Vind tegelzetters in Wijhe

Op zoek naar tegelzetters in Wijhe? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Wijhe

 • MHA Tegelzetter
  MHA Tegelzetter
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Tegelzetter in Wijhe

  Hallo, Mijn naam is Michiel, woonachtig in Raalte. Ik heb 8 jaar ervaring als tegelzetter, ik ben gespecialiseerd in badkamers, keukens en wc's met alle soorten en maten tegels. Ik werk met het merk Coba. Ik heb een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Michiel heeft onze badkamer netjes getegeld, zeer tevreden over het resultaat en de communicatie voor en tijdens de klus. Ook gaf hij (door ons gevraagd en zeer gewaardeerd) advies over wat wel en niet goed zou werken en over hoe we het beste de badkamer kunnen afwerken. Een echte aanrader!
 • RIENTIES tegel en metselwerken
  RIENTIES tegel en metselwerken
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Tegelzetter in Wijhe

  jarenlange ervaring en vakmanschap in alle voorkomende tegelwerkzaamheden met het daarbij horende voeg en kitwerk, datzelfde geldt voor alle voorkomende metselwerken en evt voegwerk,en ook onder andere voor stucwerk,cementdekvloer,sierpleisteren en het timmeren van wanden,plafonds,vloeren,lood en,ombouw wc/bad omgeving Wapenveld,Zwolle,Veluwe/Gelderland,Overijssel

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Vakman die ik iedereen kan aanraden!
 • Ceralux
  Ceralux
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Tegelzetter in Wijhe

  Ceralux is een bedrijf met een ruim aanbod aan keramische wand- en vloertegels voor zowel binnen als buiten. Dit assortiment bestaat uit tegels in diverse looks en allerlei formaten en tinten. Zoekt u een keramisch parket voor een visgraat vloer, of wilt u de laatste trends volgen en kiezen voor een betonlook tegel? Dit is allemaal mogelijk bij Ceralux. Wij zijn een team dat zich iedere dag met veel passie inzet voor de klant. Om samen te kijken naar de mogelijkheden en/of de tegel even in het echt te bekijken, bent u van harte welkom in onze showroom in Zwolle. Onze vakmensen zijn met name gespecialiseerd in tegelwerken. Ruim 20 jaar ervaring! Onze mensen werken alleen met de allerbeste materialen om zo tot een optimaal resultaat te komen. Heeft u overige vragen? Stuur ons een bericht en wij nemen spoedig contact met u op!

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Top bedrijf
 • UwtegelzetterMH
  UwtegelzetterMH
  Beoordeling: 4.8 van 54.8569 reviews
  Tegelzetter in Wijhe

  UwtegelzetterMH voor hoge kwaliteit en vakwerk. Is zeer gemotiveerd ingesteld en werkt hard om ervoor te zorgen dat de klus op tijd en naar tevredenheid van de klant word opgeleverd. WIJ LEVEREN KWALITEIT & VAKWERK. DAAROM GEEFT UWTEGELZETTERMH 2 JAAR GARANTIE OP DE UITGEVOERDE WERKZAAMHEDEN.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Afgelopen maand zijn mijn wc en badkamer getegeld. Niets was te veel en er is super werk geleverd! Er was achteraf een klein pitje uit mijn tegel en dat werd dezelfde week nog opgelost! Er wordt meegedacht en alles wordt overlegt. Ik raad UwtegelzetterMH aan iedereen aan!
 • Tegelzet- en Klusbedrijf Kartal
  Tegelzet- en Klusbedrijf Kartal
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Tegelzetter in Wijhe

  Murat kartal Tegelzet en klusbedrijf Kartal

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  De keuken bij ons is betegeld. Er wordt snel gereageerd op vragen. Toen uiteindelijk de klus klaar was en een tegeltje niet mooi was is deze binnen een dag vervangen. Heel erg blij met het resultaat . Ik zou dit bedrijf aanraden
 • VBE Vloeren
  VBE Vloeren
  Beoordeling: 4.7 van 54.7582 reviews
  Tegelzetter in Wijhe

  Wij bestaan sinds 1996 en hebben 40 jaar ervaring met het leggen van cement dekvloeren. We werken met 2 electropompen en 1 dieselpomp. VBE Vloeren

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  Top service, super strak werk. 100% vaklui!
 • Budget Sloop
  Budget Sloop
  Beoordeling: 4.6 van 54.6514 reviews
  Tegelzetter in Wijhe

  Budget Sloop is gespecialiseerd in kleine sloopwerken, zoals muren, keukens, badkamers, etc. We hebben een groot scala aan professionals in dienst, zoals: stukadoor, tegelzetter, schilder, elektricien, loodgieter, asbest specialist, dakpanelen specialist. We plaatsen ook muren, leggen vloeren en maken tv ombouwen. We werken snel en efficient en zo kunnen wij u een laagste prijs garantie aanbieden. We hechten veel waarde aan klant tevredenheid en het schoon opleveren van de klus.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Erg tevreden, snel sloopwerk geleverd
 • Freriksen-Timmerwerken
  Freriksen-Timmerwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.5517 reviews
  Tegelzetter in Wijhe

  Graag stel ik ons aan u voor Ik ben Augustinus Samen met mijn 3 familie leden zijn wij Freriksen-Timmerwerken En doen voornamelijk badkamer / Wc renovatie Keuken voorbereiden Groepenkast vervangen Bij Freriksen-Timmerwerken Is goed vakwerk van hoge kwaliteit vanzelfsprekend. Dat betekent uitvoerig advies en begeleiding, maar ook luisteren, meedenken en voorstellen doen zijn van groot belang. Freriksen-Timmerwerken staat voor u klaar Bij ons ligt de focus op de wensen van de klant en een tevreden eindresultaat

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Bijzonder dat deze man zulke goede recensies heeft. Hierom hebben wij hem ingehuurd. Maar het is een grote oplichter. Alles wat we door hem hebben laten doen moest opnieuw. Vloerverwarming heeft hij verkeerd om aangesloten, stopcontacten maar half gedaan. Leidingwerk ziet er slecht uit. Stucwerk niet mooi afgewerkt. Kwam altijd te laat en overlegt niet. halve werk niet uitgevoerd en doormiddel van woordspeling ons om de tuin leiden. Ons geld is weg en hij heeft ons overal op geblokkeerd.
 • Tegelzetbedrijf J. Huiskes
  Tegelzetbedrijf J. Huiskes
  Beoordeling: 4.5 van 54.5573 reviews
  Tegelzetter in Wijhe

  Hallo ik ben Jos uit Zuidwolde. Door meer dan 30 jaar ervaring is geen klus ons te groot of te klein. Vloeren egaliseren of cementdekvloer leggen is miin hobby, kheb er alle dagen plezier van, wel een specialiteit van ons. Omdat ik samenwerk met meerdere tegelzetbedrijven(zzp,ers), is er altijd wel een personele bezetting. Werkspot gebruiken wij voor aanvulling , als onze vaste opdrachtgevers geen klussen voor ons hebben. Ook voor de weekenden en vakantiedagen. Metvgr, Jos

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Super vakman, wij hadden er enorme spoed mee en hij heeft tijd gemaakt voor ons. Betrouwbare man en netjes! Heeft zijn afspraken keurig nagekomen. Ik raar hem iedereen aan.
 • Janosh Theis
  Janosh Theis
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Tegelzetter in Wijhe

  Ben je op zoek naar een Klusbedrijf? Dan kun je in Zwolle bij Janosh Theis terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Janosh is een echte vakman! De verwachting was dat de klus wel gedaan kon worden op een vrijdagmiddag, maar doordat het toch wat meer werk was dan verwacht kwam Janosh dit de zaterdagochtend afmaken, en het ziet er heel strak uit!

4.6

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Wijhe, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 178 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in Wijhe

Andere vakmensen in Wijhe

Vind vakmensen bij jou in de buurt