Vind tegelzetters in Hertme

Op zoek naar tegelzetters in Hertme? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Hertme

 • Lensink Tegelwerk
  Lensink Tegelwerk
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Tegelzetter in Hertme

  Tegelzetter

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Robin kan ik zeker aanbevelen: - reageert snel; - de communicatie verloopt soepel; - komt zijn afspraken; - werkt erg netjes tijdens de klus; - eindresultaat is zeer strak. Ik ben erg tevreden met het resultaat en besteed mijn volgende tegelklus ook aan Robin uit :).
 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Tegelzetter in Hertme

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, schoorstenen verwijderen, tuinonderhoud en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Jasper is heel transparant en hanteert snelle communicatie. Klus (verwijderen van vastgelijmde houten vloer) is zeer net geklaard en hij heeft van 07.00 tot 17.30 lopen bikkelen. Keurig opgeleverd met extra vragen over mijn tevredenheid. Honderd procent aanrader.
 • TCP Twente
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Tegelzetter in Hertme

  TCP Twente kan je helpen met je Tegelzetter klus in Almelo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Badkamer plaatsen of renoveren, Cementdekvloer aanbrengen, Wand- of vloertegels zetten, Wand- of vloertegels repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met TCP Twente om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Correcte en prettige vakman die ook nog eens meedenkt.
 • VBE Vloeren
  VBE Vloeren
  Beoordeling: 4.7 van 54.7587 reviews
  Tegelzetter in Hertme

  Wij bestaan sinds 1996 en hebben 40 jaar ervaring met het leggen van cement dekvloeren. We werken met 2 electropompen en 1 dieselpomp. VBE Vloeren

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  De communicatie via Werkspot verliep prima (Henk is een man van weinig woorden typen) en werd een afspraak gepland. Duo Henk en Henk stond op de afgesproken tijd voor de deur. Na een korte schouw van het werk ligt de slang al in de badkamer en wordt de eerste lading zandcement omhoog gepompt. Amper twee uur later ligt de vloer met het gewenste afschot er strak in. Restmortel en spoelwater uit de pomp wordt netjes afgevoerd. De oprit vegen ze netjes aan en laten het geheel keurig achter. Deze mannen weten wat ze doen en hebben een strakke vloer afgeleverd. Wij bevelen ze dan ook van harte aan!
 • S&K Afbouw
  S&K Afbouw
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tegelzetter in Hertme

  Voor al uw zand-cement vloeren voor een scherpe prijs! We komen met een vrachtwagen, mochten we er niet bij kunnen met de vrachtwagen dan beschikken we ook over een pomp. Voor eventuele schades of ontevredenheden zijn we verzekerd.

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  vakmensen geweldig werk en echt super strak aanrader !!
 • RJV Vloerbewerkingen
  RJV Vloerbewerkingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8544 reviews
  Tegelzetter in Hertme

  sterk in de bewerking van bestaande vloeren en het creëren van nieuwe vloeren. Met name applicatie van Gietvloeren Microcement vloeren en wanden. PVC vloeren. En Egaliseren. Het verwijderen van houten vloeren, tegels, tapijt en pvc. O.a. diamant schuren, vloerstrippen, polijsten, impregneren, reinigen, vloerverwarming dichtzetten, microcement leggen, liquid design vloeren, gietvloeren, coatingvloeren, pvc vloeren, terrazzovloeren,

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Top service
 • DTF Bouw
  DTF Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Tegelzetter in Hertme

  DTF Bouw is een dynamische, flexibel bedrijf die vakkundig, professioneel en netjes werk aflevert zodat we na een klus de klant tevreden achterlaten met een mooie nieuwe badkamer, keuken of wc.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Tomas werkt snel en het resultaat is prachtig!
 • Installatiegroep Almelo B.V.
  Installatiegroep Almelo B.V.
  Beoordeling: 4.5 van 54.5527 reviews
  Tegelzetter in Hertme

  Installatiegroep Almelo B.V. kan je helpen met je Elektricien en loodgieter klus in Wierden en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Elektrisch hek of poort repareren, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Installatiegroep Almelo B.V. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Vakkundige en nette medewerkers
 • Picobello Vloeren
  Picobello Vloeren
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Tegelzetter in Hertme

  Bent u op zoek naar iemand die uw vloer kan leggen.? Wij leggen uw vloer met onze jarenlange ervaring in de vloeren wereld en onderscheiden ons door een uitstekende klantenservice. Wij leggen uw vloer vakkundig en snel. Daarnaast adviseren wij, wat in uw situatie de beste keuze zal zijn! Laat uw vloer door ons leggen met garantie en zekerheid!

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Via werkspot in contact gekomen met picobello vloeren. Ik had een spoedje met een rol vinyl. Kreeg erg snel reactie en jongens hebben vloer er super strak ingelegd. Aardige mensen en ben erg blij met de vloer!
 • M&I Installatie en Tegelzetten
  M&I Installatie en Tegelzetten
  Beoordeling: 4.4 van 54.455 reviews
  Tegelzetter in Hertme

  Ik ben jaren actief als klusjesman in de regio twente . De nadruk op mijn werkzaamheden naast tegelzetten zijn laminaat leggen en de sanitaire installaties zijn onderdeel van de genoemde werkzaamheden (badkamers ,WC’s,en keukens renovaties ) door de jaren heen heb ik een verschillende projecten gewerkt via vrienden en het via mond tot mond reclame heb een klanten bestand kunnen opbouwen en de mensen zijn tevreden met de geleverde werkzaamheden. Met jaren ervaring in de bouw ga ik nu met mijn eigen bedrijf beginnen. Wanneer u een klus hebt kom ik graag langs om het te bekijken en te bespreken , daar na krijgt u een uitgebreide offerte op maat . Ga u hiermee akkoord dan zal ik de werk periode met u doornemen en ik zal ervoor zorgen dat de gestelde werk op tijd wordt afgerond/afgeleverd. Mijn motto is kwaliteit staat centraal en tevredenheid van de klant hoort erbij .

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Ik ben erg tevreden over de uitvoering van de klus. De hele badkamer is gerenoveerd en het resultaat is erg mooi. Tijdens het slopen van de oude badkamer kwamen we een aantal verassingen tegen (het betreft een wat ouder huis), maar dit is netjes opgelost. Nidal en Samer werken erg netjes en denken mee om oplossingen te vinden op het moment dat dingen anders lopen dan hoe het vooraf gepland was.

4.5

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Hertme, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 126 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in Hertme

Andere vakmensen in Hertme

Vind vakmensen bij jou in de buurt