Vind elektriciens in Nieuwe Pekela

Op zoek naar elektriciens in Nieuwe Pekela? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Nieuwe Pekela

 • A.R.S.Bedum
  A.R.S.Bedum
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Elektricien in Nieuwe Pekela

  A.R.S. is een eenmanszaak. Ik ben werkzaam in het ombouwen van voertuigen op het gebied van elektronica sinds 1980 en huisinstallaties vanaf 2021 met betrekking tot het aanpassen van groepenkasten en verlichting. Hiervoor heb ik mijn bevoegheid in 2021 behaald. I

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Zeer vriendelijk en snel. De klus was snel gedaan en voor een goede prijs. Aan te bevelen.👍
 • Koetje Company
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Elektricien in Nieuwe Pekela

  Elektra, Brand-, Inbraak-, Camerabeveiliging & Toegangscontrole

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Komt op tijd, werkt netjes en is op tijd klaar. Prima !
 • Fred Assendelft
  Fred Assendelft
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Elektricien in Nieuwe Pekela

  Officieel kom ik uit Heemstede en ben daar altijd werkzaam geweest in de toegangstechniek, elektra en kleine klusjes in en om het huis. Nu hebben we de stap gezet om te verhuizen naar Groningen en daar opnieuw te beginnen. Graag zou ik mijn werkzaamheden voortzetten, maar dan in het mooie hoge noorden.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Fred heeft vakkundig alles opnieuw voorzien van kit en de lekkage verholpen. Fred is zeer prettig in de omgang!
 • Wolffers Elektrotechniek
  Wolffers Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.4 van 54.4512 reviews
  Elektricien in Nieuwe Pekela

  Wolffers Elektrotechniek is uw partner op gebied van Elektrotechniek. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen en zullen wij ons uiterste best doen om u te ontzorgen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor alle elektrotechnische werkzaamheden o.a. : - Huisinstallaties; - Groepenkasten; - Laadpalen; - Zonnepanelen; Voor meer info : info at wolfferselektrotechniek punt nl

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Prima klus prettig contact.
 • Scholte Realisatie
  Scholte Realisatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Elektricien in Nieuwe Pekela

  Een jong bedrijf met een frisse kijk op uw maatwerk wensen voor zowel interieur als exterieur-bouw werkzaamheden en kleine renovatie klussen. Een oog voor detail en korte lijnen, heldere communicatie daar houdt ik simpelweg zelf ook van!

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  We zijn heel tevreden over de uitvoering van onze klus. Het werk is met veel nauwkeurigheid verricht. Daarnaast was de communicatie ook prettig.
 • Installatiebeheer Oldambt
  Installatiebeheer Oldambt
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Elektricien in Nieuwe Pekela

  Al meer dan 30 jaar een expert op het gebied van technische installaties en met medewerkers actief in de twee noordelijke provincies: Drenthe en Groningen. Wij zijn vooruitstrevend, persoonlijk en bieden u een de juiste kwaliteit zoals u die van een installatiebedrijf mag verwachten. Wij onderhouden en beheren, zo doen wij het onderhoud van de Cv-ketels. In goed overleg met onze opdrachtgevers plannen wij onze medewerkers, maken wij meer jaren ramingen en ontzorgen onze opdrachtgevers. Goed onderhoud beperkt storingen en zorgt voor een betere en zuiniger werking van de installaties. Wij verzorgen alle onderhoud aan uw technische installatie. Ook kunnen we zorgen voor zacht en kalkvrij water door het plaatsen van een waterontharder u kunt bij ons kiezen uit diverse modellen vraag naar de mogelijkheden

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Vriendelijk en klus snel geklaard
 • sb-electronics
  Beoordeling: 4.9 van 54.9552 reviews
  Elektricien in Nieuwe Pekela

  Ben al ruim 25 jaar werkzaam in de installatie-techniek, heeft u een renovatie, nieuwbouw, verbouw voornamelijk in de elektra, Vervangen/ uitbreiding groepenkast, Perilex aansluiting tbv inductie/keramische kookplaat. Ook voor aanleg/uitbreiden/versnellen van data ben ik beschikbaar, Brandmeld-systemen geen probleem.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Zeer snel een netjes.
 • Zonnestraal installatie
  Zonnestraal installatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Elektricien in Nieuwe Pekela

  Wij leveren en installeren in kortetermijn✨ Wij bieden een deskundig advies, afgestemd op uw specifieke situatie en helpen u, zodat u op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op uw energierekening kunt besparen Voordelen van zonnepanelen:⛔ Je verdient geld aan het terugleveren van de stroom Het is goed voor het milieu Je bent minder afhankelijk van een energieleverancier. Je wekt je stroom namelijk (deels) zelf op Een huis met zonnepanelen is aantrekkelijker voor veel kopers. Het energielabel van je huis wordt beter,

  Laatste review:
  Onderhoud en reparatie zonnepanelen-
  Geweldige samenwerking. Netjes en en zeer correct werkt nauwkeurig en zorgvuldig. Omvormer was defect Zonnestraal installatie heeft de garantie afwikkeling geregeld ook zijn de zonnepanelen herplaats omdat het niet kundig was gemonteerd door de vorige aannemer.
 • Andre Kok elektrotechniek
  Andre Kok elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Elektricien in Nieuwe Pekela

  Andre Kok elektrotechniek kan je helpen met je Elektricien klus in Nieuwe Pekela en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Andre Kok elektrotechniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • ConX Networks
  ConX Networks
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Elektricien in Nieuwe Pekela

  ConX Networks is ontstaan uit jarenlange ervaring met Linux, wireless netwerken, netwerk- en serverbeheer en online/offline ICT helpdesk. Deze ervaring zetten we nu in bij het ontwerpen en samenstellen van netwerkoplossingen op maat. Zowel voor kleine (thuis)netwerken als netwerken voor MKB, scholen en andere organisaties heeft ConX een mooi pakket aan oplossingen klaar liggen. Zie ook https://www.conx.link Netwerkontwerp en -beheer

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Kundig, vriendelijk, betrouwbaar, helemaal top.

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Nieuwe Pekela, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 182 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Nieuwe Pekela

Populaire diensten

Andere vakmensen in Nieuwe Pekela

Vind vakmensen bij jou in de buurt