Vind domotica specialisten in IJsselmuiden

Op zoek naar domotica specialisten in IJsselmuiden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in IJsselmuiden

 • Castris Beveiliging
  Castris Beveiliging
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Domotica specialist in IJsselmuiden

  Als je op zoek bent naar een Beveiligingsbedrijf, Domotica specialist, Data Specialist of Elektricien in Kampen, dan kan Castris Beveiliging je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Alarmsysteem installeren of vervangen, Deurbel of intercom installeren of repareren, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Thermostaat plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  Prima verlopen. Contact was goed, Jelle is een kundige expert, nette prijs.
 • Ger’s klusbedrijf
  Ger’s klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9559 reviews
  Domotica specialist in IJsselmuiden

  Ger’s klusbedrijf kan je helpen met je Elektra, Stopcontacten en schakelaars installeren, Reparatie witgoed, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen... Neem direct contact op met Ger’s klusbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Goed werk, goed gecheckt, prettige communicatie
 • IT Optimizer
  IT Optimizer
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Domotica specialist in IJsselmuiden

  Hey, ik ben Koene Kisjes, de man achter IT Optimizer. Ik regel complete IT-oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Van netwerkbeheer, werkplekbeheer en wifi-optimalisatie tot camerabeveiliging, ik zorg dat alles soepel draait. Met mijn Odoo-integraties maak ik het leven van ondernemingen een stuk makkelijker. Ook realiseer ik hoogwaardige UTP bekabeling voor een betrouwbare en snelle verbinding. Altijd met een persoonlijke touch, want ik geloof in oplossingen op maat die de boel echt verbeteren.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Erg prettige samenwerking. Hij denkt goed mee in oplossingen en gaat door tot dat het goed werkt. Communicatie verloopt erg netjes. Blij met de samenwerking
 • Preconnect
  Preconnect
  Beoordeling: 5 van 55547 reviews
  Domotica specialist in IJsselmuiden

  Preconnect is voornamelijk gericht op het gebied van Telecommunicatie, ICT, Elektro en Camerabeveiliging. Op elk specifiek werkgebied hebben wij 25 jaar ervaring die we voor elk project optimaal benutten om zo goed mogelijk werk af te leveren. Preconnect levert diensten aan particulieren en bedrijven. De organisatie van Preconnect is opgezet met korte communicatielijnen. Zowel intern als extern betekent dit dat er snel en adequaat gereageerd kan worden op de wensen van de klant. Wij hebben als doelstelling een uitstekend eindprodukt af te leveren, die in zijn geheel zal voldoen aan de wensen van de klant.

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  De klus is snel gedaan en zoals afgesproken. Goede communicatie. Heel blij mee!
 • Stoel Dienstverlening
  Stoel Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Domotica specialist in IJsselmuiden

  Stoel Diensverlening is een jonge organisatie die met de klant mee denkt. Internet of netwerk aanleggen is 1 van de diensten die aangeboden wordt. Ook het oplossen van problemen is een dienst die aangeboden wordt

  Laatste review:
  Voordat stoel dienstverlening er was veel storingen in mijn camerasysteem. Lars raadde me aan Nest te gaan gebruiken wat bij mij volledig onbekend was. Het was wel een behoorlijke investering maar het werkt super. Ik zou nooit meer terug willen naar mijn oude systeem. Binnenkort mijn internet maar beter maken voor meer camera's Lars.
 • Duurzaamkrachtig

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in IJsselmuiden

  Duurzaamkrachtig is gespecialiseerd in het leveren en aanleggen van zonnepanelen, omvormers en thuisaccu's. Ook het aanleggen van de bekabeling of het uitbreiden van de groepenkast hoort tot onze werkzaamheden. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen. Ons werkgebied is regio Zwolle

 • Leef AV
  Leef AV
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Domotica specialist in IJsselmuiden

  Leef AV is uw vertrouwde installateur voor de professionele installatie van Hifi en Homecinema. Vanuit deze specialisatie kan Leef AV ook fundamentele klussen aanpakken, zoals elektra en het netwerk in uw huis. Dus of u nu een stopcontact, een lamp, speakers of zelfs een complete thuisbioscoop wilt laten installeren; dan bent u bij Leef AV aan het goede adres!

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Levi denkt met je mee, werkt super netjes en is enorm enthousiast. Zoek je een leuke partij voor je licht- of audioplan, kies dan zeker voor Leef AV!
 • Kalter Techniek
  Kalter Techniek

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in IJsselmuiden

  Kalter Techniek kan je helpen met je Elektricien klus in Kampen en omgeving. Kalter Tecjniek is gespecialiseerd in vele verschillende elektra werkzaamheden al met ruim 17 jaar ervaring in elektrotechnische en mechatronische werkzaamheden. Zij staan klaar om al je vragen over: Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen, Boiler plaatsen of vervangen, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Lamp ophangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Kalter Techniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • van Heerde Facilitaire Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Domotica specialist in IJsselmuiden

  Voor elektra en tuinklussen! Voor vele elektra en tuin klussen in en rondom uw woning of bedrijfspand bent u vakkundig, betrouwbaar voor een gunstige prijs klaar bij ons bedrijf. Ons bedrijf is relatief nieuw maar door de vakkundige jarenlange ervaring kunnen wij kijken naar passende en werkbare oplossingen. Uiteraard werken wij op bepaalde leveringen met garantie, wij zullen dit op de offerte specificeren. De materiaal keuze is altijd in overleg. Want de prijs en kwaliteit verhouding bespreken wij graag met u.

  Laatste review:
  Als ik nog een klusje heb, vraag ik hem weer. Dat zegt genoeg, toch?
 • Van Driel houtbewerking

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in IJsselmuiden

  Ik ben de zoon van de baas van bedrijf. Ik heb elektrotechniek niveau 4 behaald, en zou graag in het weekend bijverdienen

4.9

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in IJsselmuiden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 34 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale domotica specialisten in IJsselmuiden

Andere vakmensen in IJsselmuiden

Vind vakmensen bij jou in de buurt