Vind Laadpaal installateurs in Wieringerwaard

Op zoek naar Laadpaal installateurs in Wieringerwaard? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Laadpaal installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde laadpaal installateurs in Wieringerwaard

 • Erena Elektro
  Erena Elektro
  Beoordeling: 4.9 van 54.95135 reviews
  Laadpaal installateur in Wieringerwaard

  Bent u opzoek naar een erkende elektricien? Neem dan gerust contact op met ons. Ik ben gecertificeerd elektricien. Ik kan u van dienst zijn met allerlei soorten elektra werkzaamheden.Kortsluiting opsporen Uitbreiden en vervangen van groepenkasten Extra groep aanleggen of vervangen Lamp ophangen Tuin verlichting aanleggen Stopcontact plaatsen Elektrisch apparaat aansluiten Kabels trekken Extra groep aanleggen Perilex stekker aansluiten en zonnenpanelen platsen met baterijen en laadpaal monteren. Voorrijkosten vanaf 20 km 30 euro

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  De monteur reageerde snel, telefonisch vervolgens de opdracht besproken en dezelfde avond nog een offerte ontvangen. Ik kon zelf uitkiezen welke laadpaal ik wilde hebben en de monteur heeft die gemonteerd, geïnstalleerd en werkend achtergelaten. De werkzaamheden konden op korte termijn ingepland worden en zijn naar tevredenheid uitgevoerd.
  Kom in contact
 • S.N. Elektrotechniek
  S.N. Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.95140 reviews
  Laadpaal installateur in Wieringerwaard

  Graag telefonisch contact opnemen! Wij zijn beschikbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Wij houden ons voornamelijk bezig met het vervangen en/of uitbreiden van groepenkastinstallaties & laadpalen. Wij kunnen ook de voorbereidingen voor uw keuken realiseren, doen wij boor en freeswerk ter behoeve van het verplaatsen van uw inbouwinstallatie, lossen we storingen op en geven wij adviezen waar nodig. Wij geven 2 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast werken wij samen met meerdere vaste partijen. Wij kunnen uw woning laten stucen en uw eventueel ook in contact brengen met een loodgieter & timmerman. - Laadpaal of wallbox auto - Groepenkasten vervangen - 1 fase en 3 fase - Keuken installatie - Badkamer installatie - Elektrisch koken/verwarming - Woning opnieuw bedraden - Tuin verlichting & overkapping - Stopcontacten & schakelaars - Data netwerk en tv - Auto laders - Smart home & led strips - Aardlekstoringen - Kortsluiting - Service, garantie, spoed Ik ben een erkend en gediplomeerd 1e monteur elektricien. Zeer flexibel qua tijd en erg meedenkend. Ik ben een wallbox,alfen,easee gekwalificeerde laadpaal monteur. Ik kom graag langs voor een bezichtiging en maak hierna een duidelijke vrijblijvende offerte. Het werk zal vervolgens vlot uitgevoerd worden. Overigens zijn een paar foto's op whatsapp of de mail vaak al voldoende! Snel en vertrouwd (whatsapp) contact. Duidelijke prijs offerte zodat u weet waar u aan toe bent. Vlugge uitvoering van het werk. Professionele website Divers gereedschap, diverse elektrisch apparatuur, materiaal op voorraad VCA – VOL, NEN-1010, NEN-3140 VP, eerste monteur gediplomeerd 15+ jaar ervaring als elektricien Verzekerd & garantie op producten/werkzaamheden

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Stephan installed new electricity box for 3 phases and car charger. Everything was done even faster than expected, well explained and works perfect. Thank you!
  Kom in contact
 • Installpoint B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Laadpaal installateur in Wieringerwaard

  Wij zijn al jaren actief in de montage voor laadpalen. Dit is ook onze core business. Wij verzorgen installaties voor 2 partijen door heel Nederland heen. Echter is er ruimte ontstaan voor groei! Wij voorzien u in heel Nederland van een juiste en nette installatie van uw autolader. Altijd alles in overleg. Meerwerk wordt altijd vooraf besproken net zoals de prijs.

  Kom in contact
 • Solaris B.V.
  Solaris B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews
  Laadpaal installateur in Wieringerwaard

  Solaris B.V. is een vooruitstrevend installatie bedrijf. Het bedrijf legt zich toe op energiezuinige en duurzame systemen, waarmee de klant flink kan besparen op de energienota. Als vakkundig en gecertificeerd installatie bedrijf bieden wij onze diensten aan particuliere klanten, utiliteitsbouw, vve en gemeentes. Het draait bij ons om slimme oplossingen, snelle service Solaris B.V. is specialist in het aanleggen, onderhouden en repareren van : Elektrotechniek Zonnepanelen en zonneboilers Duurzame energietechniek service & onderhoud IR panelen Duurzame klimaat behandeling Infra Techniek Energie Netwerk Onze aanpak staat garant voor een doeltreffende en snelle installatie van alle mogelijk kleinere werken . Wij kunnen voor u informatie verstrekken over energiebesparende maatregelen zoals bijvoorbeeld HRE, zonnewarmte en/of zonnestroom. Met ons team enthousiaste mensen zetten wij ons in om de wensen van onze opdrachtgevers naar volle tevredenheid te realiseren met hoge kwaliteit van techniek en persoonlijke aandacht.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  De goten zijn weer schoon dus zijn werk was prima 👍
  Kom in contact
 • Montage & Project Service
  Montage & Project Service

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Wieringerwaard

  Installatie techniek W Ventilatie techniek

  Kom in contact
 • Kloosterman Energy Solutions

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Wieringerwaard

  Kloosterman Energy Solutions kan je helpen met je Elektricien, Badkamer specialist klus in Anna Paulowna en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Elektra aanleggen of repareren, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Kloosterman Energy Solutions om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • ZZPeter Montage
  ZZPeter Montage

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Wieringerwaard

  Mijn naam is Peter en ik werk al 7 jaar met veel plezier als ZZPer. Ik ben gespecialiseerd in het monteren van verlichting. Van binnen tot buiten verlichting. Ook kan ik voor de bekabeling zorgen en andere apparaten of stopcontacten aansluiten. Dit doe ik in kantoren, winkelpanden, logistiek centra maar ook bij u thuis. Dus voor beter belt U ZZPeter.

  Kom in contact
 • ATA elektro
  ATA elektro
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Laadpaal installateur in Wieringerwaard

  Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare elektricien voor klussen binnen en/of buiten? ik hou van open lijnen en goede communicatie. 45 euro per uur

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  1ste gedeelte van de klus naar volle tevredenheid uitgevoerd. Alberto is een open eerlijk communicator die graag tevreden klanten heeft. Staat altijd klaar met tips en goede voorstellen. Nauwkeurige manier van werken. Iemand waar je van op aan kan.
  Kom in contact
 • ADSW
  ADSW

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Wieringerwaard

  Specialiteit: grote zonnecel-installaties Uitvoering, begeleiding en inspecties hierin. Plaatsing/ aanpassing meterkasten

  Kom in contact
 • Alsycon B.V.

  Nieuw op Werkspot

  Laadpaal installateur in Wieringerwaard

  Heb je een Installatiebedrijf, Elektricien nodig in Wormer of omgeving? Alsycon B.V. kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf, Elektricien voor je kan uitvoeren, zoals Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Elektra aanleggen of repareren, Tuin- of buitenverlichting installeren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen Laadpaal installateurs

Onze Laadpaal installateurs in Wieringerwaard, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 13 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Laadpaal installateurs in Wieringerwaard

Andere vakmensen in Wieringerwaard

Vind vakmensen bij jou in de buurt