Vind klusbedrijven in Liessel

Op zoek naar klusbedrijven in Liessel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele klusbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde klusbedrijven in Liessel

 • NT Schutting
  NT Schutting
  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews
  Klusbedrijf in Liessel

  Gespecialiseerd in het plaatsen van Hout/Beton schuttingen. Er zijn een aantal foto's beschikbaar, waarin u kunt zien wat voor iets u kunt verwachten. Verder zijn we ook gespecialiseerd in het plaatsen van poorten. We plaatsen zowel enkele als dubbele poorten. Wat u kunt verwachten van ons is: • Het plaatsen van de schutting en/of poorten. • Garantie op hout/beton rot •Plaatsing op korte termijn • We zijn direct in contact met de klant, dus geen tussenpersonen. • We kunnen de schutting inmeten daar waar nodig is. • Er zijn mogelijkheden om de oude schutting te laten verwijderen en af te laten voeren. We horen graag van u en uiteraard is alles te bespreken. Neem gerust contact op

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Super blij met deze jongens en mijn schutting! Ze overleggen alles en zijn vakkundig! Ik zou ze zeker aanraden!
 • Floors & Projects Vision
  Beoordeling: 5 van 55535 reviews
  Klusbedrijf in Liessel

  Floors & Projects Vision heeft al ruim 40 jaar ervaring en kan je helpen met je Vloerspecialist en Plintenspecialist klus in Helmond en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Houten vloer of parketvloer leggen, Laminaat leggen, Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen, Vloerbedekking leggen of vervangen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren, Vloer schuren, oliën of lakken te beantwoorden. Neem direct contact op met Floors & Projects Vision om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  Stephan is een echte vakman. Hij levert topwerk af. De plinten zitten superstrak tegen de muren en het afkitten maakt echt het verschil. Daarnaast werkt hij heel zuinig, dus bijna geen snijafval. Ik ben heel erg tevreden!
 • Klusbedrijf Nimo
  Klusbedrijf Nimo
  Beoordeling: 4.7 van 54.7518 reviews
  Klusbedrijf in Liessel

  Sinds mijn jeugd al ervaren in tuinieren zoals : bestrating leggen & graszoden + kunstgras leggen & tuinaanleg ect ... Ook zijn wij gespecialiseerd in het opsporen van lekkages en het plaatsen van dakpannen en het aanbrengen van bitum dakleer.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Nimo en zijn team heeft alles goed geregeld. Contact was snel en altijd makkelijk. Ik ben heel blij met de werkzaamheden.
 • Hoveniersbedrijf Niels van Houts
  Hoveniersbedrijf Niels van Houts
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Klusbedrijf in Liessel

  Niels van Houts Hoveniers is gestart in 2013 met de aanleg en het onderhoud van tuinen. Als hoveniersbedrijf helpen wij u graag van ontwerp tot realisatie en onderhoud van uw tuinwensen. We hebben nog nooit op twee plaatsen dezelfde tuin gemaakt en dat maakt ons vak zo speciaal. Elk project is uniek en ieder heeft zijn eigen wensen. Omdat we trots willen zijn op onze tuinen, helpen we u graag naar ontwerp en aanleg met het onderhoud. Volg ons ook op Facebook en Instagram!

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Snelle reactie en vriendelijke mensen. Onze klimop was er zo uit en nieuwe schutting zat er zo in. Enige punt is dat we niet wisten hoelaat ze zouden starten met werkzaamheden. Maar dit had ik ook gemakkelijk zelf kunnen vragen. Dit was ik zelf vergeten te vragen.
 • Roy van de Laar
  Roy van de Laar
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Klusbedrijf in Liessel

  Heeft u een schutting of poort nodig? Roy van de Laar schuttingen kan je helpen met het plaatsen, repareren of onderhouden van schuttingen en/of poorten. We hebben veel keuze uit verschillende soorten, kleuren en maten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. We leveren en plaatsen onze schutting en poorten door heel Nederland en België. Het Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Roy van de Laar Schuttingen

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  De schutting is goed en snel geplaatst. Ze weten wat ze doen. Echt een aanrader!!
 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75131 reviews
  Klusbedrijf in Liessel

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Really nice and professionally done.
 • Klusbedrijf Eijsbouts
  Klusbedrijf Eijsbouts
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Klusbedrijf in Liessel

  ik heb al jaren ervaring als timmerman en leer elke dag weer wat bij

  Laatste review:
  Kunst of voorwerpen aan muur ophangen-
  Goede afspraken mee kunnen maken en heeft netjes gewerkt
 • Boomleuk
  Boomleuk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9549 reviews
  Klusbedrijf in Liessel

  Boomleuk is gespecialiseerd in het ruimen van bomen die op moeilijke plaatsen staan. Bijvoorbeeld vlak bij bebouwing, schutting of erfgrens. Als de boom daardoor niet in zijn geheel om kan vallen, zullen wij de boom door middel van klimmen en afvangen, stukje voor stukje, vakkundig en veilig demonteren. Omzagen, kortzagen, kluiven, versnipperen, opruimen, afvoeren en stronkfrezen in overleg. Afhankelijk van de wensen van de klant en de situatie ter plaatse, kan een kostenplaatje worden gemaakt. Op onze website meer informatie over onze activiteiten.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
 • Ron Bombeeck groen en grondwerk
  Ron Bombeeck groen en grondwerk
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Klusbedrijf in Liessel

  Een jaar of 10 geleden ben ik begonnen met rooien en klimmend snoeien van bomen. Vrij snel hierna heb ik hiervoor een spin hoogwerker en de eerste snippermachine aangeschaft. Door continu te blijven investeren en activiteiten uit te breiden heb ik inmiddels de beschikking over een uitgebreid en zeer goed uitgerust machinepark, waarmee een zeer breed scala aan werkzaamheden verricht worden. Het machinepark: -10 tons mobiele graafmachine met een 10 tons kieper er achter. Uitgerust met div. bakken en grijpers, vlakraam, schaaf, knipper(tot 20cm), zaagkop ( tot 55cm ), ripper, palletlepels. -1,6 tons minigraver. Uitgerust met div bakken, sorteergrijper, sloophamer, wortelriek, ripper, hark. -1 tons mini shovel. Uitgerust met bak, div. grijpers, palletlepels, stobbenfrees, maaidek. -spinhoogwerker, werkhoogte 16m -snippermachine (max 30cm) -compacte snippermachine (max 8cm) -minitraktor. Uitgerust met triltand cultivator, overtopfrees, kilverbord, mestverspreider, zaaimachine Een greep uit de werkzaamheden: -Rooien en snoeien van bomen. -Leegruimen van tuinen -algemeen sloop- en grondwerk -aanleg van gazon en beregeningsinstallaties Neem gerust contact op voor meer informatie, foto’s of recensies.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Zeer professioneel, alles netjes achtergelaten. Enige puntje …jammer om 17:00 uur aan de klus begonnen, waardoor het nodig was om de volgende dag terug te komen , waardoor mijn tuin de hele nacht open was ( inkijk 😩 ). Heel naïef dacht ik dat ‘t in paar uren gebeurt zou zijn, als ik dit had geweten, was ik niet met de aangegeven tijd akkoord gegaan. Maar wel zeer tevreden en zeker een aanrader !!!!!!! Dank voor het harde werken en mooie aflevering !!!!!
 • Schuttingen van Soriano
  Schuttingen van Soriano
  Beoordeling: 4.7 van 54.7537 reviews
  Klusbedrijf in Liessel

  Schuttingen van Soriano is een klein familie bedrijf en is al jaren specialist in het plaatsen en vervangen van schuttingen. Wij hechten veel waarde aan een hoge kwaliteit en service, dat tegen een voordelige prijs. Schuttingen van Soriano staat voor 3 kernwaarden: 1) Kwaliteit 2) Garantie 3) Maatwerk 4) Service Kwaliteit  Schuttingen van Soriano vindt het erg belangrijk dat de kwaliteit van de schuttingen optimaal is, daarom werken wij alleen met de beste materialen en zijn wij iedere dag opzoek naar goede deals. Garantie Wij garanderen een goed opgeleverde schutting, wij gaan pas weg als u ons aangeeft helemaal tevreden te zijn. Zou er na oplevering toch nog iets niet naar wens zijn, kunt u dit binnen 72 bij ons kenbaar maken en zullen wij zonder extra kosten kijken naar een oplossing. Uiteraard komen wij na 72 uur ook graag eventuele ongemakken verhelpen dit is na 72 uur niet meer kosteloos. Daarnaast zijn wij overtuigd van onze goede kwaliteit en bieden wij 10 jaar garantie op hout- en betonrot. Maatwerk Van Schuttingen van Soriano mag u extra service verwachten. Heeft u bijvoorbeeld een andere afmeting van uw schutting nodig dan de standaard maten? Dan maakt  Schuttingen van Soriano dit mogelijk. Maak een omschrijving en situatieschets, geef duidelijk aan waar de andere maten en/of poorten moeten komen en bespreek dit. Schuttingen van Soriano zal er alles aan doen om uw droom schutting werkelijkheid te laten worden. Service Om onze kwaliteit, garantie en maatwerk te waarborgen, komen wij altijd na een tijdje terug om te kijken of alles nog naar wens is. Daarnaast is een afspraak op locatie ook mogelijk. Onze specialisten komen graag bij u thuis om samen met u uw wensen te bespreken, zodat wij uw droom kunnen waar maken! Een schutting voor iedere tuin!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Top bedrijf met top mensen. De jongens waren heel gezellig en vakkundig. Wij hebben ze in totaal 3x ingehuurd voor de achtertuin en voortuin, wij zijn dik tevreden👍. Ook wil ik de vrouw achter de administratie een pluimpje geven zij heeft mij heel goed geholpen.

4.7

Top beoordelingen klusbedrijven

Onze klusbedrijven in Liessel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 926 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale klusbedrijven in Liessel

Andere vakmensen in Liessel

Vind vakmensen bij jou in de buurt