Vind Tuinarchitecten in Wieringerwaard

Op zoek naar Tuinarchitecten in Wieringerwaard? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Wieringerwaard

 • HOPRILA
  HOPRILA
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tuinarchitect in Wieringerwaard

  Hoprila.Hans kan je helpen met je Hovenier klus in Kolhorn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over, tegel- of graafwerk,struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Vlonders plaatsen of vervangen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden te beantwoorden. Neem direct contact op met hoprila hans om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Hans was very friendly and inspirational when it came to our garden, he helped with great ideas and did a wonderful and neat job! We are very happy with his work and would definitely recommend!
  Kom in contact
 • Integral Landscape Design Ontwerp & Advies
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinarchitect in Wieringerwaard

  Tuin- en Landschapsinrichting Integrall Landscape Design is vooral een ontwerp bureau, daarnaast leggen wij ook tuinen aan. Wij zijn gespecialiseerd in beplantingsplannen, ecologische tuinen en 3D ontwerpen. Door onze achtergrond, Tuin en Landschapsontwerp maken wij exclusievere ontwerpen. Een tuin is bij ons echt compleet, anders dan bij de gemiddelde hovenier. Ontwerpen maken wij voor tuinen en landschappen door heel Nederland heen. Aanleggen doen wij vooral in de kop van Noord-Holland. Wij zijn gevestigd in Spanbroek. Bachelor Tuin en Landschapsarchitectuur Een Tuin is het verlengde van het huis! Een extra kamer, onze tuinen en beplantingen zijn jaarrond aantrekkelijk!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Erg fijn contact, snel en duidelijk. Netjes gewerkt, houd zich aan gemaakte afspraken. Denkt graag mee zodat t mooiste gemaakt word.
  Kom in contact
 • CC tuin&klusbedrijf
  CC tuin&klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Tuinarchitect in Wieringerwaard

  CC tuin&klusbedrijf B.V .is een professionele familie gevestigd in Zaandijk. Door onze ervaring en creativiteit creëren we samen met u uw eigen droomtuin of woonruimte, Onze specialiteit zijn tuinen en binnen klusjes. Ben u op zoek naar een goede tuinman, schilder, timmerman, vloeren leger en allround klusjesman? Dan bent u bij ons aan het goede adres, voor allerlei klussen klein maar ook groot.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Miguel en zijn collega’s hebben snel en nauwkeurig gewerkt. Van ontwerp tot uitvoering denken ze goed mee, met oog voor details, met een prachtige tuin als resultaat. Heel hartelijk bedankt!
  Kom in contact
 • ThijsTuiniert

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Wieringerwaard

  Ecogisch hovenier

  Kom in contact
 • Van der Voort Green Support
  Van der Voort Green Support

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Wieringerwaard

  Beste lezer en tevens toekomstige opdrachtgever, Mijn naam is Thies van der Voort, ik ben eigenaar van het bedrijf; Van der Voort Green Support. Van der Voort Green Support biedt u de mogelijkheid om al uw tuinwensen te realiseren. Van Den helder tot aan Amsterdam zijn onze projecten terug te zien. Van een stukje straatwerk tot aan computer gestuurde irrigatie systemen tot aan het kappen van grote bomen en het plaatsen van een waterpartij of nieuwe erfafscheiding. Geen tuin project is gek genoeg.. Het bedrijf Van der Voort Green Support bestaat nu bijna twee jaar als zelfstandige onderneming. Daarvoor ben ikzelf 15 jaar in loondienst geweest bij diverse kleine maar ook grote groenaannemers. In deze tijd heb ik alle denkbare opdrachten meegemaakt of uitgevoerd. Hierbij ook het bijwonen van diverse opleidingen en trainingen, allemaal vakgericht. Mocht u na het lezen van bovenstaande nog geintreseerd zijn of nog vragen hebben, schroom dan net en neem contact met ons op! Ook kunt u kijken op de instagram; @VANDERVOORTGREENSUPPORT of zoeken via Google zoeken naar Van der Voort Green Support

  Kom in contact
 • Koemeester Bestrating
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Wieringerwaard

  KvK nummer - 84077034 Mijn naam is alex en ben 36 jaar oud en woonachtend in Schagen. Ruim 15 jaar ervaring in de Tuin aanleg. Wij ontzorgen u vanaf het leeghalen van de tuin tot aan het aanplanten van uw nieuwe tuin. U kunt bij mij terecht voor de gehele tuinaanleg. Alle bestratingen: Overkappingen / schuttingen / schuurtjes: MIDI grondverzet: Tuinverlichting: Beplanting: Bloembakken: Tuin elektra: Gras: Onze Motto: Ik ben pas tevreden als u het ook bent. Ik werk voornamelijk in de regio vanaf Amsterdam tot aan Den-helder. +/- straal van 50 km rond Schagen. Wij komen ALTIJD VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE OPNEMEN. En op al het GEMAAKTE WERK is standaard 1 jaar GARANTIE. Alvast bedankt, Met vriendelijke groet, koemeesterbestrating

  Kom in contact
 • Montagebedrijf Bloem

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Wieringerwaard

  Ik heb een montagebedrijf met zo 16 gemotiveerde jongens. Wij monteren onderandere, Verlichting, Kabelgoten en klein installatie.

  Kom in contact
 • A. Stoop Freelance Machinist
  A. Stoop Freelance Machinist
  Beoordeling: 3.9 van 53.9516 reviews
  Tuinarchitect in Wieringerwaard

  Hallo Ik ben Arjan 34 jaar oud en zit in de grond weg en waterbouw, ik werk als zzp'er machinist voor shovel kraan en bulldozer in de grond weg en waterbouw. Ook verhuur ik minigravers,rupskruiwagens, trilplaten om werk af te leveren heb je dat gewoon nodig en dat gaat eigenlijk erg efficiënt. Verder kan ik o.a in de aanvoer van grond en zand en puinkorrol en afvoer van grond, groenafval, oude bestratings puin prijstechnisch goed kan schakelen om de klus zo efficiënt mogelijk uit te voeren, en daardoor de kwaliteit te waarborgen en te geven die de particulier ook verdient!! Ook is nieuw straatwerk, hout voor beschoeiing of vlonders, schuttingen en drainage of pvc ook geen enkel probleem!! Met vriendelijke groet, Arjan Stoop

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Door persoonlijke tegenslagen van de opdrachtnemer is het werk niet uitgevoerd en heb ik het werk door iemand anders moeten laten uitvoeren.
  Kom in contact
 • Van Boven Sierbestrating
  Van Boven Sierbestrating
  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews
  Tuinarchitect in Wieringerwaard

  Mijn naam is Wesley van boven en ben 39 jaar oud en woonachtend in Schagen. Ruim 20 jaar ervaring in de Tuin aanleg. Wij ontzorgen u vanaf het leeghalen van de tuin, de bestellingen, tot aan het aanplanten van uw nieuwe tuin. U kunt bij ons terecht voor de gehele tuinaanleg. Alle bestratingen: Overkappingen / schuttingen / schuurtjes: Drainage: Tuinverlichting: Beplanting: Bloembakken: Tuin elektra: Zwembaden: Gras: Wij werken voornamelijk in de regio vanaf Amsterdam tot aan Den-helder. +/- straal van 50 km rond Schagen. 1 jaar garantie. ( uitzondering van stormschade, of nieuwbouw projecten) Alvast bedankt, Met vriendelijke groet, Wesley van Boven Van Boven sierbestrating Schagen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Open en eerlijke communicatie en afspraak is afspraak. Er werd met ons meegedacht in wat mooi zou zijn voor onze voortuin en wat de mogelijkheden waren. Wij zouden zeker weer gebruik willen maken van van boven sierbestrating!
  Kom in contact
 • Brian boekel bestratingen
  Brian boekel bestratingen

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Wieringerwaard

  .

  Kom in contact

5

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Wieringerwaard, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Wieringerwaard

Andere vakmensen in Wieringerwaard

Vind vakmensen bij jou in de buurt