mijn bakstenen muur ernstig beschadigd. Hij gaf mij het juiste advies en loste het probleem met een hoge mate van professionaliteit op. Ik ben zeer tevreden over zijn service. De prijs was ook heel eerlijk. Ik raad deze aannemer ten zeerste aan aan iedereen die de gevel van zijn huis wil renoveren of reinigen. --- Powerwash Hero helped me with a tough case. Due to a previous poor brickwork, my brick wall was severely damaged. He gave me the right advice, and fixed the issue with an high degree of professionality. I am very satisfied with his service. The price was very honest too. I strongly recommend this contractor to anyone looking to renovate or clean their house's facade.
  Kom in contact
 • Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Gevelreiniger in Hippolytushoef

  Bedrijf die gespecialiseerd is in de specialistische reiniging, zowel binnen als buiten! - jarenlange ervaring - Vakkundige mensen in het bedrijf - beschikt over eigen materiaal en machines - Personeel beschikt over benodigde certificaten die vereist zijn in deze branche - hogedruk reiniging - gevel reiniging / impregneren - graffiti verwijderen - dak reiniging Vraag gerust naar vergelijkbare klussen, zodat u precies weet hoe uw klus eruit komt te zien!

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Heel professioneel en vriendelijk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Kom in contact
 • Cornelissen Onderhoudsbedrijf
  Cornelissen Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Gevelreiniger in Hippolytushoef

  een jong bedrijf die het vak schilderen en timmeren combineert u hoeft niet meer te zoeken naar twee bedrijven die het werk voor u klaren gespecialiseerd in houtrot en heb mijn niveau 3 behaald van repair care Schilder is mijn hoofdberoep Zowel binnen als buiten Ook op het gebied van tochtafdichting en renovatieprofielen aan het goeie adres

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Alex heeft de klus perfect gedaan. Communiceert goed, is flexibel en laat het weer netjes opgeruimd achter. Een aanrader!
  Kom in contact
 • WB Klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Hippolytushoef

  Heb je een Schoonmaakbedrijf nodig in Den Oever of omgeving? WB Klusbedrijf kan je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Kom in contact
 • Klussenbedrijf MJ
  Klussenbedrijf MJ
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Gevelreiniger in Hippolytushoef

  Vakundig,netjes,snel en de juiste prijs. Wij willen binnen komen met een lach en ook weer weg gaan met een lach. Tot slot als de klant maar tevreden achterblijft :-)

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Zeer fijn contact gehad tot dat Marvin moest terugkomen voor 1m2 tegels die ik te weinig had. Inmiddels maanden verder, vele malen contract gehad en ivm operatie moest hij het uitstellen. Al met al duurde het lang, maar het ligt er mooi in. Nog 1 detail qua afwerking en dan is het klaar.
  Kom in contact
 • Rumen Stukadoorsbedrijf
  Rumen Stukadoorsbedrijf

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Hippolytushoef

  .Hallo, we zullen proberen uw huis kwaliteit te maken wij zijn een team van schilders een stukadoors muren bouwen.

  Kom in contact
 • Dfg bouw

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Hippolytushoef

  Wij zijn een bouwbedrijf met eigen houtzagerij en meubelmakerij. Daarnaast nemen wij ook diverse timmerwerken en verbouwingen aan.

  Kom in contact
 • SGH Klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Hippolytushoef

  SGH Klusbedrijf kan je helpen met je Schilder klus in Wieringerwaard en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Behangen kamer, Behang verwijderen, Muren of gevels reinigen of zandstralen te beantwoorden. Neem direct contact op met SGH Klusbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • A S B schoonmaakbedrijf
  A S B schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7525 reviews
  Gevelreiniger in Hippolytushoef

  Onze Diensten Glazenwassen Houtwerk reiniging Zonnepaneel reiniging Dakgoot reiniging ONDERHOUDEN WIJ Kantoren Winkelcentra Scholen Vakantieparken. Wij zijn gespecialiseerd in spoedklussen Ons werk is altijd van ✅hoge kwaliteit.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Punctueel, keiharde werkers en niet te beroerd om een stapje extra te zetten. Dit bedrijf is absoluut aan te raden.
  Kom in contact
 • Moerman Montage Onderhoudsbedrijf
  Moerman Montage Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Hippolytushoef

  Wij zijn gespecialiseerd in,Gevelrenovatie, Metselwerk, voegwerk, reiniging/straalwerk,hydrofoberen,Beton renovatie, kelder afdichting, afwerking vloeren, egaline vloeren, Beton schilderwerken en klein timmerwerk

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Maikel is een fantastisch rustig en kundig man, geeft supergoede adviezen en staat je bij met raad en daad!
  Kom in contact

5

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Hippolytushoef, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 19 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Hippolytushoef

Andere vakmensen in Hippolytushoef

Vind vakmensen bij jou in de buurt