Vind elektriciens in Hapert

Op zoek naar elektriciens in Hapert? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Hapert

 • Styp Techniek
  Styp Techniek
  Beoordeling: 4.4 van 54.4562 reviews
  Elektricien in Hapert

  Bent U geïnteresseerd in samenwerking met Styp Techniek en ben op zoek naar een echte vakman dan lees gerust verder. Ik ben een professionele en ervaren elektricien en monteur. Meer dan 15 jaar ervaring. Ik doe graag aan: stopcontacten, verlichting, schakelaars en groepenkasten. Denk aan monteren, uitbreiden, vervangen, instaleren of storingen opzoeken en oplossen. In één woord algemene electro werkzaamheden. Ik ben gespecialiseerd in alle soorten metingen aan elektrische installaties of netten. Denk aan een expertises, capaciteit metingen, verbruikt metingen of allerlei testen van de elektrische installaties. Ik ben gediplomeerd en gecertificeerd electro-monteur. Ik bied 24uur service. Ik werk alleen met hoogwaardige gereedschappen en volgens de normen. Mijn motto is: ik werk veilig of ik werk niet. Mijn werk is altijd netjes en goed uitgevoerd. De voorrijd kosten zijn 1€ (ex. Btw.) per 1km. Ik ben gevestigd in Veldhoven. Als u interesse heeft in samenwerking dan hoor ik het graag. Aangenaam Styp Techniek KvK 90206835 Met vriendelijke Groet Tomasz Stypulkowski

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Men kwam keurig op tijd met twee man en klus is geheel volgens plan en in korte tijd uitgevoerd. Vriendelijke mensen, goed werk afgeleverd !
 • Cools Holding B.V.
  Cools Holding B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7538 reviews
  Elektricien in Hapert

  Chris Witgoed . kan je helpen met je Witgoed reparaties Ik sta klaar om al je vragen over Reparatie witgoed te beantwoorden. Neem direct contact op met Chris Witgoed reparatie om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Is uw wasmachine, vaatwasser, koelkast of ander witgoed apparaat defect? kennis van alle merken witgoed, altijd 3 maanden garantie op de reparatie. Na onderzoek zal er een prijsopgaaf gemaakt worden, na overleg zal het probleem verholpen worden. 20 jaar ervaring in reparatie van huishoudelijke apparaten. onder andere reparatie van de volgende witgoed aparaten: -Vaatwasser -Droger -Wasmachine -Oven -Koelkast -Vriezer -kookplaat en alle overige witgoed apparaten.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Goede vakman, wel prijzig.
 • Hooijen elektro
  Hooijen elektro
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Elektricien in Hapert

  Hooijen elektro kan je helpen met je Elektricien klus in Vessem en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden... te beantwoorden. Neem direct contact op met Hooijen elektro om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Erg professionele en behulpzame elektricien. Werkt snel, zorgvuldig en levert hoge kwaliteit werk af.
 • De Kort Luchttechnische Installaties
  De Kort Luchttechnische Installaties
  Beoordeling: 4.4 van 54.4516 reviews
  Elektricien in Hapert

  Ons bedrijf bestaat al ruim 20 jaar als een bedrijf in uitsluitend luchtbehandeling, is uitgegroeid tot een bedrijf wat gespecialiseerd is in Airconditioning, Luchtbehandeling, Koeling. Op welke manier u uw ruimte ook wilt koelen of verwarmen, onze ervaren medewerkers zoeken samen met u naar de voordeligste en beste oplossing.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Klus goed verlopen, zeer slechte nazorg. Belooft van alles , maar komt afspraken niet na. Reageert niet whatsapp berichten en zegt je moet e-mails sturen. Op e-mails wordt ook niet gereageerd. Ik zoek wel een andere mensen , die eerlijk en vakkundig zijn. Jammer Peter , dat je zo met mensen om gaat. Ik had vertrouwen in jou en uw bedrijf. Maar jammer en triest. Vaarwel.
 • Wilting Technische Installaties
  Beoordeling: 4.7 van 54.7525 reviews
  Elektricien in Hapert

  Gespecialiseerd in het vervangen en aanbrengen van de meterkast. Maar ook de aanleg van bekabeling ook data bekabeling behoord tot het vakgebied. Netjes afspraken nakomen en een fatsoenlijke omgang met de klant staan bij mij hoog in het vaandel.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Op tijd en helemaal conform afspraak uitgevoerd. Je kunt afspraken met hem maken die hij nakomt. Denkt mee en heeft duidelijk zijn vak heel goed in de vingers, weet waar hij over praat.
 • Best Multimedia
  Best Multimedia
  Beoordeling: 5 van 55526 reviews
  Elektricien in Hapert

  Hallo Mijn naam is Danny ben een allround ventilatie monteur en zit meer dan 20 jaar in het vak. op gebied van wtw systemen, mechanische ventilatie en badkamerventilatie. voor regulier onderhoud, vervanging en systeem aanleggen + naar behoren inregelen naar afzuig capaciteit per ruimte . doe ook kanalen reinigen en kanalen aanleggen of aanpassen (verleggen). mocht u ventilatie werkzaamheden willen laten uitvoeren hoor ik het graag. mvg danny.

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem installeren of vervangen-
  Het was mogelijk om een afspraak in de avond te maken. Mechanische ventilatie vervangen en ingeregeld, tevens alle kanalen gereinigd. Daarna goede uitleg gekregen over de afstandsbediening. Buitengewoon tevreden. Ik kan deze vriendelijke mannen aanraden.
 • Kuijpens Techniek
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Elektricien in Hapert

  Kuijpens Techniek kan je helpen met je Installatiebedrijf, Elektricien klus in Veldhoven en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Stopcontacten en schakelaars installeren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Kuijpens Techniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Diagnose van elektrische systemen-
  Absolutely brilliant work! Upgraded my mains board at a very affordable price. Very neat work. I would highly recommend Pieter
 • De kort Luchttechnische Installaties
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Elektricien in Hapert

  De kort Luchttechnische Installaties Klimaattechniek: Luchtbehandeling & koeltechniek. werkgebied: landelijk opleidingen: Koelmonteur. stek gecertificeerd. Op nieuwe installatie met levering units 10 jaar garantie op de compressor en 5 jaar garantie op de totale installatie. Verzerkingen: zijn afgesloten voor bedrijf aansprakelijkheidsverzekering en car verzekering. ons huismerk is LG wij werken alleen met de nieuwste producten. Mocht er specifiek vraag zijn naar een ander merk dan is dat absoluut geen probleem. wilt u een zeer nette prijs voor de levering en of montage van u airco of materialen voor de Luchtbehandeling dan bent u bij ons op het juiste adres.

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Prima bedrijf om je klus neer te leggen. 2 buitenunits op druk getest en gevacuümeerd. Er wordt tijdens de klus uitgelegd wat er gebeurd en ze geven tussendoor nog wat tips voor onderhoud. Meerwerk wat op voorhand nodig zou zijn wordt ook eerlijk en netjes niet gedaan als het toch niet nodig blijkt te zijn. Dat scheelt weer op de eindfactuur die marktconform is.
 • Markx Ansems
  Markx Ansems
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Elektricien in Hapert

  Markx gespecialiseerd in grondwerken tuinaanleg sloopwerk. Leeg halen van tuinen, uitgraven van trampoline en zwembaden, leggen van graszoden,

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Zeer content met resultaat. Biedt maatwerk, denkt mee in oplossingen. Herbruikt spullen indien nodig. Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Elektriciteitswerken Jan Vermeiren

  Nog geen reviews

  Elektricien in Hapert

  Heb je een Elektricien nodig in Hapert of omgeving? Elektriciteitswerken Jan Vermeiren kan je helpen met alle klussen die een Elektricien voor je kan uitvoeren, zoals Alarmsysteem installeren of vervangen, Elektra aanleggen of repareren, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

4.7

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Hapert, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 531 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Hapert

Populaire diensten

Andere vakmensen in Hapert

Vind vakmensen bij jou in de buurt