Automonteurs in Langeveen

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde automonteurs in Langeveen. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de automonteurs van Werkspot in Langeveen

Enkele van onze best beoordeelde voertuig monteurs in Langeveen

 • Autoservice Dennie Naber
  Autoservice Dennie Naber
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Voertuig monteur in Langeveen

  Autotechnicus met 20 jaar ervaring en wil zijn kennis tonen in de voertuigen techniek heeft een volledig ingerichte werkplaats levert kwaliteit en de prijs is aantrekkelijk reparaties op afspraak. Upgrades aan motoren is ook zeker een specialiteit van mij Mvg autoservice Dennie Naber

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Opdracht goed uitgevoerd. Meer werk waar toestemming voor gegeven was was volgens Dennie niet nodig dus ook geen extra kosten. Mooi dat hij meedenkt
  Kom in contact
 • Tijhuis Automotive
  Tijhuis Automotive
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Voertuig monteur in Langeveen

  Tijhuis Automotive is een jong bedrijf, maar met meer dan 10 jaar ervaring. Als technisch specialist is diagnose en reparatie aan elke auto mogelijk. Persoonlijk contact staat hoog en er word altijd tijd gemaakt om alles tot in de detail uit te leggen.

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Goede service en heel gunstige prijs. Vriendelijke en gastvrije ontvangst. Monteur laat zien wat hij doet, geeft uitleg en goed advies. Aanrader!
  Kom in contact
 • Holland Automotive
  Holland Automotive
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Voertuig monteur in Langeveen

  Holland Automotive Gespecialiseerd in automotive en tweewielers: - onderhoud - (accessoires)montage - Car Detailing (polijsten). Goed overleg, vlot werk en een strakke afwerking is de standaard.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Prijsaanvraag gedaan voor het aantal m2 en aangegeven, dat het om ca. 10m2 ging met veel hoeken incl. plinten. Komt afspraken na en werkt netjes!
  Kom in contact
 • Ten Broeke Groen Grond en Sloopwerk
  Ten Broeke Groen Grond en Sloopwerk
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Voertuig monteur in Langeveen

  Ten Broeke Groen,Grond & Sloopwerk is een jong eenmans bedrijf dat zich voornamelijk bezig houd met kleinschalig groen & grondwerk. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: Transport van goederen en machines Afval haal en stortservice Het leveren van afval/groencontainers Bestrating Snoei en zaagwerk Wortels verwijderen Uitgraven van funderingen en andere objecten Het monteren en verkoop van buitenverlichting Het leggen van kabels en leidingen Het uitgraven, afvoeren, egaliseren en profileren van tuinen Het leggen/zetten van andere tuinmaterialen Verwijderen en onderhoud van groen Kleinschalig sloop en demontagewerk Klussen in en rondom huis Verkoop van tuinmaterialen, zand, grind, split en grond

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Prima service, super werk afgeleverd!
  Kom in contact
 • M.Bergmanmultiservice

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Langeveen

  Als je op zoek bent naar een Voertuig monteur in Aadorp, dan kan M.Bergmanmultiservice je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Boot reparatie of onderhoud, Auto reparatie of onderhoud, Motor reparatie of onderhoud, Scooter reparatie of onderhoud of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Kom in contact
 • LEV!
  LEV!
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Voertuig monteur in Langeveen

  Algemeen klusbedrijf voor kleine en grote werkzaamheden in en om het huis.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Heel zorgvuldig en netjes mijn IKEA hoek pax kast in elkaar gezet. Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar. Tevens werkt hij door en is elke minuut goed besteed en niet zoals anderen dat wanneer je ze even alleen laat en ze alles doen behalve het werk wat je aan ze hebt uitbesteed. Binnenkort ga ik LEV wederom vragen voor een aantal andere klussen in huis.
  Kom in contact
 • Dekker dienstverlening Hardenberg

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Langeveen

  Reparatie en verkoop van auto’s bakfietsen fietsen scooters en quads

  Kom in contact
 • TidyCarClean

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Langeveen

  TidyCarClean kan je helpen met je Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Klusbedrijf, Tegelzetter, Sloopbedrijf, Metselaar klus in Almelo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met TidyCarClean om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • SGE Bouw

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Langeveen

  Het bedrijf zet zich in voor veel verschillende klussen.

  Kom in contact
 • MVT Engine & Gearbox building
  MVT Engine & Gearbox building

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Langeveen

  Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van race en straat auto’s met name van motoren en versnellingsbakken. Daarbij zelf jaren in loondienst geweest bij een autobedrijf en hiermee mijn eigenstart mee kunnen maken. Aangezien we zelf ook actief zijn op het gebied van de racerij leek me het leuk om hier mee verder te gaan.

  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen voertuig monteurs

Onze voertuig monteurs in Langeveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 23 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale voertuig monteurs in Langeveen

Andere vakmensen in Langeveen

Vind vakmensen bij jou in de buurt