Vind CV installateurs in Ferwert

Op zoek naar CV installateurs in Ferwert? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele CV installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde cv installateurs in Ferwert

 • J. de boer installatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  CV installateur in Ferwert

  heb twee jaar geleden overstap gemaakt om zzp-er te worden,heb 2-1/2 jaar voor installatie bedrijf te Tytsjerk gewerkt nu al paar jaar als ZZPer en meeste van mijn werk/opdrachten als zzp-er komen nog steeds van dat zelfde installatie bedrijf

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Cv ketel moest vervangen worden. Afspraak was snel gemaakt en nagekomen. Levert netjes werk af.
 • HVD dienstverlening
  HVD dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.8544 reviews
  CV installateur in Ferwert

  .

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Goede afhandeling en keurig geholpen
 • De graaf techniek en service
  De graaf techniek en service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8535 reviews
  CV installateur in Ferwert

  onderneming met zoon 20 jaar ervaring in het installatie vak. Voor alle klussen in en rondom het huis . Werkomgeving Friesland

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  De klus was snel klaar, en ben daar heel tevreden mee.Alles na de klus netjes opgeruimd. Kortom, een goede monteur die weet wat ie doet.
 • Azarkane
  Beoordeling: 4.5 van 54.5519 reviews
  CV installateur in Ferwert

  Goededag ik ben Anouar. Van beroep ben ik loodgieter (zzp'er) en ik doe voornamelijk gas, waterleidingen en riolering. 20 jaar ervaring en respecteer mijn vak als loodgieter. Mijn werk moraal ligt op een hoog niveau. Voor verdere informatie kunt u me contacteren.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Goede en snelle service 👌
 • Wiersma Installatie
  Wiersma Installatie
  Beoordeling: 4.5 van 54.5510 reviews
  CV installateur in Ferwert

  Mijn naam is A. Wiersma en ik ben de eigenaar van het bedrijf Wiersma Installatie. Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven bouw werkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Installatie werkzaamheden - CV Ketel Vervanging - CV Ketel Onderhoud - Installatie Airco - Airco Onderhoud - Installatie Warmtepomp Met vriendelijke groet, A. Wiersma

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  toppie gegaan, keurig storing opgelost tevens voor meerdere ketels een jaarlijks onderhoudsbeurt afgesproken voor een gunstige normale prijs.
 • Reparatie en Klusbedrijf Handig-Man
  Reparatie en Klusbedrijf Handig-Man
  Beoordeling: 4.8 van 54.8530 reviews
  CV installateur in Ferwert

  reparatie en klusbedrijf handig-man ben jaren werkzaam geweest in de timmerindustrie o.a deuren afhangen,houtskeletbouw waarvan 10 jaar technische, dienst waar ik ook de nodige ervaring heb opgedaan in o.a gas,water,electra,cv en nog vele werkzaamheden. kortom van vele markten thuis. waar kan ik u onderandere mee van dienst zijn. :dakbedekking :timmerwerk :gas,water,cv en electra : deuren en kozijnen : badkamer en toilet : keukens : hovenierswerk : reparaties van onderandere machienes electrisch en lucht : nen keuringen :reparaties van tuin en parkmachienes en keuring :montage werk :tegelwerk : bestrating klus groot of klein maakt niet uit ik voer het graag voor u uit. Ben ook in het bezit van keurmerk kwaliteitsvakman wat garant staat voor service,garantie en natuurlijk kwaliteit.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Zeer prettig contact. Accuraat, meedenkend en super professioneel. Begon met de woonkamer, maar al met al heeft hij praktisch het hele huis verbouwd op de zolder na. Zeker aan te raden! Al heeft hij praktisch geen reclame nodig
 • RuBo Installatietechniek
  RuBo Installatietechniek
  Beoordeling: 4.5 van 54.5531 reviews
  CV installateur in Ferwert

  Mijn naam is Rudy Boonstra eigenaar van RuBo installatietechniek. Begonnen vanuit Leeuwarden inmiddels wonen we in Stiens. vanaf 1997 in de installatietechniek. In het bezit van VCA vol. veiligheids certificaat. Geboren in 1980 en doe mijn werk met plezier. werkzaamheden: centrale verwarming,waterleiding,gasleidingen, riolering,electra. renovatie badkamers en toilet zie project foto`s vervangen en onderhouden c.v. ketel vooral Remeha en Intergas En ook in het bezit van het co-certificaat

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Prima ervaring met RuBo! Snelle reactie, vlotte opvolging met een offerte en de plaatsing kon snel en flexibel worden ingepland. We zijn erg tevreden met het resultaat.
 • Van der Kooi Bouwservice

  Nog geen reviews

  CV installateur in Ferwert

  Van der Kooi Bouwservice voor al uw (kleine) klussen in en rondom het huis.

 • Koelbest
  Koelbest

  Nog geen reviews

  CV installateur in Ferwert

  Koelbest is een dynamische organisatie die zich gespecialiseerd heeft in de ontwikkeling en toepassingen van duurzame energieoplossingen die voorzien in klimaatbeheersing. Wanneer je elk klimaat in huis wil controleren moet je kennis hebben van zowel verwarmingsmethodieken als koelmethodieken. Koelbest heeft op beide vlakken veel kennis en ervaring opgedaan in haar 6- jarige bestaan in de klimaatbranche. Koelbest ontzorgt klanten van A tot Z ..dus van advies tot aanschaf en van installatie tot oplevering. Advisering welke type warmtepomp of airco inverter het hoogste rendement oplevert. Opstellen Warmteverlies of afgifte berekeningen, klant- en locatiespecifiek. Advies en installatie vloerverwarming of alternatieve LaagTemp afgiftesystemen. Capaciteitberekeningen warmtepomp en airco inverters. Zonnepanelen advies en installatie. Installatie en in gebruikstelling warmtepompprojecten. De ontwikkeling van deze technologieën is ontstaan door de groeiende vraag naar duurzame energie en het steeds schaarser/duurder worden van fossiele brandstoffen in de huidige wereldeconomie. Koelbest streeft ernaar om energieconcepten zo samen te stellen dat ze ons in staat stellen om niet meer afhankelijk te zijn van de bestaande traditionele methoden om ons zelf te voorzien in onze energiebehoeften zoals warm water, verwarming en koeling woon/werkomgeving. Dit zonder een negatieve invloed uit te oefenen op onze wereldwijde klimaatbeheersing.

 • Jan Wiersma Afbouw
  Jan Wiersma Afbouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  CV installateur in Ferwert

  Welkom op de pagina van Jan Wiersma Afbouw. Jan Wiersma Afbouw is een eenmanszaak en gespecialiseerd in metal stud wand- en plafondsystemen. Sinds 2005 is dit bedrijf werkzaam in de afbouw en dus al tien jaar actief in de afbouwwereld. U kunt rekenen op professionaliteit, kwaliteit en vakmanschap, waardoor u altijd verzekerd bent van optimaal resultaat. Jan Wiersma Afbouw staat garant voor vakmanschap en gaat daarbij geen enkele uitdaging uit de weg.

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Zeer goede en snelle communicatie. Goede kwaliteit werk afgeleverd en snel (plaatsen plafond + afwerking met spotjes) . Wij zijn erg tevreden.

4.5

Top beoordelingen CV installateurs

Onze CV installateurs in Ferwert, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 10 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale CV installateurs in Ferwert

Andere vakmensen in Ferwert

Vind vakmensen bij jou in de buurt