Vind klusbedrijven in Nieuwe Niedorp

Op zoek naar klusbedrijven in Nieuwe Niedorp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele klusbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde klusbedrijven in Nieuwe Niedorp

 • Renocolorsofmagic
  Renocolorsofmagic
  Beoordeling: 4.9 van 54.9598 reviews
  Klusbedrijf in Nieuwe Niedorp

  Renocolorsofmagic, Meesterkitter & voeger! We doen ook nieuwe voegen aan brengen tussen de tegels! Zijn u voegen in de badkamer vergeelt oneven of brokkelen ze af dan is het verstandig om snel te schakelen en u voegen aan te pakken voor er lekkage ontstaat! Voor spoed klussen kunt u ons ook berijken. Zoekt u vakwerk en geen prutser dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij leveren alleen hoogwaardige kwaliteit! Wij werken exclusief alleen met ons eigenkit zodat we 100% garantie kunnen geven. Bij ons betaald u waar u om vraagt en perfectie staat bij ons hoog in het segment! Wij werken exclusief alleen met hoogwaardige kit die niet vergeelt en absoluut 5 jaar mee gaat! Wat doen wij allemaal, Van badkamers kitten tot dilatatie voegen kitten alle soorten ondergronden waar kit in kan kunnen wij voor u oplossen! Drain en douch putjes doen wij met - 2k flexpox 6156! Douch vloer en stijlen doen wij met - silicone 600F!

  Laatste review:
  Kitten-
  Snel , eerlijk, denkt mee en goed werk geleverd
 • MH Allround Dienstverlening
  MH Allround Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Klusbedrijf in Nieuwe Niedorp

  MH Allround Dienstverlening staat voor kwaliteit en tevredenheid.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Snelle en fijne communicatie, komt afspraken na en tevreden met het resultaat!
 • CreatedByRick
  CreatedByRick
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Klusbedrijf in Nieuwe Niedorp

  CreatedByRick voor al uw klussen in en rondom uw huis. Bekijk onze website voor meer informatie.

  Laatste review:
  Rick is een prettigge klusjes man, houd zich aan zijn afspraak ivm betaling. Prettig in de omgang, ik kan hem van harte aanbevelen
 • Deurenlux
  Deurenlux
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Klusbedrijf in Nieuwe Niedorp

  Deurenlux is voornamelijk gericht op het maken van hoogwaardige stalenen deuren en houten interieurdelen Wij werken in een straal van 30km rond om alkmaar. Jong bedrijf waar kwaliteit en vakwerk op nummer 1 staan.

  Laatste review:
  We hebben een stalen frame laten maken voor een trap. Lastige klus omdat het balk hout krom is en een totaal gewicht heeft van ruim 300 kg. Thomas denkt goed mee en draagt goede oplossingen aan. Wat ook heel fijn is, is dat hij zijn afspraken na komt. Erg tevreden met het eind resultaat.
 • B.Stoop Dienstverlening
  B.Stoop Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Klusbedrijf in Nieuwe Niedorp

  B.Stoop Dienstverlening Werkzaam in de bouw grondverzet en infrastructuur alles is mogelijk Planten/boomen verwijderen en de tuin uitgraven/ophogen Voor vragen neem even contact op

 • Timwerk
  Timwerk
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Klusbedrijf in Nieuwe Niedorp

  Timmerwerk snel en wel

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Tim heeft me geweldig geholpen. Hij werkt snel, netjes en had de klus uitstekend voorbereid. Ik zal Tim zeker nog vaker vragen om iets voor me te doen. Echt een aanrader!!
 • Barby Timmer en Bouwbedrijf
  Barby Timmer en Bouwbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Klusbedrijf in Nieuwe Niedorp

  Ik ben een handige timmerman die twee jaar zelfstandig is begonnen. Woonachtig in Schagen. 8 jaar ervaring als timmerman. Ik heb timmeren 2 en 1 afgerond (basis + allround timmerman)en vca certificaat. Ik kan fijn werken, aftimmeren vind ik leuk en vind het prachtig om het eind resultaat te zien niet alleen van mijn werk maar ook de reactie van mijn klanten.

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  Ontzettend aardige man en een échte vakman. Wij huren hem voortaan voor elke klus in! Heel erg content met zijn manier van werken, dit soort mensen is vandaag de dag zeldzaam!
 • Bouwbedrijf Honza
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Klusbedrijf in Nieuwe Niedorp

  Bouwbedrijf Honza kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Heerhugowaard en omgeving. Wij bieden woningreparatiediensten, te weten: complete renovatie, stukadoorswerk, loodgieterswerk, elektrawerk, schilderwerk, tegelwerk, plaatsen van deuren en ramen

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Vakkundig plaatsen van schutting en poort. Top werklieden, en het opknappen van de schuur (vervangen van planken en schilderen van de schuur).
 • VDP projectrealisatie
  VDP projectrealisatie
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Klusbedrijf in Nieuwe Niedorp

  VDP projectrealisatie, voor de realisatie van uw project in en om het huis. Ik ben Lars van der Putten, 23 jaar en startend ondernemer. Graag ga ik met u de uitdaging aan om uw project naar wens te realiseren. Ik streef ernaar om een vakkundig, betrouwbare en transparante manier van werken te hanteren.

 • Akan Timmer-onderhoudsbedrijf
  Akan Timmer-onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews
  Klusbedrijf in Nieuwe Niedorp

  AkanTimmeronderhoudsbedrijf is je ideale partner als je een, Aannemer,Timmerman, Badkamer specialist nodig hebt

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Vlot geholpen, iets duurder dan verwacht

4.7

Top beoordelingen klusbedrijven

Onze klusbedrijven in Nieuwe Niedorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 869 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale klusbedrijven in Nieuwe Niedorp

Andere vakmensen in Nieuwe Niedorp

Vind vakmensen bij jou in de buurt