Vind tegelzetters in Luyksgestel

Op zoek naar tegelzetters in Luyksgestel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Luyksgestel

 • Vloerenbedrijf R. Stolzenbach
  Vloerenbedrijf R. Stolzenbach
  Beoordeling: 4.8 van 54.85110 reviews
  Tegelzetter in Luyksgestel

  Welkom op het profiel bij Vloerenbedrijf R. Stolzenbach! Sinds 1983 voeren wij voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers vloer projecten uit. Een greep uit onze projecten: - Beton Vloeren; - Giet Vloeren; - Betonlook vloeren en wanden Kortom, uw allround specialist op gebied van vloeren en decoratieve wandafwerking op beton look basis. Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken. Wij staan voor kwaliteit, stiptheid, klant - en servicegericht en komen onze afspraken na! Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Ik hoop dat je een goed idee hebt gekregen hoe je een goede bedrijfsomschrijving kunt opmaken.

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Ruud is een vriendelijke vakman die weet waar hij over praat. Ik werd gebeld en er werd duidelijk uitgelegd hoe het kostenplaatje verdeeld was. Ruud was optijd en ging secuur te werk. De vloer was toch nog slechter dan gedacht maar dat was geen probleem. We hoefte hierbij alleen de meerprijs voor de zakken egaline te betalen wat een super service is! Ik zou Ruud zeker aanraden voor een volgende keer! Dankjewel
 • Bouwservice Bierkens
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Tegelzetter in Luyksgestel

  Welkom op mijn profiel. Mijn bedrijfsactiviteit bestaat uit cementdekvloeren. Waar ik al jaren werkzaam in ben. Wij komen zowel voor de grote & kleine vloeren. Na een kennismaking en advies maak ik een prijs/offerte voor u. Met vriendelijke groet, John Bierkens

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  John heeft prima werk geleverd, een uitstekende en ook nog eens een gezellige vakman. Komt zijn afspraken goed na en het werk wordt keurig opgeleverd.
 • Rijken Project
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tegelzetter in Luyksgestel

  Welkom bij Rijken Project, uw vertrouwde partner voor al uw verbouw-, onderhouds- en interieurbouwbehoeften. Als gespecialiseerde aannemer in diverse vakgebieden begrijpen we dat het beheren van projecten een uitdagende taak kan zijn, vooral als u te maken heeft met tijdsbeperkingen, gebrek aan motivatie of onvoldoende kennis. Bij Rijken Project nemen we graag al deze zorgen uit handen en bieden we u een uitgebreid scala aan diensten op maat. Bovendien staan wij bij Rijken Project niet alleen klaar voor verbouw-, onderhouds- en interieurbouwprojecten, maar ook voor al uw overige projecten. Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften en uitdagingen heeft, en daarom streven we ernaar om flexibele oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke situatie.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Zeer betrouwbaar bedrijf Doet zijn werk perfect Prijs is goed Echt een aanrader voor net werk.
 • J. Manders Tegelwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.65124 reviews
  Tegelzetter in Luyksgestel

  Een allround tegelzettersbedrijf, gespecialiseerd in traditioneel werk met uitmuntende kwaliteit van arbeid en zeer scherpe prijzen. Vijftig jaar ervaring in de bouwwereld als tegelzetter.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Snelle en duidelijke communicatie. Werk netjes uitgevoerd.
 • Klusbedrijf van Veldhoven
  Klusbedrijf van Veldhoven
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Tegelzetter in Luyksgestel

  Klusbedrijf Van Veldhoven is ontstaan door de vraag vanuit de markt naar zijn geleverde werken en de passie voor vakwerk. Kwaliteit en nazorg staan hoog in het vaandel. Klusbedrijf Van Veldhoven is te benaderen voor bijvoorbeeld het realiseren van een aanbouw, badkamer renovatie tot aanleg van leidingwerk, tegelwerken, metselwerk enz. Werkzaam in de regio Eindhoven/Tilburg. Om een indruk te krijgen van de mijn diensten kan je op het volgende instagram account kijken @klusbedrijf_van_veldhoven

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels repareren-
  Snel en nauwkeurig uitgevoerd met tegelvervanging
 • Kempen Designfloors B.V.
  Kempen Designfloors B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.653 reviews
  Tegelzetter in Luyksgestel

  Ik zit reeds vanaf 1987 in de vloerenbranche. Voorheen meestal in het storten en afwerken van bedrijfsvloeren maar sinds 5 jaar meer toegespitst op de particuliere sector. Sinds die tijd is er naast het storten en afwerken ook het slijpen en polijsten van betonvloeren bijgekomen. Ongekend welke mogelijkheden er zijn om betonvloeren de mooiste terrazzo en tegelvloeren te laten evenaren! Maar ook voor het aanbrengen van coatingvloeren bent U bij ons aan het juiste adres. Het gehele traject bij bijvoorbeeld het vernieuwen van een bestaande vloerconstructie, incl. slopen, uitgraven, isoleren, wapeningsstaal aanbrengen etc. kunnen wij voor U verzorgen. Aanbrengen van zand/cement dekvloeren, egaliseren van vloeren; U zegt het maar!

  Laatste review:
  Beni is een vriendelijke man die graag met je meedenkt. Kwam bij ons langs voor onze vloer en eenmaal toen de betonvloer lag wisten we niet zo goed wat we konden verwachten. Maar na het slijpen en polijsten heeft een prachtwerk bij ons achter gelaten. Elke keer wanneer visitie langs komt beginnen ze erover hoe mooi ze het vinden. Algemene ervaring met Beni is heel goed en zullen hem zeker weer inhuren indien nodig! Geeft ook garantie op het werk, hij gaf zelf aan mocht er iets zijn dat we hem altijd mogen bellen.
 • Kay Gijs Tegelwerken
  Kay Gijs Tegelwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tegelzetter in Luyksgestel

  Ik ben Kay Gijs, 31 jaar oud en woon in Reusel. Heb bijna 10 jaar voor een tegelzetbedrijf gewerkt in Eindhoven, die gespecialiseerd zijn in het zetten van keramiek en natuursteen. En nu sinds een paar jaar ben ik zelfstandig tegelzetter geworden onder de naam; Kay's Tegelwerken. Dus wil jij je nieuwe badkamer, woonkamer of keuken laten betegelen? En ben je op zoek naar een vakkundige, betrouwbare tegelzetter? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Mijn werkgebied is omgeving Brabant. Stuur me vrijblijvend een berichtje als je meer wilt weten of een offerte opvraag zou willen & dan probeer ik je zo snel en goed mogelijk te antwoorden! Groetjes Kay Gijs

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Kay is een prima vakman houdt zich aan zijn afspraken en is vriendelijk. Wij zijn enorm tevreden.
 • allround installateur joep

  Nog geen reviews

  Tegelzetter in Luyksgestel

  Voor al jou vragen hebben we een oplossing voor!

 • Djordi Looijmans
  Djordi Looijmans
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Tegelzetter in Luyksgestel

  Ben je op zoek naar een Vloerspecialist? Dan kun je bij Looijmans betonvloeren terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten. Betonvloeren en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  Zeker een aanrader, zeer professioneel en komen hun afspraken na. Wij zijn super blij met het resultaat en de kwaliteit van het werk dat deze mannen uitvoeren!
 • Bergmann Tegelwerken
  Bergmann Tegelwerken
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Tegelzetter in Luyksgestel

  -

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Ze zijn komen kijken en hebben nog nuttige tips meegegeven. Volgens afspraak alles keurig voor elkaar. Erg blij mee, zeker een aanrader.

4.6

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Luyksgestel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 214 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in Luyksgestel

Andere vakmensen in Luyksgestel

Vind vakmensen bij jou in de buurt