Vind klusbedrijven in Drouwenermond

Op zoek naar klusbedrijven in Drouwenermond? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele klusbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde klusbedrijven in Drouwenermond

 • Maestre Buitenkracht
  Maestre Buitenkracht
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Klusbedrijf in Drouwenermond

  Werkgebied Midden- en Noord Nederland.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Snel, kundig en vriendelijk!
 • H van der Til
  H van der Til
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Klusbedrijf in Drouwenermond

  H van der til Handelsonderneming en dienstverlening is een bedrijf gespecialiseerd in het kappen van bomen. Onze diensten bestaan uit; Kappen van bomen Afbreken van bomen dmv klimtechnieken of hoogwerker Afvoeren van het vrijgekomen materiaal Frezen van de overgebleven stronk. Ook voor het totaal of gedeeltelijk leeghalen van uw tuin kunt u bij mij terecht. Zagen en kloven van haardhout. Verkoop van haardhout. Verticuteren of frezen van uw gazon.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Onze inmiddels 25 meter hoge monumentale wilg is door Hans vakkundig en creatief ontdaan van zijn kruin. De wilg kan weer jaren mee We zijn zeer tevreden over de uitvoering en de concurrerende prijsstelling
 • Scholte Realisatie
  Scholte Realisatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews
  Klusbedrijf in Drouwenermond

  Een jong bedrijf met een frisse kijk op uw maatwerk wensen voor zowel interieur als exterieur-bouw werkzaamheden, zoals Electra en (kleine) renovatie klussen. Een oog voor detail en korte lijnen, heldere communicatie daar houdt ik simpelweg zelf ook van!

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Zeer kundige mannen. Alles is mooi en goed aangesloten. Daarbij ziet het er ook erg mooi uit. Leuke, gezellige maar vooral productieve dag gehad met deze mannen (Kevin en Henk). Dankjewel. Erg blij mee.
 • Prins en Project
  Prins en Project
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Klusbedrijf in Drouwenermond

  .

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Een aanrader. Twee hardwerkende mannen die hun belofte waar hebben gemaakt. Voor ons een onmogelijke klus, maar Prins en Project (Rob en Senn) hebben het voor elkaar gekregen. Niet stoppen om 5 uur, maar gewoon doorgaan tot de klus af is. GEWELDIG!!! Secuur en netjes met oog voor detail. Echt toppers! En ook nog eens verschrikkelijk aardig.
 • Kitbedrijf Hoekstra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Klusbedrijf in Drouwenermond

  Kitbedrijf Hoekstra kan je helpen met je Aannemer klus in Hoogeveen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Kitbedrijf Hoekstra om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kitten-
  Geweldig, een man met klasse die zijn vak verstaat Wat hij belooft komt hij ook na Alles wat in fase 1 gekit moest worden heeft hij af gekit en het ziet er geweldig uit
 • RHB Tuinverzorging
  RHB Tuinverzorging
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Klusbedrijf in Drouwenermond

  Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van tuinen zowel bedrijven als particuliere tuinen. Waar kunnen wij u allemaal voor u betekenen : Schoffelen/wieden Snoeien/ planten,bomen,heesters,hagen Maaien + bijmaaien bosmaaier Onkruid verwijderen verhardingen Maaien/Bijmaaien/Gazon onderhoud/Verticuteren/bemesten/kalk etc.. Adviseren Levering diverse Bomen,planten,heesters

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  harde werker, open persoonlijkheid
 • HSD Service en Diensten
  HSD Service en Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Klusbedrijf in Drouwenermond

  Zoek je een klusbedrijf in Groningen/Drenthe die snel tijd heeft? HSD Service en Diensten helpt bij alle klussen! Van plinten plaatsen of vervangen, vloer reparatie, schutting of hek plaatsen, elektra, lekkages riolering of waterleidingen tot nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Snel en vakkundig geholpen.
 • witgoedreparatie Dennis
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Klusbedrijf in Drouwenermond

  Als je op zoek bent naar een Witgoed monteur in de omgeving van Nieuw-Buinen, dan kan witgoedreparatie Dennis je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Reparatie witgoed of een andere klus bijvoorbeeld het inbouwen van een witgoedapparaat. Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De demontage van het oude systeem en de montage van de nieuwe werden snel, vakkundig en netjes uitgevoerd. Er werd met kennis van zake geantipiceerd op de afwijkingen die de nieuwe afzuigkap had t.o.v. de oude. Aanbevolen!!!
 • Davidslasservice
  Davidslasservice
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Klusbedrijf in Drouwenermond

  Ben je op zoek naar een Klusbedrijf? Dan kun je in Stadskanaal bij Davidslasservice terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Repararie zeer goed uitgevoerd. Aanrader !
 • WB Tuinservice
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Klusbedrijf in Drouwenermond

  WB Tuinservice kan je helpen met je Hovenier klus in Gieten en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met WB Tuinservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Optimistische vakman met 20jaar ervaring. Na snel en duidelijk overleg, kon hij binnen een week beginnen met de klus. Kennis van zaken en oog voor detail, netjes alle afgekorte delen uit het zicht weggewerkt. Klus ging erg snel en verliep soepeltjes, samen met zijn metgezel (die overigens net zo'n vakman is) soepel. Hebben bij ons het stapelstenen muurtje geplaatst. De opvulling van de plantenbakken doen we zelf.

4.6

Top beoordelingen klusbedrijven

Onze klusbedrijven in Drouwenermond, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 434 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale klusbedrijven in Drouwenermond

Andere vakmensen in Drouwenermond

Vind vakmensen bij jou in de buurt