Vind Tuinmannen in Kraggenburg

Op zoek naar Tuinmannen in Kraggenburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Kraggenburg

 • Vintra
  Vintra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Tuinman in Kraggenburg

  Vintra Dienstverlening kan je helpen met je Hovenier klus in Drenthe en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Aardige man, super snelle service. We zijn heel blij met onze tuin. Bedankt Vincent.
  Kom in contact
 • J. van der Linde Dienstverlening
  J. van der Linde Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Tuinman in Kraggenburg

  Jaren ervaring mbt straten, graszoden ,kunstgras leggen en schuttingen plaatsen . Voor tuinonderhoud kom ik ook graag bij u langs en ook daar zullen wij samen wel uitkomen .Sinds een half jaar ook vloeren gelegd in opdracht van bedrijven .Denkt u aan een nieuwe pvc of laminaat vloer ? Kom graag bij u langs met verschillende stalen zodat u in uw eigen omgeving kunt zien welke vloer en kleur het beste bij uw interieur past Uiteraard heb ik foto's van afgeronde klussen

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  De mannen waren op tijd en hebben goed werk afgeleverd.
  Kom in contact
 • Natuurlijk Sweis
  Natuurlijk Sweis
  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews
  Tuinman in Kraggenburg

  Natuurlijk Sweis kan je helpen met je tuin klus in Wezep en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Tuinonderhoud, te beantwoorden. Neem direct contact op met Natuurlijk Sweis om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Hard en netjes gewerkt. Prettig contact. Klus precies uitgevoerd zoals we wilden. Bedankt Sweis! Ik raad Sweis iedereen aa.
  Kom in contact
 • KGV Kampen Groenvoorziening
  KGV Kampen Groenvoorziening
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Tuinman in Kraggenburg

  welkom om het profiel van hovenier in kampen/kampen groen voorziening hierbij een korte presentatie wat ik doe voor u als klant, hovenier in kampen is een bedrijf wat zich bezig houd met alle werkzaamheden in en rond uw tuin zo houden we ons bezig met aanleg , onderhoud , straatwerkzaamheden/herstraten, en alle verdere werkzaamheden we werken met de best geselecteerde producten en gaan niet eerder weg of u moet tevreden dus zoekt u een vakman in uw tuin horen we het graag

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Professioneel, aardig, goed werk geleverd
  Kom in contact
 • Door Peter hoveniers
  Door Peter hoveniers
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Tuinman in Kraggenburg

  Hoi! Ik ben Peter, sindskort heb ik een eigen bedrijf: Door Peter hoveniers. Heb jij wensen wat betreft de tuin? Dan kan ik je misschien wel helpen. Laten we met elkaar in contact komen, en wie weet wordt jouw tuin aangepakt, door Peter hoveniers. Vriendelijke groet, Peter

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  harde hele aardige werker, komt afspraken na! Dus zeer aan te raden.
  Kom in contact
 • I.M. van Gent
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Tuinman in Kraggenburg

  Wij zijn een klein loonwerkbedrijf dat tuinen onderhoud. Onze specialiteit is vormsnoeien en knippen. Ook voor het ophalen van oude bestrating en het leggen van sierbestrating. Voorheen waren we een boomkwekerij bedrijf.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Tuin is naar volle tevredenheid in orde gebracht, Heg snoeien, bomen/struiken snoeien, onkruid verwijderen. Werkt fijn door en overlegt wat gedaan moet worden.
  Kom in contact
 • Van Houweling Hoveniers
  Van Houweling Hoveniers
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Tuinman in Kraggenburg

  Van Houweling Hoveniers (De Houten Handel) kan je helpen met je tuinonderhoud en aanleg! Neem direct contact op met Van Houweling Hoveniers om je klus te bespreken.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Wilmer heeft voor ons een stuk tuin 'ontbost' en een mooie oprit aangelegd. Ik vond de kennismaking prettig, omdat hij geïnteresseerd overkwam, geduldig luistert en vlot meedenkt. Dat bleek heel nuttig. De kwaliteit die hij aflevert is uitstekend en door zijn vriendelijke en betrouwbare voorkomen was het fijn om hem in en rondom het huis te hebben. Ik raad zijn diensten van harte aan!
  Kom in contact
 • Bouw- en Montagebedrijf Matthijsse

  Nog geen reviews

  Tuinman in Kraggenburg

  Bouw en Montagebedrijf Matthijsse is al ruim 30 jaar een begrip op het gebied van bouw, verbouw en renovatie. Ons werkgebied is de regio Noordoostpolder, Flevoland en Overijssel, maar wij durven daarbuiten ook best uw klus te klaren. Onze specialiteit is het renoveren van de zogenaamde arbeiderswoningen, het onderhouden van de zogenaamde schokbeton schuren, maar ook een badkamer metamorfose is zo maar een greep uit de werkzaamheden waar wij voor staan.

  Kom in contact
 • Maarten van Kan
  Maarten van Kan
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Tuinman in Kraggenburg

  Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Maarten van Kan en ik ben eigenaar van dit bedrijf en ik ben begin 2016 gestart met een zelfstandig klussenbedrijf. Voornamelijk houd ik mij bezig met het bedenken van oplossingen voor in en om huis. Daarbij ben ik graag betrokken bij het hele proces van idee tot ontwerp en uitvoering. Hierbij zet ik mij breed in, van klant begeleiding in ontwerp door middel van 3d tekeningen en bezoek aan showrooms. Zelf ben ik ook VCA gecertificeerd, wat inhoudt dat ik veilig en milieu bewust werk. Bij de uitvoering ben ik ook van alle markten thuis van elektra aanleggen en muren plaatsen tot sanitair en tegelwerk. Ik doe ongeveer op jaar basis 50+ aan projecten wat uit verschillende werkzaamheden bestaat. Wij geven garantie op ons werk. De garantie voorwaarden worden altijd van tevoren besproken met de opdrachtgever en Maarten van Kan. Voor al uw klussen heeft u aan mij een one-man-shop. Gemakkelijk en fijn voor u omdat er niet voor verschillende klussen steeds andere mannen over de vloer komen. Zullen we er samen iets moois van maken?

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Snelle hulp en vriendelijke meneer
  Kom in contact
 • JH BouwTotaal
  JH BouwTotaal

  Nog geen reviews

  Tuinman in Kraggenburg

  ...

  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Kraggenburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 129 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Kraggenburg

Andere vakmensen in Kraggenburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt