Klusbedrijven in Zundert

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde klusbedrijven in Zundert. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de klusbedrijven van Werkspot in Zundert

Enkele van onze best beoordeelde klusbedrijven in Zundert

 • LMB boom en groenonderhoud
  LMB boom en groenonderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Klusbedrijf in Zundert

  Jonge en dynamische onderneming dat gespecialiseerd is in groenonderhoud in de ruimste zin des woord. Snoeien, beplanten, tuinaanleg, bomenkap/verzorging..... U bent bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een niet lullen maar poetsen mentaliteit en binnen ons bedrijf staan drie kernwaarden centraal. Namelijk: duidelijkheid, kwaliteit voor een eerlijke prijs en persoonlijk contact. Daarnaast beschikken wij ook over een paar handige handjes en zijn wij ook in te zetten voor allersoort klussen binnens- en buitenshuis. Hierbij valt te denken aan het (de-) monteren van meubeks, schilderwerk, plaatsen van schuttingen, enz. Spreekt het bovenstaande u aan, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Onze grote tuin was erg verwilderd. Via werkspot is Mark Blom van LMB Groenvoorziening gekomen. Samen met een collega hebben ze heel hard gewerkt. Ook het groenafval is afgevoerd. Het is weer keurig netjes Super aardige mannen, in het najaar doen we opnieuw een beroep op LMB.
  Kom in contact
 • Installatiebedrijf naalden
  Installatiebedrijf naalden
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Klusbedrijf in Zundert

  Werkzaam in regio Rucphen 3 jarige opleiding Installatechniek+werkervaring Lid van techniek nederland In bezit van het co-keurmerk -complete badkamer renovaties -warmtepompen -GAWALO (gas,water,loodgieterswerken) -zinkwerk -cv systemen -airco systemen

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Fantastisch. Duidelijke communicatie. Stipt op tijd. Lastige klus maar duidelijk vakmanschap en creativiteit en uiteindelijk is het helemaal opgelost.
  Kom in contact
 • JMP Groenonderhoud
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Klusbedrijf in Zundert

  Jong en dynamisch bedrijf met een brede specialisatie. Wij verrichten onder andere hovenierswerkzaamheden (waaronder ook het leggen van graszoden en kunstgras), straatwerk zaamheden, plaatsen van overkappingen en schuttingen (timmerwerkzaamheden) en zijn tevens gespecialiseerd in het (klimmend) kappen en snoeien van bomen. Wij werken vlot, efficiënt en tegen een acceptabele prijs.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Alles is prima gegaan. Ben heel tevreden.
  Kom in contact
 • R.J.L Oostvogels snijgroen
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Klusbedrijf in Zundert

  Ik heb een boomkwekerij ervaring in tuinbouw. Ik ben allround hovenier in mijn vrije tijd.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Nice work, everything was awesome
  Kom in contact
 • Gommers allround projecten
  Gommers allround projecten
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Klusbedrijf in Zundert

  Wij zijn een allround projecten bedrijf, dat van wens van de klant een tastbaar product willen maken. denk hierbij aan op maat overkappingen, carport, speelhuisjes, pergola`s , vlonders en noem maar op ook voor de kleinere klus kunt u ons altijd benaderen

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Zeer tevreden met het vakkundig plaatsen van nieuw tuinhuis.
  Kom in contact
 • Hereijgers eco Tuinen
  Hereijgers eco Tuinen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6541 reviews
  Klusbedrijf in Zundert

  Hereijgers Eco Tuinen; de hovenier in de regio Zundert Hereijgers Eco Tuinen is de hovenier voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies in West-Brabant. Wij zijn gevestigd in de gemeente Zundert, maar wij zijn veelvuldig werkzaam in onder andere de regio Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Breda en zelfs in Turnhout. Hereijgers Eco Tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Laat uw droomtuin realiseren door Hereijgers Eco Tuinen en wij staan u bij tijdens het gehele proces, van ontwerp tot realisatie. Wij bieden u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg: Leggen van sierbestrating Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting Leggen van vlonders Beplanting Beregeningssystemen aanleggen Vijver graven en aanleggen Hereijgers Eco Tuinen voor alles op het gebied van aanleg en onderhoud van uw tuin Hereijgers Eco Tuinen heeft zich als jong en dynamisch hoveniersbedrijf gespecialiseerd is de aanleg, het onderhoud van tuinen en vijvers op een ecologische manier. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door het gebruik van alternatieve middelen voor chemische middelen. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan een beter milieu. Neem meteen contact met ons op en vraag een offerte aan.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Pascal is een goede tuinman en heeft ook kennis over beplanting. Houdt zich aan zijn afspraken dus wat ons betreft meer dan tevreden
  Kom in contact
 • R.Herijgens Tuinaanleg
  R.Herijgens Tuinaanleg
  Beoordeling: 2.5 van 52.552 reviews
  Klusbedrijf in Zundert

  Wij zijn een jong bedrijf met een groote drijfsveer voor de tuinen. Wij doen van alles hierbij moet u denken aan complete Tuinaanleg van houtwerk tot straat werk tot gazons aanleggen met robot maaiers, sfeer verlichting aan brengen in uw huidige of nieuwe tuin en onderhoudt van uw tuin.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Rik is een gedreven jongeman met kennis van zaken. Hij onderneemt snel actie.Een harde werker ...alle lof daarvoor. Wij zijn tevreden hoe hij het tuintje van mijn oude moeder opknapte en weer leefbaar maakte. Ook onze tuin en vijver, kreeg door een medewerker van hem , een goede opknapbeurt, waarvoor dank. De volgende keer weten we Rik te bereiken.
  Kom in contact
 • Voorduin allround
  Voorduin allround
  Beoordeling: 4.7 van 54.7565 reviews
  Klusbedrijf in Zundert

  Na ruim 12 jaar werkzaam te zijn in de bouw besloten om voor mijzelf te beginnen als Voorduin Allround. In te huren voor onder andere Loodgieterswerk, grote of kleine verbouwingen/ renovaties, plaatsing van binnenmuren/ koven ( metal stud of hout), cinewalls,vervangen van badkamer/wc, plaatsing badkamer meubels/ douche wanden, tegelwerk

  Laatste review:
  Radiatorkranen plaatsen of vervangen-
  Klus goed uitgevoerd, netjes en volgens afspraak. Hierna kon ik geen contact meer krijgen met de man voor vervolg werkzaamheden, heeft mij geblokkeerd om een onduidelijke reden. jammer.
  Kom in contact
 • AB Montage&Transport
  AB Montage&Transport
  Beoordeling: 4.9 van 54.95134 reviews
  Klusbedrijf in Zundert

  Wij zijn een montage bedrijf dat gespecialiseerd is in het monteren van Ikea meubels. 90% van wat wij monteren zijn de pax kasten maar ook andere meubels zoals, de malm, Brimnes, Hemnes en bedden. Kortom alles wat de IKEA verkoopt. Tevens doen we ook pax kasten vakkundig demonteren vervoeren en weer monteren Bij ons bent u uiteraard voordeliger uit. En u meubels worden vakkundig in elkaar gezet. Wij werken veilig en netjes. Ook voeren wij het karton af. Als wij klaar zijn zit u niet meer met zorgen over de afval daar zorgen wij voor u kunt meteen genieten van u meubels. Alvast bedankt Team AB-Montage&transport.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Abil heeft een prachtige kastenwand bij ons gemonteerd! Bestaande uit een combinatie van Pax en Metod. Na ons verzoek kon hij de volgende dag al langskomen om de kasten te monteren. Hij werkt snel, precies en denkt mee. Zeer professioneel en goed geprijsd. We zijn ongelofelijk blij met het resultaat! Wat mij betreft krijgt hij 6 sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Kom in contact
 • klusbedrijf Kommers
  klusbedrijf Kommers
  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews
  Klusbedrijf in Zundert

  Waar kan ik u mee van dienst zijn? Ik kan nagenoeg alle kleine klusjes /werkzaamheden in en rond het huis uitvoeren. Ik werk snel en efficiënt, maar uiteraard zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ook ruim ik na de werkzaamheden alles netjes op. Betaling per uur,per dag,per klus.Het is allemaal bespreekbaar. -Kasten monteren/demonteren -Meubels monteren/demonteren -Keuken monteren/demonteren -Behang verwijderen -Tegels verwijderen -Tv ophangen -Lamp plaatsen -Laminaat leggen/verwijderen -Schilderen -Plank/Spiegel/Gordijn plaatsen -Tuintegels/Stoeptegels reinigen -Tuintegels/Stoeptegels verwijderen/Afvoeren -Tuinklusjes -Schuttingen Verwijderen/Afvoeren -Sloopwerkzaamheden -Ontruiming -Etc En nog veel meer. Ook 's avonds of in het weekend Voor meer vragen stuur gerust een bericht. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken. Ook voor de klusjes die u wilt laten uitvoeren die er niet tussen staan.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Zeer keurige man En doet hij wat beloofd
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen klusbedrijven

Onze klusbedrijven in Zundert, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1269 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale klusbedrijven in Zundert

Andere vakmensen in Zundert

Vind vakmensen bij jou in de buurt