Vind elektriciens in Veere

Op zoek naar elektriciens in Veere? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Veere

 • Elektra de Hoop
  Elektra de Hoop
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Elektricien in Veere

  Mijn naam is Mathijs de Hoop, 22 jaar oud en heb 6 jaar werkervaring binnen de elektra- en installatiebranche. Dan kunt u denken aan zonnepanelen monteren (de complete aansluiting), meterkasten renoveren of vernieuwen, laadpalen plaatsen, kleine verbouwingen en elektraleiding aanleggen in keukens. Voor het installatie werk richt ik mij vooral op waterleiding en afvoer in nieuwe keukens.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Vriendelijk jongeman die de klus volgens afspraak gedaan heeft. Netjes gewerkt en alles werkt prima!
 • Elektrotechniek M.Gerritsen
  Elektrotechniek M.Gerritsen
  Beoordeling: 5 van 55535 reviews
  Elektricien in Veere

  Heeft u een oud huis, en gaat u verbouwen of gaat u een nieuwe woning bouwen? Elektrotechniek M.Gerritsen kan in iedere ruimte in huis de elektra controleren, aanleggen of vernieuwen. Het trekken van de bedrading, plaatsen van schakelaars, stopcontakten en lichtpunten. Vervanging van aardlekschakelaars en creëren van nieuwe groepen in uw meterkast. Als u een nieuwe keuken wilt of een nieuwe werkplek, badkamer,of slaapkamer op zolder, of een oud huis moderniseren? Dan zorgen wij voor een deskundige installatie van de elektra. Bedrading vervangen - Plaatsen van nieuwe stopcontacten - Verplaatsen van huidige stopcontacten - Extra lichtpunten TV- en netwerkbekabeling - Internetkabels aanleggen - Extra wifi-punten aanbrengen.. Tuinverlichting aanleggen - Aansluiten laadstation U kunt mij ook rechtstreeks vinden op Wwwpuntmg-elektrotechniekpuntnl Werkgebied regio zeeland

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Vriendelijke man en keurig werk afgeleverd.
 • 3sprongelektra
  3sprongelektra
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Elektricien in Veere

  Hoi, mijn naam is Arne Driesprong. Met mijn 18 jaar ervaring als elektricien, kan ik u met alles wat met elektra te maken heeft ondersteunen. Ik kan van mijzelf zeggen dat ik een vriendelijke meegaande man ben. Ik volg de wensen van u als klant en weet altijd een oplossing te vinden. U kunt ervan uit gaan dat zichtwerk qua montage er zeer netjes uitziet en alles wat voor het oog niet meer zichtbaar is, er volgens de norm gemonteerd wordt. Veiligheid staat bij mij op de eerste plaats.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Prima vakman!
 • Abmoal Zorgt
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Elektricien in Veere

  Abmoal Zorgt kan je helpen met je klus in Zuid-Holland, Noord-brabant en Zeeland en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Witgoed reparaties, zonnepanelen onderhoud en schilderwerk voor particulier en zakelijk. Zij bieden duidelijkheid en garantie. Neem direct contact op met Abmoal Zorgt om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Vriendelijke man , legt alles goed uit.
 • ARVAND Technical Services
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Elektricien in Veere

  Het technische servicebedrijf van Arvand is gevestigd in Nederland en ons doel is altijd om aan de vraag van onze klanten te voldoen. We zullen er altijd voor zorgen dat onze klanten tevreden zijn en bieden de meest concurrerende prijs in de branche. Klanttevredenheid, integriteit en toewijding zijn de kernwaarden van ons bedrijf. De team heeft tientallen jaren ervaring in de bouw en op het gebied van elektrotechniek. ---------------- Arvand technical services company is based in the Netherlands and our progress is always fulfilling our customer demands. We will always ensure our customer is satisfied, offered the most competitive price in the industry for our services. Customer Satisfaction, Integrity and commitment in all aspects of business are the core values of the company.our team has decades of experience in construction and electrician fields.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Hele nette mensen ze werken heel goed/hard en denken mee met extra opties wat handig kan zijn en komen altijd met oplossingen. Ik raad hun zeker aan en als ik nog meer dingen vernieuwd of vervangen wil hebben zal ik hun zeker bellen!
 • Jiyolektro
  Jiyolektro
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Elektricien in Veere

  Ben je op zoek naar een Elektricien? Dan kun je in Oost-Souburg bij Jiyolektro terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Heel netjes en neemt de tijd om goed te overleggen.
 • De Werckgroep
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Elektricien in Veere

  Wij helpen u graag verder met al uw klussen, groot en klein. Voor elke uitdaging is een oplossing. Onze specialiteit is installatiewerk. Met name het werk aan elektrische installaties zoals het uitbreiden van het aantal stopcontacten, vervangen van groepenkasten en het oplossen van storingen in uw elektrische installatie. Ook het compleet vernieuwen van uw elektrische installatie is mogelijk. Daarvoor werken wij niet alleen overdag maar in de avonden en het weekend! Dit is ook mogelijk voor lekkages door bijvoorbeeld beschadigen water toevoer of afvoerleidingen. Ook veel voorkomend is het voorbereiden van installatie werk voor het plaatsen van een nieuwe keuken. Denk hierbij aan waterleidingen verplaatsen, afvoeren verplaatsen, en het aanleggen van een kookgroep voor het overstappen naar elektrisch koken. Met partnerbedrijven bieden wij daarnaast ook het installeren van airconditioning systemen aan en het plaatsen van zonnepanelen. Ook herstelwerkzaamheden aan muren en plafonds kunnen wij via onze vaste partners aanbieden. Dit alles gaat in goed overleg waarbij klanttevredenheid het grote doel is. Wij stoppen niet voordat alles naar wens is geïnstalleerd. Wij komen graag bij u langs om geheel vrijblijvend uw opdracht te bespreken.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  De opdracht voor Peter was een probleem in onze meterkast te verhelpen. Daarbij constateerde hij dat de vorige installateur een aantal fouten had gemaakt. Deze heeft hij mij uitgelegd. Daarna heeft hij alles keurig opgelost. De 2 fasen aansluiting van onze kookplaat heeft hij vervangen voor een 3 fase aansluiting. Verder heeft hij een aparte groep voor onze Quooker gemaakt. Wij zijn echt buitengewoon tevreden over de wijze waarop Peter deze klus heeft geklaard!
 • ReKaElektro
  ReKaElektro
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Elektricien in Veere

  ReKaElektro is a company offering electrical services in the Zealand region. I have 15 years of professional experience in: -Installation of electrical installations in homes and factories. -Installation of solar panels. -Connection of electrical devices (air conditioning, pumps, etc.). -Finding and eliminating faults in electrical installations.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Prima & snelle service.
 • Eva Bouw
  Eva Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7542 reviews
  Elektricien in Veere

  Goedemorgen, Ik ben Waclaw, ik heb meer dan 30 jaar ervaring op verschillende gebieden. Ik heb in diverse landen en bedrijven gewerkt. Op mijn werk had ik te maken met veel bouwsystemen. Daarom ben ik in staat om een goed advies aan mijn klanten te geven en ik kan altijd de beste oplossing vinden. Bij alle opdrachten doe ik mijn best alsof ik heb voor mezelf deed. Ik doe alle klusjeswerk in huis maar tuinwerk is mijn favoriet. Veel bedrijven willen geen kleine reparaties of renovaties doen, maar ik ben er om u te helpen, zelfs met het kleinste probleem. Er bestaat de mogelijkheid om voordelige materialen uit het buitenland te bestellen.

  Laatste review:
  Vloerverwarming installeren of vervangen-
  De mogelijkheden voor het aanleggen van een vloerverwarming door de gehele woning, zijn door de eigenaar op een heldere en duidelijke manier aan ons uiteen gezet. Met vakkundige adviezen. Een duidelijke prijsopgave zonder verrassingen. Super....... Alle werkzaamheden zijn conform afspraak professioneel en tijdig uitgevoerd. Hiervoor onze complimenten . Eva Bouw staat voor wat zij zeggen.............. Top Magriet en Henk Breskens
 • vanGurp Engineering
  vanGurp Engineering
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Elektricien in Veere

  vanGurp Engineering is gespecialiseerd in advies en installatie van alle techniek in en rond de duurzame woning. We installeren zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en nog veel meer. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen. Goed werk voor een eerlijke prijs.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Snelle uitvoering, deskundig een bestaande set zonnepanelen aan een nieuwe gekoppeld.

4.7

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Veere, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 92 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Veere

Populaire diensten

Andere vakmensen in Veere

Vind vakmensen bij jou in de buurt