Vind Metaal bewerkers in Wieringerwaard

Op zoek naar Metaal bewerkers in Wieringerwaard? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Metaal bewerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde metaal bewerkers in Wieringerwaard

 • Van der Rest Montage
  Van der Rest Montage
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Metaalbewerker in Wieringerwaard

  Van der rest montage is al 15 jaar gespecialiseerd in het monteren van staal constructies van inmeten en maken tot plaatsen Geen directe aanvragen sturen en daarna niet reageren wij zijn niet de goedkoopste omdat wij voor kwaliteit gaan van a tot z Ook lassen wij geen afgebroken stoelpoten Enz. Start tarief €100

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Mick werkt netjes. Snel gefixed
  Kom in contact
 • Vuur in staal
  Vuur in staal
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Metaalbewerker in Wieringerwaard

  Ik heb n klein lasbedrijf in alkmaar, mijn specialisaties zijn opdrachten voor kunstenaars/collectieven. hekwerken en poorten, raamrekken, reparaties, meubels en allerhande voorkomende lasklussen. Ik denk graag met u mee of maak iets naar uw eigen ontwerp. De vrije hand is ook fijn, samen komen we er uit. Ik heb gewerkt voor; Hal25, De Karavaan, Compagnie Daad, scholen, vrije geesten, particulieren, vuurwensers en feestopleukers.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Prima vakman. Afgebroken parasolstok degelijk en vakkundig gerepareerd. Erg vriendelijk ook
  Kom in contact
 • Klusjesman D.J. Spichalski
  Beoordeling: 1 van 5152 reviews
  Metaalbewerker in Wieringerwaard

  Het bedrijf is actief in de provincie Noord-Holland en heeft meer dan 30 jaar beroepservaring

  Laatste review:
  Openhaard repareren of onderhouden-
  Nooit op komen dagen.
  Kom in contact
 • Aikema Hekwerk
  Aikema Hekwerk
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in Wieringerwaard

  Ik maak sier hekwerk en autopoorten met en zonder automaten ik kan ook alles plaatsen en afwerken

  Laatste review:
  Dhr. Aikema heeft bij ons al verschillende hekken en schoorsteen sierwerk geleverd, tot onze volle tevredenheid. Als je contact opneemt reageert dhr. Aikema direct. Zijn meer dan tevreden over zijn werk, ook onze buren hebben niets dan lof voor het werk van dhr. Aikema.
  Kom in contact
 • A Jenema Multiservice & Design.

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Wieringerwaard

  Geachte lezer, Mijn naam is Arjen Jenema, kom oorspronkelijk uit Wieringerwerf en ben nu gevestigd net buiten Anna Paulowna. Mijn voornaamste werkzaamheden zijn sloopwerk, timmerwerk, metaal bewerking en allround klusjes. dat verschilt van het opkappen van toiletten en of badkamers tot het repareer of maken van tuinmeubilair. in alle soorten techniek voel ik mij wel thuis.

  Kom in contact
 • Metselbedrijf Jan Smakman
  Metselbedrijf Jan Smakman
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Metaalbewerker in Wieringerwaard

  Voor metselwerk met karakter; voor Jan Smakman is geen opdracht te moeilijk. Probleemoplossend, creatief meedenken is vanzelfsprekend. Na ruim 25 jaar in de bouw gewerkt te hebben als metselaar, wil hij zijn vakkennis en ervaring nu inzetten voor eigen bouwprojecten. Zijn specialisme is en voorkeur gaat uit naar restauratiewerk, speciaal siermetselwerk voor huis en tuin. Goed overleg met de klant, meedenken en adviseren; en zo komen tot het beste bouw resultaat.

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Prima vakman. Zeer netjes gemetseld. Goede communicatie.
  Kom in contact
 • Just Rick

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Wieringerwaard

  Just Rick is je ideale partner als je een Klusbedrijf nodig hebt in Anna Paulowna en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud... en nog veel meer diensten die wij als Klusbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Kom in contact
 • Hagerdesign

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Wieringerwaard

  Ben je op zoek naar een Klusbedrijf, Timmerman, Sloopbedrijf? Dan kun je in Anna Paulowna bij Hagerdesign terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Kom in contact
 • Reparatiebedrijf Beckers
  Reparatiebedrijf Beckers
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Metaalbewerker in Wieringerwaard

  Voor snelle service kunt u beter de onderstaande pagina bezoeken en contact opnemen met Eric Www. reparatiebedrijf-beckers .nl Monteur Gas Ik ben opgeleid tot eerste monteur gas, en kan van allerlei storingen voor u verhelpen. Ook het vervangen van de gasleiding door u woning is mogelijk, zolang de lokatie maar toegankelijk is. DAKWERK Reparatiebedrijf beckers staat voor u klaar bij lekkage aan u platte dak, ook het vervangen van u bitumineuze dakbedekking is voor ons geen uitdaging meer. 8 jaar ervaring LEIDINGWERK Ook het repareren van u leidingwerk word door ons uitgevoerd. De materialen waar wij mee werken bestaan uit knellen/persen koper, cv leiding staal, uponor kunststof, en PE leidingen. 7 jaar ervaring LASWERK Ook voor het ijzerwerk in en om het huis wat in de loop der jaren gescheurd of beschadigd is, kan door ons gelast worden. Het lassen van staal en RVS gebeurt bij ons in de werkplaats met een TIG machine. Eventueel kan er ook op lokatie gelast worden. 5 jaar hobbymatige ervaring

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Wij bevelen Reparatiebedrijf Beckers (Eric) van harte aan voor klussen in het leidingwerk. Het resultaat bij ons is geweldig mooi en we zijn blij met de hele gang van zaken; van afspraken, tot de werkdagen en het eindresultaat. Vooraf hebben we duidelijke afspraken gemaakt die hij allemaal nakomt. Komt op tijd, denkt mee en werkt daarbij ook erg netjes. In het verleden heb ik ook wel zaken gedaan met anderen via werkspot (voor leidingwerk) maar in de toekomst niet meer. Bij (water)leidingwerk in de toekomst zal ik zeker Eric gaan bellen.
  Kom in contact
 • Stulen Sloopwerken
  Stulen Sloopwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.85121 reviews
  Metaalbewerker in Wieringerwaard

  ons bedrijf is gespecialisseerd in het verwijderen van draagmuren

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Helemaal tevreden over Dennis en zijn collega. Fijne afstemming vooraf fijn samen werken en top opgeleverd.
  Kom in contact

4.3

Top beoordelingen Metaal bewerkers

Onze Metaal bewerkers in Wieringerwaard, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 6 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Metaal bewerkers in Wieringerwaard

Andere vakmensen in Wieringerwaard

Vind vakmensen bij jou in de buurt