Vind tegelzetters in Zeerijp

Op zoek naar tegelzetters in Zeerijp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Zeerijp

 • Tsiamitis Eurotile
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Tegelzetter in Zeerijp

  Tsiamitis Eurotile kan je helpen met je Vloerspecialist, Tegelzetter klus in Groninger en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Badkamer plaatsen of renoveren, Cementdekvloer aanbrengen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Granito of marmeren vloer aanleggen, Wand- of vloertegels repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Tsiamitis Eurotile om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Geweldig resultaat! De klus was sneller klaar dan van tevoren besproken, alleen maar omdat Tsiamitis enorm hard heeft gewerkt. Enorm tevreden.
 • Badkamer Vrienden
  Badkamer Vrienden
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Tegelzetter in Zeerijp

  Badkamer verbouwen? 💧💧Badkamervrienden💧💧 Betrouwbaar 🕐Doen wat we zeggen 🔨Ervaren vaklui ✅Alles in eigen beheer ✅Kwaliteit 🗣️ Communicatie! ✅ Snelle reactie tijd ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ veel echte klant reviews op eigen site Zoek je een betrouwbare partij voor de plaatsing van je badkamer? Wij zijn Lennart en Benjamin en wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van badkamers, zowel renovatie als nieuwbouw! We komen graag bij je langs om de wensen door te spreken. We denken graag in het project mee en doen ons best om het meest haalbare te realiseren. Kijk ook gerust op onze website naar ervaringen en projecten van onze klanten! Hartelijke groeten, Lennart & Benjamin Website: Badkamervrienden werkgebied: grootste deel van de provincie Groningen

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Van bouwval tot badkamer. Dat is wat deze mannen letterlijk voor elkaar krijgen. De hele verbouwing is vakkundig en netjes verlopen. Wij bevelen ze zeker aan voor je klus.
 • TD Bouwservice
  Beoordeling: 3.2 van 53.255 reviews
  Tegelzetter in Zeerijp

  Betonbouw Delfzijl is al meer dan 50 jaar actief in de bouw.

  Laatste review:
  Funderingen en heiwerken-
  Komt langs en laat vervolgens niks weten. Zeer apart
 • Kiwi multidiensten

  Nog geen reviews

  Tegelzetter in Zeerijp

  Ben je op zoek naar een Klusbedrijf? Dan kun je in Zeerijp bij Kiwi multidiensten terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • eemsdelta dienstverlening

  Nog geen reviews

  Tegelzetter in Zeerijp

  Eemsdeltadienstverlening, klussenbedrijf.

 • bouwservice bronts
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tegelzetter in Zeerijp

  Bouwservicebronts is een jong en kleinschalig bouwbedrijf met jarenlange ervaring in kleine- en middelgrote projecten op het gebied van verbouw, onderhoud, renovatie en sanitair. Bij het opleveren van het project staat kwaliteit hoog in het vaandel. Voor, tijdens en na het project streven wij naar een goede communicatie: duidelijk, transparant en heldere afspraken. Dit alles zorgt er samen voor dat wij alle wensen en werkzaamheden op de juiste wijze uitvoeren en komen tot een gezamenlijke resultaat waar u tevreden mee bent.

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  Super goed en fijn om mee te bespreken wat je wil! Heeft veel verstand van klussen weet waar hij het over heeft! Zeker een aanrader
 • Heerkens ISO

  Nog geen reviews

  Tegelzetter in Zeerijp

  ISO staat voor Installatie, Service & Onderhoud. Installaties van airco's/ warmtepompen en diverse klussen voor particulieren en klein zakelijk. Pelletkachel onderhoud en installatie maar ook diversiteit aan technische situaties in en om het huis waarbij advies van energie zuinige stappen aan bod komen. Werkzaam in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe.

 • Timmerbedrijf Verbree

  Nieuw op Werkspot

  Tegelzetter in Zeerijp

  Timmerbedrijf Verbree is een team van 2 broers. Bernard en Teun Verbree. Werkzaamheden die wij vooral doen zijn; - Dakkapellen - Uitbouwen - Renovatie werkzaamheden - Isolatie werkzaamheden. Met onze kennis en ervaring weten we precies hoe we jou het beste verder kunnen helpen. Ons netwerk aan stukadoors, elektriciens en alle andere vakmannen die nodig zijn voor jouw klus, zorgen ervoor dat we jouw verbouwing van regelen. Met voor jou als klant 1 vast aanspreekpunt. We komen graag met je in contact.

 • A.M. Afbouw & Renovatie
  A.M. Afbouw & Renovatie
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tegelzetter in Zeerijp

  Wij heten A.M. Afbouw & Renovatie en zijn gespecialiseerd in badkamerrenovaties en tegelwerk. Met meer dan 10 jaar ervaring . Ben benieuwd naar onze werk? Jij kan ons op Instagram vinden. A.M. Afbouw & Renovatie

  Laatste review:
  Mooie Bedrijf! Echt professioneel… Netjes en op tijd geleverd… Een van de beste tegel zetten in deze regio.. Bedankt jongens!
 • Volk tegelwerken

  Nog geen reviews

  Tegelzetter in Zeerijp

  Volk tegelwerken kan je helpen met je Tegelzetter klus in Loppersum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Badkamer plaatsen of renoveren, Wand- of vloertegels zetten, Vloer verwijderen, Vloer egaliseren, Gevel of tegels voegen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Volk tegelwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.4

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Zeerijp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 66 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in Zeerijp

Andere vakmensen in Zeerijp

Vind vakmensen bij jou in de buurt