Elektriciens in Walsoorden

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde elektriciens in Walsoorden. Plaats direct je klus om gratis offertes te ontvangen van de elektriciens van Werkspot in Walsoorden

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Walsoorden

 • J.T.E. Jos Termorshuizen Electronica
  J.T.E. Jos Termorshuizen Electronica
  Beoordeling: 4.6 van 54.6559 reviews
  Elektricien in Walsoorden

  JTE is een bedrijf wat ruime ervaring heeft in het herstellen en aanleggen van elektrotechbische installatie's tevens ruime ervaring met domotica, computernetwerken, en camera systemen. Ruime werktijden en ook beschikbaar in de avond uren.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Prima.
  Kom in contact
 • F Koens Handel & Verhuur B.V.
  F Koens Handel & Verhuur B.V.
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Elektricien in Walsoorden

  Heb je een Elektricien nodig in Zeeland of omgeving Overijssel.(Van April tot November ook omgeving Dalfsen.) F Koens Elektro Kluswerk (onderdeel van F Koens Handel & Verhuur B.V. uit Driewegen)kan je helpen met alle klussen die een Elektricien voor je kan uitvoeren, zoals buitenverlichting installeren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren vervangen of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen, Laadpunten installeren. Voorbereiding voor zonnepanelen of warmtepomp. Neem contact met mij op om je opdracht te bespreken en een prijsopgave te ontvangen. M.v,gr, Francois Koens

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Zo worden ze niet meer gemaakt Zeer aardig en vakkundig mens Denkt in oplossingen en niet in verdienmodel Zeer aan te bevelen
  Kom in contact
 • 313witgoedreparatie
  313witgoedreparatie
  Beoordeling: 4.7 van 54.75134 reviews
  Elektricien in Walsoorden

  Wij rekenen geen voorrijkosten en zijn daarom gegarandeerd de goedkoopste witgoed monteurs. Wat wij wel rekenen is de storingsdiagnose, deze bedraagt €69,- (inclusief BTW + 15 minuten reparatietijd) Per extra 15 minuten €24,5 Gebruik van nieuwe, originele onderdelen. (geen replica of namaak) Geen parkeerkosten. 6 maanden garantie op de reparatie, 3 maanden op onderdelen. Professionele witgoed monteurs. Gratis preventie advies om toekomstige reparaties en defecten te voorkomen. Zakelijke tarieven: €90 inclusief 15 minuten – 24,5 euro per extra kwartier   Prijzen kunnen per merk en product verschillen. In vergelijking met de concurrentie zijn wij gegarandeerd de goedkoopste. Onze witgoed monteurs kunnen in 90% van de gevallen het probleem binnen 15 minuten verhelpen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De monteur was zeer vriendelijk maar haalde de magnetron uit elkaar terwijl heh gewoon een gesprongen stop bleek te zijn. Duurde 40 minuten waardoor ik het gevoel achteraf heb bekocht te zijn.
  Kom in contact
 • Davicon
  Davicon
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Elektricien in Walsoorden

  Mijn naam is Gideon Davidse uit Kapelle, met mijn bedrijf Daico verwezenlijk ik mijn passie voor installatiewerk. Mijn specialisaties zijn: -monteren en installeren zonnepanelen -monteren en installeren airco installaties -monteren, installeren en inregelen warmtepompen Ik sta volledig achter de producten die ik (op)lever en het werk wat ik verricht. Ik durf daarom ook garantie op mijn werk te geven. Het liefst kom ik langs om de situatie ter plaatse op te nemen, wat meetwerk te verrichten en even kennis te maken. Ik zie uit naar uw opdracht!

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  2 airco’s geplaatst. Heldere communicatie, komt afspraken na, werkt netjes.
  Kom in contact
 • Elektro Installaties Beerendonk
  Elektro Installaties Beerendonk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Elektricien in Walsoorden

  Elektro Installaties Beerendonk kan je helpen met je Elektricien klus in Oud Gastel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Elektro Installaties Beerendonk om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Communicatie verliep vlot en Bas heeft top werk geleverd! Blij met het resultaat!
  Kom in contact
 • Accountmanagement Schouten
  Accountmanagement Schouten
  Beoordeling: 4 van 5456 reviews
  Elektricien in Walsoorden

  Bent u op zoek naar een allround Klusbedrijf? Dan bent u bij Onderhoud & Service Schouten aan het juiste adres voor echt vakwerk. Wij leveren een uitstekende service en eindresultaat aan al onze klanten. Onze werkzaamheden kunnen verschillen van tegels zetten, electrische werkzaamheden of verbouw/renovatie werkzaamheden zijn. Laat ons weten welke klus u voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor u. Voor elke klus de beste oplossing! Haalbaar en betaalbaar!

  Laatste review:
  Kleine elektrische werkzaamheden-
  Heel snele reactie. Goede uitvoering en vriendelijk. Fout snel gevonden . Ben heel tevreden mee.
  Kom in contact
 • Elektra de Hoop
  Elektra de Hoop
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Elektricien in Walsoorden

  Mijn naam is Mathijs de Hoop, 22 jaar oud en heb 6 jaar werkervaring binnen de elektra- en installatiebranche. Dan kunt u denken aan zonnepanelen monteren (de complete aansluiting), meterkasten renoveren of vernieuwen, laadpalen plaatsen, kleine verbouwingen en elektraleiding aanleggen in keukens. Voor het installatie werk richt ik mij vooral op waterleiding en afvoer in nieuwe keukens.

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. Ook flexibel in aanvullende werkzaamheden nadien. Jammer dat de bedrading naar de schuur niet uit 1 lengte bestond en een koppeling is gemaakt.
  Kom in contact
 • Jansen Onderhoud en Elektra
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Elektricien in Walsoorden

  elektricien

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Snel en vakkundig geholpen!
  Kom in contact
 • Corput Solutions
  Corput Solutions
  Beoordeling: 4.8 van 54.8548 reviews
  Elektricien in Walsoorden

  Al meer dan 25 jaar ervaring in de elektrotechniek. Nu al enige jaren als zijnde ZZP met mijn eigen bedrijf, Corput Solutions. Niet alleen uitvoerend maar ook voor advies en begeleiding van al uw vraagstukken. Ook uw partner voor slimme laadoplossingen van WallBox. Geen voorrijkosten, alles in overleg en altijd een gratis vrijblijvende offerte. U kunt mij ook direct benaderen, Corput Solutions is makkelijk via Google te vinden. Mijn planning is 3-4 weken. Met vriendelijke groet, Fred van den Corput. www(punt)corputsolutions(punt)com

  Laatste review:
  Kleine elektrische werkzaamheden-
  Snelle reacties op de chats. Duidelijk in uitleg en prijsafspraak. Ruim op tijd voor de afspraak. Was schijnbaar sneller/makkelijker klusje dan ik dacht :D . Aanrader ook voor kleine klussen!
  Kom in contact
 • m.elektrotechniek
  m.elektrotechniek
  Beoordeling: 3.7 van 53.758 reviews
  Elektricien in Walsoorden

  -

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  De klus liep goed, 4 nieuwe groepen erbij gemaakt in een totaal nieuwe groepenkast . Lekker gewerkt hoor.👍
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Walsoorden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 174 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Walsoorden

Populaire diensten

Andere vakmensen in Walsoorden

Vind vakmensen bij jou in de buurt