Domotica specialisten in Kraggenburg

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde domotica specialisten in Kraggenburg. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de domotica specialisten van Werkspot in Kraggenburg

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Kraggenburg

 • Castris Beveiliging
  Castris Beveiliging
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Domotica specialist in Kraggenburg

  Als je op zoek bent naar een Beveiligingsbedrijf, Domotica specialist, Data Specialist of Elektricien in Kampen, dan kan Castris Beveiliging je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Alarmsysteem installeren of vervangen, Deurbel of intercom installeren of repareren, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Thermostaat plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Jelle is een vriendelijke hardwerkende jongen met de juiste vakkennis. Hij heeft ons in elk geval geholpen aan fatsoenlijk bedraad internet in huis.
  Kom in contact
 • JH BouwTotaal
  JH BouwTotaal

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Kraggenburg

  ...

  Kom in contact
 • Ger’s klusbedrijf
  Ger’s klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9577 reviews
  Domotica specialist in Kraggenburg

  Ger’s klusbedrijf kan je helpen met je Elektra, Stopcontacten en schakelaars installeren, Reparatie witgoed, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen... Neem direct contact op met Ger’s klusbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Netjes afgehandeld, geholpen met onderdelen vinden echt lief
  Kom in contact
 • Installatiebedrijf Mulders
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Domotica specialist in Kraggenburg

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf, Aannemer, Domotica specialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Stratenmaker, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf, Witgoed monteur in D.P.A. Weeversstraat, 8316 GG Marknesse, dan kan Installatiebedrijf Mulders je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Warmte isolatie, Renovatie huis... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Vloerverwarming installeren of vervangen-
  Fijn geholpen door Tom! Heeft onze oude mengverdeler vervangen voor een open pomploze verdeler en ook nog even de buizen van de vloerverwarming gereinigd. Ook veel goede tips van gekregen om zelf nog wat kleine loodgieters werkzaamheden uit te voeren.
  Kom in contact
 • VD Bor Installatie
  VD Bor Installatie
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Domotica specialist in Kraggenburg

  Het bedrijf voor al uw elektra werken! Ga met ons het gesprek aan voor een goeie samenwerking.

  Kom in contact
 • Berendsen Installatietechniek
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Domotica specialist in Kraggenburg

  Berendsen Installatietechniek kan je helpen met je Installatiebedrijf, Stukadoor, Vloerspecialist, Elektricien, Dakdekker klus in Marknesse en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Laminaat leggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Berendsen Installatietechniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Komt afspraken na, gaat door tot het probleem is opgelost. Ook al was het meer werk dan vooraf gedacht. Lekkage verwarmingsbuis opgelost, stukje buis en koppelingen vervangen. Ik ben zeer tevreden en raad dit bedrijf zeker aan.
  Kom in contact
 • Preconnect
  Preconnect
  Beoordeling: 5 van 55547 reviews
  Domotica specialist in Kraggenburg

  Preconnect is voornamelijk gericht op het gebied van Telecommunicatie, ICT, Elektro en Camerabeveiliging. Op elk specifiek werkgebied hebben wij 25 jaar ervaring die we voor elk project optimaal benutten om zo goed mogelijk werk af te leveren. Preconnect levert diensten aan particulieren en bedrijven. De organisatie van Preconnect is opgezet met korte communicatielijnen. Zowel intern als extern betekent dit dat er snel en adequaat gereageerd kan worden op de wensen van de klant. Wij hebben als doelstelling een uitstekend eindprodukt af te leveren, die in zijn geheel zal voldoen aan de wensen van de klant.

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  De klus is snel gedaan en zoals afgesproken. Goede communicatie. Heel blij mee!
  Kom in contact
 • IT Optimizer
  IT Optimizer
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Domotica specialist in Kraggenburg

  Hey, ik ben Koene Kisjes, de man achter IT Optimizer. Ik regel complete IT-oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Van netwerkbeheer, werkplekbeheer en wifi-optimalisatie tot camerabeveiliging, ik zorg dat alles soepel draait. Met mijn Odoo-integraties maak ik het leven van ondernemingen een stuk makkelijker. Ook realiseer ik hoogwaardige UTP bekabeling voor een betrouwbare en snelle verbinding. Altijd met een persoonlijke touch, want ik geloof in oplossingen op maat die de boel echt verbeteren.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Erg prettige samenwerking. Hij denkt goed mee in oplossingen en gaat door tot dat het goed werkt. Communicatie verloopt erg netjes. Blij met de samenwerking
  Kom in contact
 • klusbedrijf bvdb

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Kraggenburg

  Heb je een Schilder, Elektricien, Klusbedrijf nodig in Kampen of omgeving? klusbedrijf bvdb kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Elektricien, Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Stopcontacten en schakelaars installeren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Kom in contact
 • Daniël de Graaf installatietechniek
  Daniël de Graaf installatietechniek

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Kraggenburg

  Heb je een Installatiebedrijf nodig in Kampen of omgeving? Daniël de Graaf installatietechniek kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Kraggenburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 31 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale domotica specialisten in Kraggenburg

Andere vakmensen in Kraggenburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt