Vind klusbedrijven in De Goorn

Op zoek naar klusbedrijven in De Goorn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele klusbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde klusbedrijven in De Goorn

 • Safe&Secured
  Safe&Secured
  Beoordeling: 5 van 555564 reviews
  Klusbedrijf in De Goorn

  Zoekt u een ervaren en betaalbare klusjesman werkzaam in Noord-Holland? Dan is onze service 24 uur / 7 dagen in de week voor u beschikbaar. Safe & Secured is specialist in velen soorten klussen in en rondom het huis. We hebben jaren lange ervaring en doen ons werk met plezier. Dit kunt u zien aan onze hoge waarderingen in de recensies. Wij hanteren vaste lage prijzen die wij vooraf aan u doorgeven zodat u weet waar u aan toe bent. Hiermee bieden wij u een betrouwbare en betaalbare service, zonder verassingen. Kortom; Heeft u een allround- klusjesman nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Tarieven: Wij hanteren vaste tarieven wat wij u altijd van te voren laten weten zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verassingen komt te staan. Al onze tarieven zijn: - incl. BTW - excl. parkeerkosten (indien van toepassing) De beller is sneller: O6-I9652844

  Laatste review:
  Gordijnrails ophangen-
  Top service, kon direct komen, erg netjes
 • R. Weel Dienstverlening
  R. Weel Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews
  Klusbedrijf in De Goorn
  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Zeer betrouwbaar, werkt keihard en komt zijn afspraken keurig na. Het was een moeilijke klus met weinig ruimte om de boom. Robin en met hulp van zijn vader hebben de klus zeer netjes en zonder schade uitgevoerd. Mijn complimenten. Wij zijn 200% te spreken over dit bedrijf. Gr
 • Tuinonderhoud Poland
  Tuinonderhoud Poland
  Beoordeling: 4.7 van 54.7539 reviews
  Klusbedrijf in De Goorn

  Een hard werkend iemand met een passie voor het groen!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Super vriendelijk! Vakkundig en snel onze boom weggehaald. Netjes opgeruimd. Tot de volgende klus! 👍🏽
 • T. Stuijt Dienstverlening
  T. Stuijt Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Klusbedrijf in De Goorn

  Tuinaanleg en renovatie: - Grondwerk - Bestrating - Beplanting - Schutting & veranda's - Tuinverlichting - En nog zoveel meer...!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Top! Harde werker en fijne communicatie.
 • Mark jansma dienstverlening
  Mark jansma dienstverlening
  Beoordeling: 4.6 van 54.6514 reviews
  Klusbedrijf in De Goorn

  Waar andere moeilijkheden zien , zie ik mogelijkheden. Ik denk vaak net even wat anders dan een ander. Hierdoor ga ik geen uitdaging uit de weg . Of het nu gaat om een beschoeing of een nieuwe schutting, ik zet het graag , ook op moeilijk bereikbare plekken. Alles natuurlijk in samen spraak met de klant . Netheid van werken staat bovenaan mijn lijstje . Door de ervaring die ik in de loop de jaren heb opgedaan , als onderhoud van sportparken, voetbalvelden, heb ik veel affiniteit met groen .graag wil ik uw helpen met uw klus . Mvg Mark Jansma dienstverlening

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Prima gewerkt en afspraak gemaakt en precies nagekomen. Prachtige schutting en geleverd zoals besproken! Nazorg ook prima (aanstippen zaagsneden).
 • W. Smits Dienstverlening
  W. Smits Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.95122 reviews
  Klusbedrijf in De Goorn

  Hallo beste klanten , ik ben Wiljam Smits van W. Smits Dienstverlening. Ben voornamelijk bezig in de tuinbouw en het hovenierswerk. Al meer dan 30 jaar ervaring als eenmanszaak in kleinschalig werk. Werk netjes en correct en kom mijn afspraken na.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Snelle afspraak, uitstekend uitgevoerd, klasse
 • Mardith Dienstverlening
  Mardith Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.85400 reviews
  Klusbedrijf in De Goorn

  Ik ben een zeer gedreven en betrouwbare vijftiger voor alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan heb ik nu de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Ik ben zeer allround en geeft van te voren een duidelijke prijsopgave per uur of per klus om misverstanden achteraf te voorkomen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  zeer vriendelijke man,werkt snel en netjes.geeft goede tips.zeker een aanrader.klasse.
 • Erik Molenaar Hovenier & Boomverzorger
  Erik Molenaar Hovenier & Boomverzorger
  Beoordeling: 4.8 van 54.85227 reviews
  Klusbedrijf in De Goorn

  Erik Molenaar Boomverzorging is al meer dan 15 jaar het adres voor het snoeien en kappen van bomen en frezen van stobben (stronken) voor bedrijven en particulieren.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  De mannen hebben de enorme conifeer snel en vakkundig gerooid. Goed werk!
 • Erena Elektro
  Erena Elektro
  Beoordeling: 4.9 van 54.95112 reviews
  Klusbedrijf in De Goorn

  Bent u opzoek naar een erkende elektricien? Neem dan gerust contact op met ons. Ik ben gecertificeerd elektricien. Ik kan u van dienst zijn met allerlei soorten elektra werkzaamheden.Kortsluiting opsporen Uitbreiden en vervangen van groepenkasten Extra groep aanleggen of vervangen Lamp ophangen Tuin verlichting aanleggen Stopcontact plaatsen Elektrisch apparaat aansluiten Kabels trekken Extra groep aanleggen Perilex stekker aansluiten en zonnenpanelen platsen met baterijen en laadpaal monteren. Voorrijkosten vanaf 20 km 30 euro

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Super vriendelijke man, werkt snel en professioneel en gaf advies + extra hulp over de afwerking
 • Garms Hovenier
  Garms Hovenier
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Klusbedrijf in De Goorn

  Gespecialiseerd aannemers- en hoveniersbedrijf. Uw regionale partner voor werkzaamheden op het gebied van tuinaanleg, -onderhoud en tuinrenovatie. Denk daarbij niet alleen aan beplanting en bestrating, maar ook aan tuinhuizen, walbeschoeiing, vlonders, schuttingen, boomverzorging en grondverzet. Samen met vaste partners kan ook worden voorzien in hout- en sloopwerk en bouw-gerelateerde aannemerij. Ontzorgen, adviseren en het leveren van maatwerk is onze dagelijkse business. In samenwerking met een vast netwerk van ervaren specialisten maakt dat u voor elke klus - groot of klein - bij ons aan het juiste adres bent.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Netjes en snel de klus geklaard

4.8

Top beoordelingen klusbedrijven

Onze klusbedrijven in De Goorn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 2531 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale klusbedrijven in De Goorn

Andere vakmensen in De Goorn

Vind vakmensen bij jou in de buurt